Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata si o cafeaaaaaa!!!
Buna si proaspata, acum am facut-o , miroase asa bine in casa a cafea
Am dormit iar bineeeeee , a dormit piscotel de la 11 la 5
super, sper sa o tina naravul si de acum incolo
Acum e fericita la ea in patut, desi mi-a cam vomitat ...nu stiu de ce, numai bine am fost eu putin pana jos sa fac o cafea si ca m-am intors ea se juca dar langa capul ei era tot branza
dar pe ea n-o interesa ca e murdara toata, ea se palavragea cu pisicile ei din patut si dadea din picioare si manute
Afara a inceput sa ploua si eu trebuie sa ies la doctor mai tarziu, sper sa se opreasca ca m-am uitat pe site la vreme ca ma interseaza si cum va fi vremea in weekend, vrem sa iesim din Londra cu masinuta , sa inauguram cadoul de la socri
si ala primit de la sot, sa fac multe pozici cu noul aparat
sper sa tina vremea si sa fac multe poze frumoase , sa vad tot ce ii poate mintea la noua scula , trebuie sa il incerc in toate modurile posibile , sa vedem ce alt fel de lentile imi trebuie, acum am numai una de baza , as mai vrea una pentru peisaje si una de portrete sa am cum sa ii fac la piscoata pozici dragute
Ma duc sa mai citesc din urma si sa imi beau cafeaua
O zi buna si cu soare va doresc !
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am revenit ca mi-am facut lectia si am citit tot din urma de aseara, nu tare mult ca nu va omorati cu scrisul vad ca aseara bantuia yasmi si andreea pe aici la ore tarzii din noapte
eu m-am culcat dupa picoata ca nu stiam cat o tine pana se trezeste si eram cam obosita, dar e bine ca a tinut-o naravul ala bun si a dormit mai multe ore legate
bine e sa fie omul odihnit, altfel vezi viata
madutza, multumesc de complimente desigur piscoata e cea mai frumoasa , nu ? copilasii nostri sunt cei mai frumosi
asteptam pozici si de la ziua ta
dyadya, tot cu caciulita vad ca il tii pe bebe, de ce ? si cand sunt 30 grade il tii asa? si dupa aia cand il dor urechile nu stii de ce ? pai tu vrei sa il feresti si cred ca mai rau ii faci, dar na.. fiecare cum stie face pentru puiul ei, dar mie caciula nu mi se pare o idee buna vara, iarna cand or fi geruri da, cand e cu multe minus , ca stiu ca sunt geruri naprasnice in iasi ca doar sunt din zona si plus ca am studiat acolo in iasi deci pastreaza caciula pentru la iarna, vara lasa-l cu capul gol, prinde si el putin bronz
glumesc, bronz nu ii trebuie dar aer curat sa il fluture prin par da
eu aici ce sa mai spun ca la piscoata nu i-am pus deloc caciula nici cand am scos-o din maternitate ??
si aici e mult mai umed si rece decat in ro
Yasmi, i-a trecut burtica repede aseara dupa ce i-am dat gripe water si vad ca azi slava domnului pana acum nu a plans de burtica dar a dat-o pe vomitat si mai si rade si chicoteste dupa fiecare vomitat, asa imi dau seama si ma duc sa o curat , deja am schimbat 2 scutecele de finet de le am puse pe pat sa nu pateze lenjeria... i-a ajuns niste zeama de aia si prin par si am uscat-o cu feonul ca baie nu ii fac acum
sa mai stea asa pana diseara
nu pot sa o baiesc ca trebuie sa ies la doctor si afara e frig si ploua cu galeata
Andreea, ai avut ceva spor la palavrageala aseara multumesc de urari
eu saptamana trecuta te strigasem la catalog dar vad ca nu ai citit si nu ai vazut
asteptam pozici de la nunta la care ai fost nasa
scrish si pisuc sper ca faceti pozici la intalnire cu piticii sa ii vedem si noi pacat ca nu aveti si o fetita macar la intalnire, dar las ca o aduc eu pe piscoata la toamna
Fug ca iar a vomat, rade si chicoteste iar, semn ca iar a facut rost de ceva branza
_
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi![]() ![]() mada ce fel de cereale (de la nestle, milupa?? de orez?) la multi ani la piscotica! eu v am facut urarile de aseara! ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
yasmi,
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
strumphitza spune:
eu nu ma mai joc, piscoata vomita intr-una
si se pare ca nu ii e rau ca ea rade si chicoteste cand vomita
da de la ce o fi ca mi-a dat nu numai laptele de l-a mancat de dimi , cred ca si pe ala de la 5
?!!
_
madutza_bra spune:
'neata fetele!
si eu tot la cafea sunt. De ieri e Cristi la mama si am profitat sa dorm mai mult, m-am trezit odata cu Cata la ora 10
Am uitat sa va spun ca Duminica m fost si noi la biserica in Moeciu si am impartasit copii. Sunt ff bucuroasa ca a luat si Cristi - va povesteam eu ca de Florii nu a vrut nici sa se atinga de lingurita.
Cata vorbeste acum intr-una...si vorbeste asa tareeeee, cand o apuca cheful nu mai poti sa porti o discutie langa ea. Isi mai baga cate un deget in gurita - de regula aratarorul de la stanga - si mai tare zice. Cristi nu a facut deloc asa, poate ea va fi mai vorbareata
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui strumphitza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
vomita cu jet? a papat san sau lp?
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
strumphitza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
vomita cu jet? a papat san sau lp? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
cam in jet , a papat san si la 5 si la 8
![](plang.gif)
_
Happy Mummy of
![](indragostita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
nu stiu daca credeti in deochi... dar eu da...
am zis aseara la "Tatal nostru " de cred ca puteam sa intru in Cartea Recordurilor, urla Dodo fara motiv de se inrosise, si am zis in continuu i-am dat si cu aghiazma si dupa vreo ora a inceput sa caste si eu la fel de-mi dadeau lacrimile cand ii ziceam rugaciunea...
...pana la urma s-a linistit si a reusit sa se odihneasca...si eu ma simteam de parca eram dupa o zi de alergat...in sfarsit bine ca a trecut ...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui strumphitza
cam in jet , a papat san si la 5 si la 8 ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
atunci nu prea ai de ce sa te ingrijorezi, zic eu. Si Cata mai vomita cand e prea haplea si papa mai mult decat are nevoie. Daca e sanul f plin il papa pe tot ci apoi vomita. Daca starea generala e buna si nu este apatica nu cred ca e cazul sa te sperii.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ailed_dota nu stiu daca credeti in deochi... dar eu da... am zis aseara la "Tatal nostru " de cred ca puteam sa intru in Cartea Recordurilor ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() |
este f bine ca ai spus Tatal nostru, si cateodata inclin si eu sa cred in deochi..cateodata, Dar dupa o ora de urlat cred ca s-ar fi potolit oricum, iar tu tot obosita te-ai fi simtit.
![](pupic.gif)
mai bine ii spui seara de seara rugaciunea
![](floare.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze