Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
seidana spune:
NEatza fetele...
De la servici va scriu.. imi tot fac calcule cum si cat sa mai vin...
Va doresc o zi frumoasa..
Multumesc de complimente ..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
seidana daca vrei poti intra in prenatal
offf, trebuie sa plec sa-i platesc unei vecine de la tara o restanta si nu am chefAfara ploua si este urat
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
michella78 spune:
buna dimineata!
pentru fetele care vor sa nasca natural e o treaba, legata de procesul nasterii in sine asupra careia nu am tinut cont data trecuta. ideea e ca nasterea naturala e un proces foarte obositor, chiar avand epidurala, treaba asta cu impinsul cere un soi de efort fizic si la sfarsit ajungi cam epuizata. asa ca e bine sa fiti odihnite inainte. eu am mers la munca pana cu vreo 2 saptamani inainte de nastere si cand am ramas acasa a dat strechea in mine cu spalat, calcat/curatenii generale incat am ajuns la spital .....
va imaginati cam cat de obosita am fost dupa. discutand cu doctorita, in timp mi-am dat seama ca aici a fost o buba.
acum, eu doar v-am spus, voi veti face cum credeti. si tu, seidana, cu serviciul (ca semeni cu mine la sarcina cu Teodora) poate tii cont si de asta cand iei hotararile.
si acum, in alta ordine de idei, sunt singura din bucuresti care va naste la giulesti?
michella mami de Teodora si 24+cu
seidana spune:
Rach stiu ca pot sa raman in prenatal dar inca nu vreau.. o sa intru fie din 25.07 fie din 01.08, insa acasa vreau sa raman fie din 11 fie din 18 07.. ma gandesc ce sa fac sa imi iau in 27.06 o saptamana de Concediu medical, sa mai vin 2 sapt la servici, 2 sapt concediu si din 01.08 in prenatal, sau sa nu mai imi iau conc medical vin 3 saptamani la servici si din 11.07 conc de odihna si 25.07 prenatal... decizii decizii
camady spune:
Neata fetelor.
Azi mi-am facut analizele............si mi-a luat la sange ca am un vartej in cap acum.Nu inteleg de ce mi-a dat dr. iar HIV si Hepatita B,C ca doar le-am mai facut si acum 6 luni.Ma rog, m-am conformat si le-am repetat.
Azi noapte m-a trezit un carcel in gamba ca nici dimineata nu puteam pune piciorul prea bine in pamant...............si au inceput iar sa-mi sangereze rau gingiile. Astept sa vad cum imi ies analizele.
27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
camady spune:
Schimbare de semnatura.
28+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
Mie mi-i s-a rupt o masea si imi e frica de dentist ...
raluca050 spune:
Neata burticilor,
Un pupic la toate de la munca . Ma pregatesc sa intru intr-o sedinta, revin sa va citesc mai tarziu.
28+
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Mie mi-i s-a rupt o masea si imi e frica de dentist ... 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Fugi la stomatolog ca daca te apuca durerile....atunci ce faci?cred ca poate sa-ti faca anestezie si nu simti nimic
ralu050 te asteptam
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Buna dimi la toate burticile !
n-am nicio noutate pentru ziua de azi . Voiam doar sa va salut si sa va zic ca sunt prin zona
May, mi-au placut tare filmuletele!
Hayat, esti foarte frumoasa cu val ...cred ca asa se numeste. Eu de mult am invatat sa nu mai judec lumea dupa nimic. Fiecare stie ce e in sufletul lui si ce e mai bine sa faca pt sine.
mie imi e somn ...sunt treaza de la ora 3.00 de la vestitul pipi de noapte ...
Sei ia-ti concediu mama !
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!