Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ralukab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Pe noi ne chinuie burtica iar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
Acum e mai bine puiul de strumph?
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralukab spune:
Pisuc, pana vineri sunt in Bucuresti dar nu stiu daca pot ajunge prin parc. Sa vedem. Astept a treia adeverinta de venit de la servici ca sa pot depune dosarul de indemnizatie. Primele 2 au fost gresite
Si vreau sa sun medicul de familie sa vad daca putem sa facem si vaccinul de 4 luni zilele astea.
Apropo, daca la 2 luni am facut vaccinul cumparat acum pot sa il fac pe cel de la stat sau au vreo legatura? La 4 luni sunt tot 2 intepaturi?
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish ralukab multumesc de info! ![]() ![]() ![]() pisuc ramane stabilit atunci! da, am gasit nr tau de tlf si l am salvat deja in agenda, iti trimit imediat PM cu nr meu sa il ai. te sun cand ajung in parc sa vad pe unde esti! de abia astept sa ne intalnim! ![]() ![]() maine, eu s pisuc am organizat o intalnire la ora 10:00 in parcul kiseleff! daca mai sunt mamici dornice sa ni se alature sunt binevenite! Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
pai asa din scurt?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui viss -PISUC- astea toate le duce nasa. plus haine si niste fase,niste benzi colorate bleu, si niste prosopele brodate in care se scoate copilul dupa baie.eu am dus decat pampersi si niste bomboane cu care am servit invitatii dupa ceremonie- nasa mi-a zis sa le cumpar, ca nu stiam de ele. - ma gandeam de ce am avut timp mai liber azi? suntem raciti si nu avem voie afara.asa ca suntem sechestrati la domiciliu ![]() Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens - - mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
pampersii trebuiau luati de nasa, pt ca tb sa imbrace copilul de la piele
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
nu musetel, eu stiu ca mai rau face ![]() mami de 2 prichindei |
la fel stiu si eu, fara musetel la ochi
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
citat din mesajul lui ralukab
Acum e mai bine puiul de strumph? ![]() Mami de Vlad, 21.02.2011 ![]() |
da, e mai bine , multumim
![](pupic.gif)
![](nani.gif)
![](patut.gif)
_
Happy Mummy of
![](indragostita.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui miki1979 azi n-am apucat sa fac nimic, imi bubuie capul ![]() ![]() ![]() am citit pe fuga..nu-mi mai amintesc mai nimic.. ![]() madutza, pozele noastre sunt aici, n-am apucat sa le redimensionez si sa le pun pe picasa comun..oricum am vazut ca albumul meu depaseste ![]() deci https://picasaweb.google.com/105091126987898192075/BotezAndra?authkey=Gv1sRgCNDu2dfrlYvf-gE somleac, cum reusesti tu sa le faci pe toate.. ![]() ![]() ![]() ![]() esti de admirat, cu atatea activitati pentru copilasii tai si tot te descurci..si eu as vrea sa vad poze cu voi de la concert.. poate cand ai timp ne povestesti mai multe despre fiecare in parte ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
wow, miki, arati superb
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148713" target="_blank">Cozonacelul meu, Cristian Andrei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163729" target="_blank">Buburuza mea, Catalina Ioana
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
http://community.webshots.com/user/madutza_bra" target="_blank">Poze
miki1979 spune:
citat din mesajul lui scrish roxy pai baga mare la vopsit ![]() ![]() ![]() fetelor, voi ce marturii ati dat la botez? sunt in cautare de ceva dragut si deosebit si e cam grea alegerea. ce am vazut mai traznit/jucaus e asta : http://www.e-accesorii.ro/botez/621-marturii-de-botez-cod-bibsare.html dar nu stiu daca nu e cumva prea mult...voi ce ziceti? ceva sfaturi? Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
prea mult in ce sens ?
eu n-am respectat obiceiurile astea..personal nu prea le agreez..
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
pisucmic spune:
citat din mesajul lui madutza_bra
pai asa din scut? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Pai noi de mult planuiam aceasta intalnire fiindca avem parcuri apropiate (ca voi in Moghioros), si de ieri am lansat discutia aici pe forum; si ne-am gandit ca daca mai poate cineva si ii face placerea, intalnirea e deschisa! Daca nu maine, putem organiza alta data!
![](pupic.gif)
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
![](baietel.gif)