Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
ralukab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Pe noi ne chinuie burtica iar..of off si in seara asta, am crezut ca aseara a fost ceva intamplator, dar vad ca si azi... si dimineata cand s-a trezit din somn urland ma gandeam ca visase urat dar ea se trezise de burtica ... i-am dat gripe water si s-a linistit, sa vedem daca functioneaza si in seara asta ca i-am dat si acu, dar abia acum 3 min, mai am de asteptat pana la 10-15 min sa vedem daca i-o face bine ca tare rau o mai doare si se chirceste de burtica off ..sper sa nu revina perioada colicilor ca imi iau campii _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
Acum e mai bine puiul de strumph? ca sa va linistiti.
ralukab spune:
Pisuc, pana vineri sunt in Bucuresti dar nu stiu daca pot ajunge prin parc. Sa vedem. Astept a treia adeverinta de venit de la servici ca sa pot depune dosarul de indemnizatie. Primele 2 au fost gresite
Si vreau sa sun medicul de familie sa vad daca putem sa facem si vaccinul de 4 luni zilele astea.
Apropo, daca la 2 luni am facut vaccinul cumparat acum pot sa il fac pe cel de la stat sau au vreo legatura? La 4 luni sunt tot 2 intepaturi?
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish ralukab multumesc de info! ma bucur tare mult ca acum totul e ok si ca puiul a depasit momentul greu! noi inca nu am facut interventia, cand am fost la pediatru ultima oara ne-a spus ca e posibil sa isi revina singura limbuta si sa mai asteptam...mai mergem la 3 luni la control. ce-i drept, de o saptamana incoace vad ca reuseste sa scoata putin limba din gurita peste buze. inca nu complet, dar o scoate. nici nu stiu ce sa facem, pentru ca pe deoparte as vrea sa ii fac interventia cat mai rapid dar pe de alta parte m as bucura ca frenul sa isi revina fara "ajutor". mai astept vizita de 3 luni (pe 22) si atunci o sa luam in decizie in functie de cum se prezinta luca. m am uitat la pozele lui vladut, cam asa se vede si la noi limbuta... pisuc ramane stabilit atunci! da, am gasit nr tau de tlf si l am salvat deja in agenda, iti trimit imediat PM cu nr meu sa il ai. te sun cand ajung in parc sa vad pe unde esti! de abia astept sa ne intalnim! maine, eu s pisuc am organizat o intalnire la ora 10:00 in parcul kiseleff! daca mai sunt mamici dornice sa ni se alature sunt binevenite! Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
pai asa din scurt?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui viss -PISUC- astea toate le duce nasa. plus haine si niste fase,niste benzi colorate bleu, si niste prosopele brodate in care se scoate copilul dupa baie.eu am dus decat pampersi si niste bomboane cu care am servit invitatii dupa ceremonie- nasa mi-a zis sa le cumpar, ca nu stiam de ele. - ma gandeam de ce am avut timp mai liber azi? suntem raciti si nu avem voie afara.asa ca suntem sechestrati la domiciliupetrecem cam 3-3,5 ore in parc, alteori si mai mult dc dau o masa in parc, si nu e foarte cald.. Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens - - mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
pampersii trebuiau luati de nasa, pt ca tb sa imbrace copilul de la piele
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
nu musetel, eu stiu ca mai rau face mami de 2 prichindei |
la fel stiu si eu, fara musetel la ochi
Poze
strumphitza spune:
citat din mesajul lui ralukab
Acum e mai bine puiul de strumph? ca sa va linistiti. Mami de Vlad, 21.02.2011 |
da, e mai bine , multumim i-am dat gripe water, s-a mai plans vreo 10-15 min dupa si apoi era toata un zambet, ne-am jucat putin si incepuse sa se maraie iar si am luat-o in brate si mi-a adormit in brate o mai tin putin si apoi o bag la baita si nani nani dupa
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui miki1979 azi n-am apucat sa fac nimic, imi bubuie capul copilasii mei n-au binevoit sa doarma azi deloc.. am citit pe fuga..nu-mi mai amintesc mai nimic.. madutza, pozele noastre sunt aici, n-am apucat sa le redimensionez si sa le pun pe picasa comun..oricum am vazut ca albumul meu depaseste dar cand am putin timp intru si rezolv problema.. deci https://picasaweb.google.com/105091126987898192075/BotezAndra?authkey=Gv1sRgCNDu2dfrlYvf-gE somleac, cum reusesti tu sa le faci pe toate.. cateodata ma intreb, oare mai stii fiecarui copil in parte ce sa-i faci ? eu m-as incurca esti de admirat, cu atatea activitati pentru copilasii tai si tot te descurci..si eu as vrea sa vad poze cu voi de la concert.. poate cand ai timp ne povestesti mai multe despre fiecare in parte mami de 2 prichindei |
wow, miki, arati superb, iar rochia mi-a placut f mult . De Andra si Vlad, ce sa mai zic? sunt 2 copii superbi. Sa-ti traiasca!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148713" target="_blank">Cozonacelul meu, Cristian Andrei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163729" target="_blank">Buburuza mea, Catalina Ioana
http://community.webshots.com/user/madutza_bra" target="_blank">Poze
miki1979 spune:
citat din mesajul lui scrish roxy pai baga mare la vopsit fetelor, voi ce marturii ati dat la botez? sunt in cautare de ceva dragut si deosebit si e cam grea alegerea. ce am vazut mai traznit/jucaus e asta : http://www.e-accesorii.ro/botez/621-marturii-de-botez-cod-bibsare.html dar nu stiu daca nu e cumva prea mult...voi ce ziceti? ceva sfaturi? Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
prea mult in ce sens ?
eu n-am respectat obiceiurile astea..personal nu prea le agreez..
pisucmic spune:
citat din mesajul lui madutza_bra
pai asa din scut? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Pai noi de mult planuiam aceasta intalnire fiindca avem parcuri apropiate (ca voi in Moghioros), si de ieri am lansat discutia aici pe forum; si ne-am gandit ca daca mai poate cineva si ii face placerea, intalnirea e deschisa! Daca nu maine, putem organiza alta data!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)