Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
Serialbastre spune:
Oana, 3 saptamani sunt in activitate, pana pe 8 iulie.
Cezara doarme 22-22.30 - 7.00-7.15 si la pranz cam 1-1,5 h. Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi fara somnul de amiaza .... dar mergand la cresa si apoi la gradinita cu program prelungit sper sa nu renunte la el prea curand.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
oana_MVT spune:
Eu am crezut ca Eduard doarme putin dar Cezara doarme mai putin.
Programul lui Eduard de pana acum o saptamana era 8:30-9 - 6:30-7 si dupamasa 2-3 ore. In ultima saptamana 9:30 -10 - 7-8 si ziua 2 ore.
Tudor a mers la gradinita cu program prelungit pana la 5 ani cand a inceput scoala. La gradinita ii pune la somn in fiecare zi, deci el a dormit dupa masa pana la 5 ani. Trebuie sa preceizez ca numai la gradinita dormea dupa masa acasa nu dormea. Sper ca si Eduard va face la fel.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Deci voi nu aveti vacanta cat au copii. Aici cadrele didactice au vacanta cat au si copii. De fapt ei au contract de munca 180 de zile pe an ca aici salariu se socoteste pe an. Orice e in plus e platit aproape dublu. Ceea ce presupun ca nu e cazul acolo.
LauraOana spune:
oana sebastian doarme de la 19:45 pina pe la 7:00 dimineata...
dupamasa doarme la gradi ca 1,5 ore..si programul asta (cu adormitul seara inainte de 20:00) si la facut singurel de pe la 4 luni.. acum daca il intreb pe la 19:30..sebastian mergem la nani? el imi raspunde cu "da"
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Bebe Beca spune:
Buna dimi!
OANA, Sara doarme 12 ore pe noapte si, pana acum 2 zile, mai dormea inca 2-3 ore la pranz. Acum vad ca a renuntat la somnul de pranz... nu pot sa spun ca imi convine situatia.
Acum sta pe tron si citeste o carte. In scutec mai face numai la somn, in rest se aseaza pe olita. Aseara a scapat putin in chiloti, insa s-a oprit si s-a asezat pe olita pentru restul, ceea ce mi se pare o realizare. Se pare ca o sa-i iasa si ei un canin, in sfarsit. Dar nu cant victorie inca...
CLODY, o sa se simta bine razvan acolo... Tu ai gasit de lucru?
ERTINA, cum evolueaza micuta?
Serialbastre spune:
Oana, anul acesta am 39 de zile lucratoare de concediu. Mai mult decat in alte domenii, dar nu, nu cat au elevii. Pe 29 august o luam de coada. Azi ma duc la corectat, dar la scoala sunt trecuta in zi de concediu ... ca cica nu ne pot plati pentru doua activitati in acelasi timp.
Cezara a dormit putin de cand e ea. Adica mai putin decat alte albinute. Dar pentru ea e suficient, se trezeste singura, voioasa si cu chef de joaca.
Am fugit la corectat!
O zi frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
clodyac spune:
ioana nu mi-am gasit de munca depun cv-uri online dar nimic
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
oana_MVT spune:
Clody, iti tin pumnii sa dea DD sa gasesti ceva cat mai repede.
Serialbastre, 39 de zile de concediu e mult mai mult decat am eu dar e mai putin decat au cadrele didactice aici. Aici e trai pe vatrai.
Ioana deci voi deja faceti la olita. wow, noi suntem in urma tare, v-am zis ca noi vom avea pampers si la 5 ani.
Sara doarme bine. La varsta asta ar trebui sa doarme 12-14 ore pe zi.
Eduard s-a culcat la 10 aseara si s-a trezit la 6:30. Sper sa doarma 3 ore la pranz.
Laura si Sebastian doarme bine. Ce n-as da eu ca Eduard sa se culce la 8 sau macar 8:30.
Tudor saracul nu se poate apropia de frigider ca tot ce e in frigider e a lui Eduard. Daca Tudor ia ceva Eduard plange si se tavaleste pe jos ca i-a luat ce e a lui. Trebuie sa ii cerem voie sa luam ceva din frigider daca e el prin preajma. Si nu primim aprobare de fiecare data.
Bebe Beca spune:
ALEXANDRA, LA MULTI ANI! BETTY, sa va creasca fata mare sis sanatoasa!!!
OANA, si cum gestionati voi dorinta aceasta a lui de a controla accesul la frigi? Aveti rabdare sa ii faceti jocul?
oana_MVT spune:
Ioana am incercat sa ii explic ca si Tudor are voie sa ia din frigider ce vrea el, cateodata intelege si zice ok il las sa bea lapte insa cateodata incepe concertul si nu vrea sa asculte ce incercam sa ii explicam. Eduard nu e tipul de copil care plange putin si se linisteste. Daca incepe sa planga o tine asa mult timp, plange pana se ineaca, faca o pauza de cateva minute sa respire apoi plange iar pana se ineaca si intra intr-un cerc de asta din care nu mai poate iesi.
Aseara ne-am chinuit iar 2 ore sa il adormim. Era rupt in doua de oboseala. Nu ne puteam intelege cu el deloc. Vroia de la unul la altul, vroia lumina deschisa, vroia sa bea si sa manance. Daca nu facem cum vrea el e jale mare. Azinoapte s-a trezit pe la 2 si a inceput sa bantuie prin casa plangand. Sper ca asta sa fie o faza scurta.