Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 9
oana_MVT spune:
La multi ani David!
Ce liniste pe aici. Unde sunteti?
Parca pe FB ma pierd, imi vine mai greu sa scriu acolo. Sper ca nu v-ati mutat cu totul pe FB.
Noi am avut un weekend plin dar destul de fain cu mici exceptii.
Eduard ne testeaza toate limitele. Dar am observat ca nu comenteaza daca ii spun ceva pe ton ferm fara sa dau semne ca ar fi loc de negociere. Imbracatul, dezbracatul si schimbatul e telenovela in mai multe episoade la noi. Insa duminica i-am zis ferm - daca nu ma lasi sa te schimb acum nu mai mergem afara. Eram eu convinsa de ce spuneam si chiar hotarata sa fac. Imediat a zis “ok schimba-ma”. Apoi s-a imbracat cu ce am pregatit eu l-am incaltat si am iesit in mai putin de 5 minute. Alta data ne ia juma de ora sau mai mult.
Vineri nu m-am simtit bine asa ca Tudor l-a spalat pe dinti si i-a citit pana aproape a adormit. Am fost asa mandra de amandoi.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
dicirstea spune:
OanaMVT, ce frumos trebuie sa fie sa-ti vezi baietii asa si Matei il mai ajuta pe Theodor, dar de cele mai multe ori il necajeste, plus ca l-am mai prins si caftindu-l cand crede el ca nu il vad.
Lui Theodor ii place teribil sa se spele pe dinti cu 3 periute se spala rar dar bine foloseste toate periutele de cand era mic, alea de la Nuby, cu peri de cauciuc si asta normala.
Nu reusesc sa-i fac poza ca fuge si ma trec toate caldurile cand il vad fugind sa se ascunda cu 2 [periute in gura si una in mana!
La multi ani David si DAniel!!!!
La multi ani DanaMi!!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
clodyac spune:
buna dimi fetele
eu sunt tare pleostita razvan nu a dormit toata noaptea si sper sa se acomodeze repede ca altfel fac atac de cord eram sigura ca asa va fi macar mananca ca altfel ma duceam sa il iau ... e greu tare fara el aseara am bocit incontinuu si azi dimi inca o tura imi e asa dor de el de abia astept sa vina vineri sa plec la el
va doresc o zi frumoasa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Ieri baietelul nostru, cel mare a implinit 4 ani! Duminica sarbatorim ziua lui si 7 ani de casnicie!
Pe voi va cinstesc azi cu si !
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bebe Beca spune:
La multi ani DANA!!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bine, copii sanatosi si sot iubitor!
ALYNTA, LA MULTI ANI copilasului si voua multi ani inainte de casatorie!
OANA, ma bucur ca a mers treaba cu conditionarea. Poti sa incerci si conditionarea pozitiva. `Daca e imbraci acum. plecam mai repede afara si stam mai mult.
iubita_tiana spune:
BUNA DRAGI MAMICI....
nu am intrat de multa vreme pe la voi.....desi din cand in cand am mai reusit sa citescv cate 1-2 capitole...recuperand astfel si afland ce mai faceti...
micutele mele sunt bine...tiana merge la cresa de la 1 an si 3 luni....e innebunita dupa copiii de acolo....si cea mica sofia...care in curand va implini 7 luni ne umple toata ziua.....
va multumim pt urarile de bine adresate Tianei si sper sa ne intalnim mai des pe FB....in grupu vostru.
ps: surpriza mea cea mai mare a fost sarcina Carlei...pe care o felicit pt curaj...
andata spune:
N-am reusit sa citesc decat ultima pagina... Se vede ca e vacanta
Incep prin a ura "La multi ani" lui David de Alynta si multi ani fericiti de casnicie inainte. Sa fiti sanatosi, impliniti, si prosperi si sa va iubiti si peste 50 de ani ca acum.
Oana, felicitari pentru modul in care ai pus problema. Eu inca imi aduc aminte cum l-am scos pe Tavi in pijamale pentru ca nu vroia sa se imbrace sa plecam la gradinita... Cum a zis ca el merge in pijamale si papuci, asa am plecat de acasa. Ne-am intors dupa 50 de m, ca toata lumea se uita la noi ca la urs si s-a rusinat baiatul, iar dupa asta nu a mai facut niciodata mofturi la imbracat. Parca a fost ieri si acum il astept de la bac!
Dici, bine ca se spala! A mea mesteca periuta si nu prea reusesc sa o spal. O fi pasta de dinti de vina?
iubita, bine ai revenit. Te-am vazut si pe fb. Incredibil cum trece timpul, parca ieri ne anuntai ca mai astepti o minune
Laura, sanatate lui Sebi. Tare bine prinde putin timp doar pentru tine.
Clody, fruntea sus, scumpa. Lasa ca se obisnuieste Razvanel, in viata fiecarei mamici si a fiecarui puiut vine momentul asta al desprinderii. Abia te bucuri mai mult de el cand il revezi.
Anaela, la multi ani ginerelului meu. Sa creasca sanatos si fericit si sa aveti parte doar de bucurii alaturi de el.
Narcisica, mai esti la mare? Vremea nu prea a tinut cu voi pana acum, sper sa fie ok in continuare
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Serialbastre spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Desi citesc si din urma, cu scrisul e mai greu.
Intru mereu poate o vad pe Carla, am vazut pe FB o poza tare trista si ma tem ca absenta ei nu e de bun augur.
In rest, scoala, cresa, casa, ploaie ... nimic nou la Suceava.
Va doresc o zi frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
oana_MVT spune:
La multi ani David fratiorul lui Matei si a Mariei. Alynta casnicie fericita in continuare.
Ioana mi-am epuizat arsenalul de incurajari si idei positive. Nici nu ma baga in seama. Ii tot promit cate ceva sau ii spun ca mergem si facem si dregem. Nici nu ma aude. Cand incepe sa tipe nu poti rationa cu el, singura reactive pozitiva am obtinut-o prin atitudine indiferenta sau amenintare ca nu mai face sau primeste ce vrea el. Adica, nu mergem afara daca nu te imbraci, si nu il oblig sa se imbrace cu ce vreau eu, ii dau optiuni; primesti desert daca manaci mancare (el urla si se tranteste pe jos si eu ma fac ca ploua, apoi vine la mine si zice ‘ok acum mananc mancare’).
Stie deja sa ne manipuleze, stie la cine sa apeleze sa obtina ce vrea el. De ex mi-a cerut mie bomboane si am zis ca nu am, apoi s-a dus la bunu, l-a luat de mana si i-a zis sa il ridice pe dulap sa caute el in cosulet.
Andata fac si eu ce pot in functie de situatie. Am tot citit carti de parenting. Ideile sunt foarte impartite, sa le dai time out, sa nu le dai, sa le explici de fiecare data cand fac ceva nepermis, sa nu le explici daca repeta aceasi actiune cu intentie, sa ii lasi sa faca ce vor ei si sa te adaptezi situatiei, sa instituiesti reguli ferme si sa nu te abati niciodata sau sa nu existe reguli adica nimeni sa nu fie sef si sa decida ce face copilul ca la randul lui copilul sa simta ca e independent, sa ii lasi sa planga, sa nu ii lasi sa planga, etc….
Concluzia mea …. facem ce putem in functie de situatie. Nu exista reguli general valabile. Cu Tudor ne-am luptat mult ca majoritatea metodelor au dat gres cu el. Nici Eduard nu e departe de Tudor. Daca ajung la pensie cu mintea intreaga e o mare realizare.
Si eu l-am scos pe Tudor in pijamale si descult intr-o dimineata. El a crezut ca glumesc, cand a vazut ca am inchis usa si am plecat pe scari a inceput sa urle ca din gura de sarpe. I-a facut si taica-su o figura de asta si de atunci si-a invatat lectia.
Iubita tiana bine ai revenit. Ai doua fete superbe, am vazut poze pe FB.
Clody ce mai face Razvan.
Dici eu l-am prins pe Tudor punandu-i piedica lui Eduard. Surprizatoare a fost reactia lui Eduard. Nu a zis nimic s-a intors si zbang una peste cap lui Tudor. Cam asa se face dreptate la noi in casa.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)