Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi pe acasa!!

heelloo

strumf...las ca e bine si asa macar...o noapte dormita una cu treziri decat deloc, nu??? sa folositi sanatosi masinuta!!!

mada, da nan1 e pana la 6 luni. eu vreau sa caut cereale fara orez. cred ca voi lua milupa de mere. asta daca ii voi da cereale, ma mai gandesc ca juniorul meu are cam destule kg si imi e cam frica parca sa ii dau... dupa vaccin, luni sau marti incepem si noi diversificarea mai serios ca nu i-am mai dat nimic , de fapt i-am dat doar cateva zile suculetul de par (piersica ) si atat. apoi pauza.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza multumesc de raspuns. Ea fata e vioaie, chiraie si chicoteste, plus ca se zbenguie in toate partile. Adevarat ca a mancat cam haplea si la 5 si la 8 ca erau sanii super plini, betonati sper sa isi revina ca daca o tine asa nu ii mai ramane nimic in burtica si incepe scandalul.
ailed nu era de la deochi, de la luna plina lasand gluma la o parte, eu cred in deochi si stiu de la bunica mea a descanta si se linisteste imediat

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

nu mai stie nimeni nimic de GABI?????/ Nu are nimeni nr ei??

vaiii juniorul meu a revenit la vechiul lui apetit.... are o pofta de mancare

Mergi la inceput

yasmi nu m-am trezit decat odata la 5, e super bine in comparatie cu noptile de pana acum cand ma trezeam la fiecare 2 ore sper sa o tina naravul asta bun sa pot dormi si eu mai ca omu, nu iepureste ma bucur ca piciul papa iar foarte bine, stie el ca lui mami nu ii place cand il vede in greva foamei multumim de urari, abia astept sa iesim cu masinuta, e mult mai simplu acum decat cu metroul si trenul

_

Mergi la inceput

strumf da asa este! mai ales ca aveti si copil acum.

mada cunosc perfect despre ce vb!! si L vorbeste/chiuie toata ziulica.... si sa stii ca si el face asa cu cate un deget sau doua doar ca eu sunt obisnuita de la I ca si ea facea asa devreme la fel..ea a fost si mai precoce...la 4 luni se intorcea cu o viteza de pe o parte pe alta/pe burta/spate..etc...chiar ma uitam aseara la filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

asae strumph, e asa bine cand dormi 6 ore legate

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ce liniste...
am papat si noi si acusi ne pregatim de somnul de amiaza...

Mergi la inceput

A stat ploaia, piscoata a papat si s-a culcat, face nani nani acum , eu am papat micul dejun si desert am bagat 2 felii de pepene rosu bunnnn tare dulce si zemos, foarte parfumat si bun, am sa-mi mai cumpar, desi e cam scump inca , dar pofta-i pofta si trebuie satisfacuta capsuni am mancat aseara , bune si alea dar scumpe rau, pe o casoleta de 400 grame am dat 4 lire am mancat 10 capsuni eu , 10 barbatu si gata s-a dus portia mai am niste zmeura ca am cumparat si de alea, am dat ieri iama in fructe la supermarket, mi se pusese pata de cand tot vorbit de fructe din gradina eu gradina cu fructe aici nu am, numa gazon si trandafiri dar pe astea nu pot sa le rumeg cirese as fi vrut sa cumpar dar nu am gasit , mai caut eu zilele astea pe la aprozarele de pe strada mare de langa mine , ca sunt o gramada turcesti si grecesti/cipriote

Mai e cineva pe aici sau vorbesc singura ca televizorul ?

Ia sa ma apuc eu sa caut mai multe info ce trebuie sa fac cu actele astea sa imi pot lua cununia in biserica in ro si sa botez fata, ca am citit pe situl ambasadei Romaniei la Londra si m-a luat cu rau, trebuie sa mai caut mai multe info si sa ma apuc de facut tot ce trebuie ca acusi trece vara si poate ma duc degeaba in ro ca nu am ce-mi trebuie

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, poti pune pe marginile gradinii zmeura. O sa arate ca un gard viu

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Am absentat ceva dar, chiar nu am avut cand ca suntem toata ziulica afara la plimbari. Zilele astea trebuie sa mergem la Milano sa rezolvam cu actele lui bebe pt a putea merge in tara in august! Sotul este in concediu medicat...il supara rau dantura . Imi este dor de voi si de toata vorbaria dar, profitam din plin de vremea buna!
Marti am fost la vaccin si bebe a fost tare cumintel, a plans cateva secunde si gata. Febra nu a facut! Ieri am fost la al 2-lea control la pediatru si este super ok...creste bine...are 6.100 kg si 67 cm! Cam atat despre noi momentan...speram sa intram cat mai des...Va pupam muuuuuuuuuuult!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput