Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)
Raspunsuri - Pagina 15
madalina_m spune:
Ralu condoleante!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
zumzu spune:
Cautati pe net: eco life bio. Si bio dumbrava mai e o alta varianta.
Si eu am comandat e la cosul de legume, doar ca nu au morcovi etc(ce ne intereseaza pe noi la diversificare)
andri31 spune:
va spuneam ca am sa incerc sa-i dau astazi prima data morcovel ca aseara se balosea la cartoful meu fiert si i-am dat si i-a placut.
daaa. fiasco total.
m-am dus frumusel in piata , am luat 3 legaturi de moscovi noi cu frunze , am ajuns acasa si am fiert si eu un morcovel.
primul obstacol: cum sa pasez cu braunul meu un morcovel.. nu a mers ca era cantitate prea mica , asa ca l-am pasat intai la furculita apoi cu lingurita.triumfatoare , cu un morcovel muncit vreo 1h ajung cu bolul la mandra mea.
al II-lea obstacol: fiimea se uita la mine , se uita la bol , se stramba. Clar... imi coace ceva ! se gandea ea! pur frumos babetica alba si iau un varf de lingurita mica mica din silicon. mandra ca's dotata si o duc cu mandrie la gura fiimei.am sa tin minte momentul sta , fica-mea incepe sa manace , o sa fie minunat. deja am ce sa scriu in notele pe care i le voi da la 18 ani.... wundabaaa! si cum pluteam eu ca un fulg ca incep diversificarea , incepe mandra si scupa tot , se ineaca si urla lung si ascutit. ma gandesc: trebuia sa ma uit mai bine la tehnicile necesare inecatului la bebelusi
ma gandesc , ii dau putin apita sa-i treaca naduful si incep calma sa incerc totusi sa-i var si ceva in gurita ca babetica a mancat.iau tacticoasa a 2-a(impropriu spus) lingurita cu maclavais de morcos si o var in gura fetei. acelasi scenariu , urlat , scuipat afara , inecat , schimonosit toata fata. sotul se uita la ea , se uita la mine , amandoua strambe dupa 2 incercari de mancat morcovel.
ok , nu vrea , sa-i dau putina supita atunci....supita a fost in nasul ei , pe body , pe babetica , pe fusta mea... numai in gura nu! sotul concluzioneaza: lu' asta o sa-i placa legumele cum imi plac mie ! (abia la 30 ani a inceput sa manace de gura mea fasolica verde , mazare , varza si in general alte legume in afara de cartofi.
concluzia: copil plans , morcovi pline amandoua , dar si maine e o zi. nu ma las! (voi avea deja experienta , nu?)
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
zumzu spune:
Q: pt bebe ce e mai potrivit: puiul tanar de tara sau gaina batrana de tara? Nu stiu de ce am senzatia ca am citit pe undeva ca , puiul tanar are nu stiu ce toxine in carne
Lorich spune:
Madalina baga repede hemorzon, te ungi in zona si scuza detaliile, dar da si-n interior, se va linisti.
zumzu astia de la cosul de legume au asa, pe sezon, cumva cum apar in mod natural legumele, morcovii de gradina cred ca apar mai tarziu...uite ca nu m-am mai uitat pe site.
Tipul a fost coleg cu Cristi, s-a lasat de IT si s-a apucat de asta, l-a dat si la Protv intr-un reportaj, f interensant; si noi am luat salata, ceapa, usturoi, fff gustoase.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
animalele tinere (pui, vitel etc) au mai multa uree in carne, eu asa-mi aduc aminte; tre sa mai gugalesc o tura.
missmj spune:
Buna fetelor
Gata mai, sunt foarte bine !!! Stiam eu ca daca ma plang putin la voi o sa imi dati doua palme virtuale si o sa imi revin imediat ! va multumesc tuturor pentru incurajari !
Astazi i-am dat o lingurita de piure de morcov, i-a placut...dar la a doua s-a strambat in toate felurile si nu am insistat.
Ma gandeam sa ii dau si asa, pur si simplu morcovul, dar mie mi-e teama, ziceati voi ca exista niste saculeti speciali pt autodive, ca din plasa asa, unde ii gasesc ?
RaluKara condoleante , suntem alaturi de tine
madalina eu te sfatuiesc mai bine sa nu vii, nu e bine sa faci sport cu uratii...chiar daca esti mai spre final. dar daca tu te simti in stare, cu cea mai mare placere te astept sa ne zumbaim diseara. daca nu...alta data ! imi pare rau de hemoroidul tau...era sa zic pup sa treaca ! nush ce s aiti zic...mama folosea hemorzon si i-a trecut.
bebelu iti trimit pm acum
lorich vazut poze noi... neshte frumosi sunteti. l-am vazut si pe Dl. B cu copchii in brate, ii shade bine . tare commentul Anei : suntem prea copilarosi Vazut si pe Ana cu piciorul la gurita...bravo bravo . vorba lui simo vrem poze si cu dintisorii !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Lorich spune:
Miss bine ca ti-ai revenit din palme, l-am vazut pe Andrei, deloc panicat cu banana aia !!!
Deci...cu chestia aia..daduse Shine link si nu l-am salvat, o vreau si eu..roxx ne bagam si la asta??? ceva d epus fructul sa suga fara risc de inec; poate vrei si tu, sa nu ne mai sparga astia cu transportul.
monika_bt spune:
madalina, daca nu ai hermozon in casa, spala-te bine, bine acolo si pune unguent de galbenele, asa mai multicel si neaparat inauntru. Stiu, stiu, doare ca naiba dar trece.
AMR:6 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
mirela2 spune:
deci legumele sunt un cosmar
azi le am facut la cuptor, le am pus un pic de unt, branzica, am zis: gata o sa le rada imediat.........da de undeRobert si a facut o greata de jale, am desfacut un iaurt, tot poate poate,i am facut niste cereale, a mancat cam 50 g
Razvi a inghitit cu chiu cu vai o jumate de borcanel
le mananca mai bine pe alea la borcanel din comert
pana la urma le iau si din alea, numai sa i vad ca manca legume si le mai fac si eu.....o ling din ale mele, una din comert
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi