Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
dicirstea spune:
OanaMVT, nu ai mai trecut odata prin asta? Se cheama criza de la 2 ani pe unii ii apuca la fix, pe altii mai tarziu, dar de scapat nu cred ca scapa nimeni. Matei a facut asa ceva pe la 2.6-2.8 ani, el care era un supercuminte. Tine cateva luni si are mai multe faze.
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor!!!!!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ertina spune:
sarbatoritilor zilei
Iata ca a venit vremea sa luam si noi primul antibiotic. In urma uroculturii a iesit ca e infectata cu e.coli, drept urmare o sa luam antibiotic, augumentin. I-am luat baby biotics, pt refacerea florei intestinale. Intrebarea mea ar fi cand se da biotics, inainte de antibiotic sau dupa ? Farmacista mi-a zis sa-i dau cu o ora inaintea antibioticului, pe forum am citit ca se da la 2-3 ore dupa antibiotic, la fel scrie si-n prospect. Voi cum credeti ca e mai bine ?
Totodata, atat antibioticul cat si probioticul trebuie date in cursul mesei....Off, greu !
Ioana, voi mai mergeti la Thierry? Ati inceput kineto sau fizioterapie pentru manuta Rebecai ? Cum ti se pare ?
Cat despre Athina s-a plictisit si de sportul cu hamul...abia trag de ea sa mearga. Merge doar prin casa, afara foarte putin.
Macar m-a mai linistit analiza acizilor organici din urina, a sosit ieri si e negativ totul..Analiza asta reprezinta: " Aciduriile organice sunt un grup de boli metabolice ereditare caracterizate prin acumularea unor metaboliti ce sunt in mod normali absenti "
Maine avem rmn-ul, la ora 15.45.
Va multumim pentru sustinere, stiu ca sunteti alaturi de noi
oana_MVT spune:
La multi ani Alexandra!
BettyR voi ce mai faceti?
Ertina sa dea DD sa fie totul bine la RMN.
Dici, m-a lasat memoria de tot, mai aveam un neuron sontorg si a decedat si ala. Nu mai stiu cum a fost Tudor, stiu ca nu a fost un copil foarte cuminte sau ascultator insa cred ca am blocat perioda aia din memorie. Noi ne-am mutat aici cand Tudor avea 19 luni. Primii 2 ani au fost tare grei, nu vreau sa mai rascolesc nimic din perioda aia.
Sa stii ca si doctorita m-a intrebat de cateva ori daca nu imi amintesc cum a fost primul si i-am raspuns inocent ca nu. Prea ma manifest ca o mama disperata la primul copil mai ales cand am copii bolnavi.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
Bebe Beca spune:
ERTINA, eu am dat la 4 ore inainte sau dupa antibiotic. Las-o fara ham, o sa mearga ea singura, am observat ca hamul face pruncii sa devina lenesi. Merge Rebeca la terapie, nu face cu thierry, face cu razvan. Ii place, facem si acasa, peste vara probabil vom sari peste multe sedinte acolo, fiind plecati mai mult.
OANA, noi nu am trecut printr-o criza de 2 ani cu rebeca... A fost mereu un copilas cu care ne-am inteles usor. Nici sara nu da semne. Dar nici timpul nu-i pierdut In plus, oricand isi poate lua revansa bibitzu pentru cumintenia surorilor lui
clodyac spune:
buna dimi
si razvan face faze de iti vine sa te duci incerc sa ii explic si nici nu ma asculta oricum eu nu ii fac pe plac si urla pana se dezumfla
ertina eu ii dau mereu dupa la 2-3 ore biotics si iaurt imediat dupa antibiotic asa am facut eu lui razvi multa sanatate ertina nu iti face griji va fi bine trebuie ... incearca sa o lasi in treaba ei ...mie imi era frica mereu ca razvan sa nu cada si din cauza asta e un fricos si habar nu are cum sa cada in sensul ca nu stie sa puna mainile e ceva de groaza dar am incercat sa ma abtin si sa il las a mai cazut si am vazut ca a capatat incredere in el si atunci cand cade il iau il impac si vad ca are incredere mai multa in el te pup
fetele azi plec la tara ne citim luni si va spun ce am facut i-am luat toate jucarelele si tricicleta si tot sper sa se simta bine
sa aveti un week-end placut
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
clodyac spune:
ioana sunteti o familie foarte frumoasa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Buna! La noi a fost o saptamana "de vis"! A inceput David de luni cu o varsatura si apoi cu diaree. Plus muci si tuse. A doua zi a luat-o Maria cu varsaturi si apoi diaree. Si ea cu muci. Ieri Matei la fel, mai putin voma. Suntem "fierti". Azi daca ne ajuta DD mergem la bunica, la tara. Are sotul liber si luni si speram sa ne oxigenam si racorim. Acum sunt mai bine cu totii, dar le dau "n" siropuri, siropele si pastile.
Clody trebuie sa fie bine!
Oana cel mare e acasa. Banuiesc ca mucesc de duminica de la baia in piscina lu' bunicasau. Si noi avem aceiasi probl cu somnul "in suturi" la Matei. Am dat vina pe masele, dar cine stie...
Beca ce freza are Sara, de zici ca-i coafata! Baiatul are niste ochisori . Am vazut un tata obosit. Stim si noi cum e: momente si momente...
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
narcisica28 spune:
Ziua buna,
Am trecut sa va salut ca plecam la mare maine dimineata, sa ne tineti pumnii sa fie vremea buna ca ce am citit eu pe net e nashpa..
IOANA, superbi copii, nu imprumuti o gena pentru ochii dementiali ?
ALINA, sanatate multa.
OANA, si MIHNU doarme prost, dar am pus pe seama maselelor si acum a caldurii.El nu a sarit de doisprezece ore dormite (nu pot sa scriu cifra ca a scos o tasta ) pe zi de foaaaaarte mult timp. Are doar scurte perioade cu mai mult somn... Sa treceti repede peste etapa .
CLODY, bafta la tara, sa va mearga bine.
Numai bine tuturor.
LauraOana spune:
alynta multa multa sanatate! si noi suntem pe antibiotice deci simt si eu o treime din cum te simit tu...ca am doar 1 copil bolnav nu 3...
ertina sebastian e pe antibiotic dar mie nu mia prescris doctora nimic pt refacerea florei
bebe beca ma dau gata ochisorii lui bebitza
eu sunt fara barbati..:) gabi l-a luat ieri dimineata pe sebastian cu el la socri si eu am ramas singura in viena..aseara m-am delectat cu fetele la o cola si dupaia la cinema..acum ma pregatesc sa merg pe la parinti mei casa imi arata in ultimul hal pt ca domneste lenea la maxim afara e frig, innorat si bate vintul
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian