Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

azi n-am apucat sa fac nimic, imi bubuie capul copilasii mei n-au binevoit sa doarma azi deloc..

am citit pe fuga..nu-mi mai amintesc mai nimic..

madutza, pozele noastre sunt aici, n-am apucat sa le redimensionez si sa le pun pe picasa comun..oricum am vazut ca albumul meu depaseste dar cand am putin timp intru si rezolv problema..
deci https://picasaweb.google.com/105091126987898192075/BotezAndra?authkey=Gv1sRgCNDu2dfrlYvf-gE

somleac, cum reusesti tu sa le faci pe toate.. cateodata ma intreb, oare mai stii fiecarui copil in parte ce sa-i faci ? eu m-as incurca
esti de admirat, cu atatea activitati pentru copilasii tai si tot te descurci..si eu as vrea sa vad poze cu voi de la concert..
poate cand ai timp ne povestesti mai multe despre fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

viss, ma bucur ca nu ne-ai uitat si ai intrat sa ne mai spui desp[re voi..n-am apucat sa vad pozele dar ma bucur ca sunteti bine, m-am gandit deseori la voi..poate ne dai mai multe detalii despre problemutele baiatului..putem sa te ajutam cu ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy pai baga mare la vopsit

fetelor, voi ce marturii ati dat la botez? sunt in cautare de ceva dragut si deosebit si e cam grea alegerea. ce am vazut mai traznit/jucaus e asta : http://www.e-accesorii.ro/botez/621-marturii-de-botez-cod-bibsare.html dar nu stiu daca nu e cumva prea mult...voi ce ziceti? ceva sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss ce-am mai ras de cum ai povestit... hai ma, cum sa-l scape pe jos , auzi la ea vai, ce-am mai ras.
ma bucur mult ca a fost bine la botez, puiutii sunt superbi, dulci tare, tare
si ce frumos ai zis, asa este copii sunt cea mai mare fericire a noastra, nici nu poti spune in cuvinte. sunt un miracol

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

viss am uitat sa-ti zic ca esti slaba, vorba lui strumphitza pune mana si mananca bine. si lasa-o pe soacra in treaba ei, nici n-are rost sa te enervezi pe ea. ai minunile langa tine nici sa nu-ti mai pese de restul.
bebeii s-au grasunit, mai tare fetita, asa mi se pare mie

Mergi la inceput

strumphitza ma bucur ca ai dormit si tu ca valiza. poate ii tine naravul la piscoata.
si mersi pentru poze ca le-ai redimensionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Fetelor multumesc pentru raspunsuri!

Pisucmic mersi pentru aprecieri si eu ti-am admirat puiutul care e tare dulce!
Ilinca77 nu esti singura care a luat prea multe kilograme... si eu mai am 8 kg de dat jos si nu se mai misca neam acul cantarului...

Eu am avut 2 zile de cosmar... Bebelina mea e tare agitata de cand cu puseul asta de crestere, vrea mai mult laptic, dar eu nu am rauri de lapte, papa la o ora, dar mai rau e ca NU DOARME!
Am incercat tot ce e posibil, in brate o tin tot timpul, in scoica, in landou afara, in leganel, adoarme si nu sta mai mult de 5-10 minute apoi se trezeste, urland cu ochii cat cepele si rosii de nesomn... culminand seara pe la 7-8 cu niste urlete de neconsolat, iar eu sint cu nervii in pioneze...
Treaba asta se intampla de ieri si azi abia am adormit-o la ora 6 seara, ea fiind treaza de la 8 dimineata
Eu sint epuizata, cu nervii intinsi la maxim dupa atatea ore de nesomn (si noaptea are somnul foarte agitat, se trezeste plangand, trebuie sa fiu langa ea si sa-i tin suzeta, sa-i dau tzitzi daca plange sau sa o mangai pe capusor cand se foieste ca altfel se trezeste)
Chiar nu sint eu in stare sa-mi adorm propriul copil??? Si ca sa fie toate bune si frumoase azi, simtindu-ma cam rau, cu frisoane si cefalee mare, pe care am pus-o pe seama oboselii, am zis totusi sa-mi iau temperatura si am si febra 38.5 grdC (cred ca d-aia ma durea capul ingrozitor azi-noapte). Am luat si eu paracetamol si vitamina C ca stiu ca am voie? Oare ce pot sa mai fac?
Multa sanatate la mamici si bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Pe noi ne chinuie burtica iar..of off si in seara asta, am crezut ca aseara a fost ceva intamplator, dar vad ca si azi... si dimineata cand s-a trezit din somn urland ma gandeam ca visase urat dar ea se trezise de burtica ... i-am dat gripe water si s-a linistit, sa vedem daca functioneaza si in seara asta ca i-am dat si acu, dar abia acum 3 min, mai am de asteptat pana la 10-15 min sa vedem daca i-o face bine ca tare rau o mai doare si se chirceste de burtica off ..sper sa nu revina perioada colicilor ca imi iau campii

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetelor, mai stiti voi ce zicea Deea acum cateva zile... CA E ECLIPSA DE LUNA IN SEARA ASTA... si poate sa ne afecteze si pe noi si pe bbi.....
si Dodo a avut o zi...... de urlat 80 la suta.........si eu sunt zombi.........si colac peste pupaza domnul sot a avut o zi ff plina.. a venit si plecat....stiam din timp asta...
apropo noi ca marturi facem borcanele mici cu miere si cu poza lui Dodo pe capac

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Noi in loc de marturii am luat fructe de cactus confiate cumparate de la o patiserie arabeasca. Le-am pus si o fundita bleu si au fost perfecte. La fel ca si Ailed am vrut ceva dulce ca si bebelusul nostru Au prins bine, toti intrebau ce sunt.
Merge si biberonul pe care l-ai pus tu, Scrish, este simpatic.

Mergi la inceput