Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
LauraOana spune:
oana eu votez pt porcusor de guinea..:)
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
LauraOana spune:
oana vai ce am ris de pazania cu eduard si cu pipi la tine in dulap stiu ca nu e de ras..dar nu m-am putut abtine..
Sebastian
oana_MVT spune:
Sorina si Laura multumesc pentru voturi. Porcusorul de Guineea e pe primul loc acum. Eu inclinam catre papagal. Am avut papagali in Romania si ii dresasem de veneau pe deget sau pe umar, usita la colivie statea deschisa, toata bucataria era a lor.
Cred ca si Tudor vrea mai mult porcusor.
De cateva zile Eduard are o placere deosebita sa alrege prin casa in pilea goala, intr-un minut e naked. Nici nu stiu cum si le da pe toate jos asa repede. Isi da pampersul jos si zice ca e plin de pipi si trebuie sa il arunce desi pampersul e uscat.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
ana_micu83 spune:
Seara buna:)
Viu si eu repede cu urari pentru sarbatoritele de ieri SARA SI ANA!!! La multi ani minunilor!
Oana, eu NU votez pt porcusor...e cam greu de intretinut.Am avut in facultate...plangea sau tipa in toiul noptii de te trezea si din betie daca era cazul, nu suporta lumina si o tot acopeream cu ceva, facea pipi /caca si trebuia schimbat talajul foarte des...Ma rog, in urma cu 7-8 ani...intr-o camera de camin alaturi de alte 3 colege scrofita noastra de guineea a fost cam greu de intretinut.A crescut repejor si a trebuit sa tot schimbam recipientul in care statea. Sa-i fie tarana usoara acolo unde e...
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Sara!
La multi ani Ana!
Oana superb baiatul! Cred ca te-ai si amuzaat!
Ai mei au muci si tusesc. Bag in ei de toate: de imunitate, pt muci. Nu prea pot face mai nimic ca-s lipiti de mine. Asta mica are montata sirena in caza plec de langa ea sau de o las jos!
O zi buna!
Noi am avut papagali si au murit. Erau frumosi dar cacaciosi si galagiosi. Avem pesti mici acum.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clodyac spune:
buna dimi
oana cred ca porcusorul e preferat dar e si chin cu el miroase trebuie schimbat des rumegusul...
papagalii ar fi cel mai usor
hamster am avut eu si asta miroase si pe mine m-a muscat de nemumarate ori cand am vrut sa ma joc cu el si mi-a ros si ce a prins
voi hotarati ce luati oricum cred ca o sa fie foarte bucurosi copii
laura da mai avem putin e asa haios il apuca exact cand e cineva acolo intr-o zi se frichinea la usa si nu stiam ce vrea era tati inauntru si el nu vb si isi freca picioarele in fata usii de la baie e asa comic
acum sa va zic bomba : IL DUC IN WEEK-END PE RAZVAN LA TARA SI IL LAS ACOLO SA VAD CUM SE ACOMODEAZA de ieri am ochii in lacrimi dar la bloc e asa cald la etajul 4 sta numai in casa vrea numai calculator si ma gandesc ca e mai bine acolo la aer ,cu animale si fara stat in casa nu stiu imi tremura corpul cand ma gandesc ca nu sunt cu el si plang fara sa vreau nu stiu cum o sa rezist si parca stie fetelor il strang in brate si ma tine asa strans dupa gat
offfffff sper sa se acomodeze si mai ales sa pape si sa doarma asta e mai important oricum daca vad ca nu e bine in doua miscari il aduc inapoi
o sa fie jale week-endul asta
va pup si va doresc o zi frumoasa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
clody nu mai fi suparata..gindeste-te cat de bine ii va merge lui acolo..toata ziua pe afara la aer curat...noi in primul rand nu am avea la cine sa il trimitem (bunicii lucreaza) si in al 2 lea rind sunt super multumita de gradinita la care merge...asa ca nu stiu cum e sa fi in situatia sa duci copilul la tara..dar sunt sigura ca el va super fericit acolo..
Sebastian
clodyac spune:
da laura stiu ca ii va fi bine ca la el ma gandesc ... daca m-as gandi la mine nu l-as duce
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Serialbastre spune:
Ziua buna!
Rar mai ajung si eu prin stup. Desi copiii au intrat in vacanta, noi avem activitate. Si la scoala asta unde sunt acum se face activitate serioasa, pana sa intru in CIC o mai fofilam.
La multi ani sarbatoritilor saptamanii! Sa fiti sanatosi si la punga grosi!
Clody, cred ca iti e tare greu, dar bucura-te pentru el. E mai bine la aer, bunicii il vor rasfata si tu vei merge cat de des poti la el.
Sebastian, multa sanatate.
Eliza, felicitari pentru zilele saptamanii.
Noi nu ne laudam cu prea multe, Cezara e bine la cresa, ceva muci mai apar dar in general e ok. Cere la olita, nu mereu, dar nici eu nu am insistat. A invatat sa bea apa cu cana, mai rupe cateva cuvinte ... creste fata mamii, creste!
Eu maine si poimaine sunt la corectat la Evaluarea Nationala as aca nu cred ca mai apuc sa intru saptamana asta. Va pupam!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
oana_MVT spune:
Va multumesc mult pentru raspunsurile legate de pets. Stiu ca papagalii pot fi galagiosi si fac multa mizerie. Singura temere legata de porcusor ar fi sa nu ii muste pe baieti dace se joaca mai dur cu el. Animalutul va fi cadou de ziua lui Tudor, el va fi cel care va trebui sa aiba grija si sa il curete.
Eduard al meu s-a culcat la 10 aseara. Ora lui de culcare ar trebui sa fie 8:30. M-am chinuit cu el mai bine de o ora. E asa smecher, cand ne asezam in pat incepe vreau papa, vreau apa, vreau o carte, vreau la bunu etc. se dezbraca, se imbraca, incepe sa isi scoata jucariile de peste tot. S-a dus rutina noastra. La cat se culca copii vostri si cat dorm noaptea?
Cand aud ca unii copii au renuntat la somnul de dupa masa mi se face frica. Nu cred car ar fi prea amuzant daca Eduard nu ar dormi la pranz. Nu cred ca ne-am intelege cu el.
Clody e greu pentru tine dar e mai bine pentru el. Sa nu te astepti ca prima data cand il lasi singur sa fie totul struna. Ii trebuie o perioda de adaptare. Sunt copii care pana la scoala tot plang dupa parinti daca sunt lasati undeva (de ex la gradinita). Tinem pumnii.
Serialbastre pana cand esti in activitate?
Alynta sanatate copiilor. De unde au colectat mucii de data asta? David mai merge la gradinita? Nu ai mai pus poze de mult.
Acusica face Maria un an, ce mai trece timpul.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)