Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata,

Ce fac fetele?

Doloress, Catalina , merci de raspunsuri si incurajari

Loutzy, casa de piatra inca o data. Ai fost o mireasa superba, mi-a placut mult rochita ta. Si la asa mama, asa fiu, un adevarat cavaler, frumusel foc

Missmj eu zic ca poti incerca ceva legume din piata, alea mai amarate, de la mamaite
Acum diferenta dintre un morcov de tara si unul din supermarket este ca ala de la tara este mai atos, ala din supermarket este mai apos

Noi experimentam din greu lucruri noi. Pai dupa cum va spuneam ieri am inceput cu cereale care i-au placut nespus, mai pe seara mama denaturata ce ma aflu am plecat la cumparaturi cu tati si cum socoteala de-a casa (ca ma intorc repede) nu s-a potrivit cu cea din targ (nu am gasit ce trebuia aproape de casa si a trebuit sa traversam orasul) si am lasat copilul cu mamaia si fara mancare, adica fara LM
Si cum i s-a facut foame si a inceput sa traga sa bage in gura orice intalnea in cale si pe deasupra sa urle, mamaia binevoitoare i-a facut repede LP
Ce ziceam, ca nu i-a bibe? Eheeee, l-a luat si a mancat si LP
Cand m-am intors m-a certat de numa`, se uita la mine si tipa, ziceai ca ma pune la zid. Cred ca m-a certat ca am lasat-o acasa, zic si eu

Acum am bagat la cuptor un mar, astazi dimi mancam mar copt. Sa vedem ce-o sa iasa

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici
botez

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele.
sunt pe aici.
ma uit la poze

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

-nu am avut nici un fel de probleme cu avionul. La dus n-a dormit decat juma de ora din 4 ore jumate. Ne-au dat un fel de cosulet pt. bebei care se monteaza pe peretele din fata (am avut locurile 1a si 1b). Daca nu era cosuletul ala nus' ce ne faceam. A si plans putin, dar mai mult de plictiseala. La intoarcere a dormit 2h jumate. N-a avut probleme cu aterizarea sau decolarea, era foarte calm si nici n-a avut suzi in gura, ca o scapase si noi nu vazusem. In schimb in jurul nostru era haos, poate o sa am timp sa povestesc vreodata. Urlau niste pusti olandezi de ziceai ca-i taie. Iar bubu era de calm englezesc.....oricum, cosuletul ala a fost aur curat. Ca nu se dadeau jos manerele de la scaune si el nici nu poate sa stea in fund, deci ar fi trebuit sa-l tinem pe brate. Si cosuletul ala era pana la 8 kile, bubu are peste 8, deci data viitoare ciuciu cosulet.

mai am sa zic!!!! dar ma duc la meeting cu vicele

mami de Luca 10.01.2011

depinde de compania de zbor, de marimea avionului si durata zborului....noi am primit patut si la ultimul zbor (9 mai 2011) si pentru R si pentru D singura chestie ca R nici vorba sa mai incapa in el.... pana la 2 ani sunt considerati "infant" asa ca iti pun la dispozitie patut pentru copil.....R ultima data l-a putut folosi la 1 an si 4 luni si atunci a dormit inghesuit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!

Simo saru'mana de cafea!!

Doloress, cum ai tinut tu minte ca eu nu prea mananc! Exact! La mine mancarea e pe ultimul loc, desi cine ma vede n-ar spune... E posibil sa-mi semene mandra...

Carmen, relax! Eu am luat-o usor-usor...cateva lingurite de suc de morcov la care am renuntat dupa 3 zile ca-mi facea de 3 ori kk, a mea nefiind constipata never...Am trecut la mar ras pe razatoare de sticla...azi o lingurita maine 2 iar acu pana inchide gurita si nu mai vrea...e ok, n-o doare burtica ptr ca as sti...Intr-o zi i-am pus si un biscuit in mar...oho...isi facea greata de numa, asa ca am revenit la mar simplu...O mai tin asa cateva zile si trec la cereale...apoi la supica...Asa cred eu, voi vedea ce hotaraste mandra, ea e sefa! Ieri i-am scurs in lingurita o cireasa...waw...ce i-a placut! intindea gurita ca un pui de randunica...Eu te sfatuiesc s-o lungesti tare tare cu fiecare aliment, indiferent cu ce te hotarasti sa incepi, o sa fii mai linistita. Succes!

migdalutza mea s-a trezit la 5 jumate si radea la mine...ehehe..tati la 6.30 se trezea sa plece la munca, asa ca am luat-o langa mine in pat, in brate si mi-a dormit mandra pana la 8...cu ma-sa alaturi..

Tunde, vezi ca pe mine cand m-a durut stomacul si buricul aveam paraziti intestinali...Poate-ti faci o analiza, ceva...

Gabi, ma bucur ca Ioana e bine!

Loutzy, felicitari!

LMA sarbatoritilor! ma duc la poze!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai, care-i tragedia asta cu diversificarea? ca io nu pricep...
Io am luat-o ca Bula, adicatelea am cumparat niste borcanele. Asta a fost partea cea mai grea, ca a trebuit sa studiez etichetele. Am fost foarte atenta sa nu contina altceva in afara de legume.
Alea olandeze contin si faina de orez (sa le umfle bine burta!), alea nemtesti erau curate. Vedeti ca la DM exista o marca Alnatura care este bio si are niste borcanele excelente. Io am mancat din toate si sunt super bune. Unele combinatii de legume mai au si ulei de rapita 1% care am zis io ca e inofensiv totusi.
Bon, am luat deci morcov, pastarnac, dovleac, etc. dar si combinatii: dovlecel cu cartof, pastarnac cu cartof, etc.
Si i-am dat inainte de masa de lapte de la ora 10. Atunci ii este foame dar nu indeajuns cat sa urle. Io de la pediatru am inteles ca se da inainte de lapte. Odata i-am dat dupa lapte si a vomat. Dar probabil depinde de fiecare. Si i-am dat cateva lingurite inital ca atata deschidea el gura. Incet incet am juns la 3/4 dintr-un borcanel si cred ca el ar manca si mai mult dar io vreau sa mai manance si lapte. Dupa ce papa il las juma de ora sa i se aseze legumele si apoi bag lapte. Uneori bea putin, alteori cate 120 de lapte (rar).
In vacanta am bagat si fructe, pe care le faceam io. Marul il fac la microunde, restul le pasez marunt. De cele mai multe ori amestec o leguma cu o fructa pt. ca ma enerveaza pireurile astea din borcane, sunt prea fine. Prima data cand a mancat ceva facut de mine (care era doar pasat cu furculita si avea si bucatele mai mari) scotea mereu bucatile mari pe varful limbii. Nu stia ce sa faca, nu alunecau pe gat. El practic suge mancarea, nu mesteca.
Dar io zic totusi ca e bine pireul ala sa nu fie diluat pana la molecula, asa ca insist cu textura mai dura si acum vad ca baga fara probleme, nu le mai scoate cu limba.
Am incercat sa ma tin cu regula de 3 zile acelasi aliment si n-am reusit, le-am combinat de le-a luat naiba. N-au fost probleme.
Singurul esec a fost cu pepenele galben, dat dupa lapte. Il scoatea cu limba afara, io-l indesam la loc, pana cand a vomitat ca sa ma faca sa inteleg ca nu vrea. Si m-am potolit, daca nu vrea nu mai insist pe loc, revin alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata intru si eu sa fac prezenta. k sapt asta am lipsit.

k tot zicea Andri parca de bb care s-a lovit...eeee..duminica seara las buba in patut, ma duc 5 min pana la bucatarie..cand ies..mare urlet ce aud..fug la buba, urla de mama focului. cand o iau in brate si ma uit la ea..ditai dunga p frunte... nu situ cum naiba s-a intors, s-a sucit si a dat cu capu de gratiile de la patut. desi avea aparatori, ea le-a scos, iar, si a dat cu capu direct de patut. de atunci e tare maraita, nu ii convine nimic.
am controlat-o, nu are nimic. doar k a ramas cu o dunga p moaca.
deci acu mi-e frica sa o las singurica ca cine stie ce boacane mai face.

de vreo 3 zile, nu mai adoarme singurica si se mai trezeste si noapte de 1-2 ori m-a capita. iar p timp de zi maraie incontinuu, vrea numai afara, numai sa fie bagata in seama. si ca sa fie tacamul complet...mananca ff putin, cand are chef, dc are chef...si uite asa arunc la laptic de imi vine rau

ieri de dim m-am trezit cu niste dureri groaznice de ovare. am zis k o iau razna...pana la urma am bagat o fiola de no-spa si m-a mai lasat. ori imi vin uratii, ori am racit...

Laura casa de piatra si felicitari pt crestinarea lui Sfetan.

Carmen noi luam legumele din piata de la tarani. a fost sotu in inspectie inainte si s-a interesat. noi nu avem bunici la tara. asa k trebuie sa luam de undeva. noi am inceput cu cereale seara, si dupa supica crema. adica am fiert morcov si albitura si dupa le-am bagat la blendar cu uin pic de apa in care a fiert si asta e supa. mai nou le bag la aparatu cu aburi si ies mult mai bune asa. fiecare leguma noua am bagat-o la 2 zile.
supica o dau intre 1-3, depinde cum are donsoara chef de mancare.
si ii mai dau la 10-11 mar ras cu biscuite, dar nu zilnic.
diseara nu cred k ajung k suntem cu pregatirile pt ziua lu tati care e maine. si am o groaza de treaba. dc termin, vin, daca nu, o lasam pe sapt viitoare sigur.

Lori cum a fost la serbare?

la toate fetele, dar nu imi mai aduc aminte ce trebuia sa rasp. am citit pe bucati si neuronii m-au lasat.

fug la maraita...mi-a mancat toti nervii. numai pot

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Multumim de aprecieri si urari. Eu abia astept pozele de la fotograf, sa vad si celelalte mirese care erau adunate la Arcul de trimf(eram vreo 13 la un moment dat si am facut o hora)
Am fost ieri la control cu strumful. E bine, are 6.55kg si 66 de cm.Noua recomdare in diversificare a pediatrei: sa ii dam in continuare suc de fructe si sa ii punem f f f putina pulpa sa se invete sa mestece. Sa mai adaugam si alte fructe cum ar fi caise sau piersici.
Carmen eu cand am inceput diversificarea, i-am dat progresiv. Prima zi o lingurita, a doua 2, a treia 3, etc si cand am ajuns la 10 lingurite i-am dat cat a vrut el. Eu iau legumele din piata, dar am grija sa nu fie de import(morcovii ii iau cu tot cu frunza )
Va pupacesc. Sunt prin zona.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata . multam de cafele.
Am uitat sa va zic - Kristian avea la 5 luni (in 7 iun) 8.820kg si 66 cm. A luat cam 500 g intr-o luna.
Andri - tu intrebai de LIBERO? eu folosesc.Sunt deja la nr 5( Sunt si-n club si am primit pachet ieri).ASunt faini astia aici. nu au lotiune (de la pampers mi-a facut iritatii si piele aspra) si acum sunt ff subtiri. Ieri am primit si chilotei - sunt super faini. ii stau ficsi pe el si-s moi. doar ca-s cam scumpi. numai ca el e intr-o continua miscare si-s buni.
Loutzy - frumoasa mamica miresica! casa de piatra, fericire si multa dragoste in viata ta!
Cu papa nu mai stiu cum sa fac cu legumele. nu-i plac nici de leac. am incercat sa le ,,ascund'' in cereala sau lapte. asi! s-a prins urgent. mai astept. incerc mai tarziu.
Porumb cu cartof la borcanel papa ff bine.
I-am luat morcov la borcan sa vad, asa il manca??Marca asta suedeza contine doar leguma si ulei de rapita. atat.
Fetele, intrebare - daca face kk de nu se lipeste de pampers, e constipat? ce sa-i dau sa-l mai dezlege la mate? (eu ii dau fruct, dar...??)
Va pup, o zi frumoasa sa aveti.
( a3a zi din disociat ... n-am cantar, dar ma simt mai bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mneata!
Of, o cafea maaare maaare maaaare si pentru mine!
Anka, tare imi place de tine ca nu te stresezi. Serios. La tine totul e alb sau negru (cel putin asa mi se pare mie) si emani asa, o siguranta... La mine, cel putin, ai efectul asta.
Chiar ma gandeam ca fiecare mamica de pe forumul asta e speciala in ceva, niciuna nu e banala, pur si simplu va ador! Si m-am intristat cand ati discutat despre cate mamici vor mai ramane sa povesteasca odata cu trecerea timpului...
Catal_ina, cat inteleg si eu din FS iti impartasesc si tie cu drag.
Doloress, nu mai am curaj pentru al doilea... Bine, nici nu ar fi foarte indicat, avand trombofilie, RH negativ..In sarcina asta am facut injectiile zilnice doar in ultima luna, la urmatoarea ar trebui sa le fac de la inceput, nu ma incanta perspectiva. Parca si Dedicut e cu trombo, nu? In plus, nu mi-a placut perioada sarcinii si nu cred ca pot avea o sarcina si mai usoara decat asta pe care am avut-o. Dar mi-as dori enorm sa infiez. Dintotdeauna mi-am dorit asta. Si cand am ramas insarcinata am avut un sentiment ciudat ca am tradat toti copiii orfani facand copilul MEU. Parca simteam ca ma acuza ca "uite, pana la urma si tu l-ai facut pe-al tau, noi tot ai nimanui ramanem". Da, niste sentimente tare ciudate cat am fost gravida.

Laura, felicitari si CASA DE PIATRA! Tare frumosi ati fost!

Ma duc sa spal vasele si sa ii fac niste para cu zeama de cirese pentru mandra. Sa vedem ce parere are. Ca sigur va avea una!

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata calda!!!

deci ma maraie Ana de numa'
m-am saturat d edintii aia!!!

Asa... deci, serbarea a fost minunata!!! Minunata!! Au organizat in curtea gradinitei, intr-un cort de ala special, decorat, doar grupa lor. Asa ca nu a fost nici caldura (vremea a ajutat mult) si nici aglomeratie, doar 12 pici pe scena si o gasca de perinti cu aparate foto si inimile cat galetile.
Asaaa....le-a pus cortina, i-a asezat pe scaunele si cand s-a tras cortina cu "Doamnelor si domnilor...." a inceput o oracaiala, ca unii voiau la mamiiii...eu eram in primul rand, ca eram cu carutul cu Ana, si m-am facut mica in spatele aparatului foto, dar Robert m-a bunghit si era o veselie pe el...imi tot striga "buna mamiiii!!!", dar a fost vesel, a cantat, a aplaudat. Poezia s-a produs si aia, dar timid, cu voce micuta, si cam suflata de Miss (desi mi-o zisese cap coada cu o zi inainte). Au primit diplome, dosarul cu tot ce a lucrat pe percursul anului (superbe aminitiri) si o mapa cu poze profi...am lesinat, si da cra-cra...frumos pui am!!!
Asaaa...sa revin, au adus apoi prajiturele si tort, s-a mai jucat ceva in curtea lor, apoi am plecat in parc de unde am ajuns acasa la 9 si ceva.
fragrant am de scris acolo in tabel

O sa pun si poze acum pe FB si pe picasa pt nefeisbuchisti.

Dupa parc am suflat in tort, care nu stiu de ce nu a iesit ca acolo, pe blog...s-a dus crema sub fructe si frumosul 5 pe care il facusem din fructe nu s-a vazut...dar a iesit bun, bun foate gustos si poaspat cum zise Robert.

am cam uitat ce-am citit aici, doar atata
Carmen tu vrei bataita??? Ce-i cu panica aia?? Eeeee....asta voiam si eu sa-ti spun, ce ti-a zis Cata este un magazin bio, Biogood, am luat o data brocoli de 3 ori mai scump dar gustooooos, ca a mancat Robert tot buchetulm ala; deci...poti lua de aoclo, poti lua de la vreo piata de tarani, niste legume mai pricajite, telini, patrunjei si morcovi mai mici asa. Hai, fii barbata si lasa-ma cu vinovatia....mai, cum au pediatri astia un talent... deci 5 luni e perfect pt dive, ca pana la 6 luni nu papa el mare lucru, nu se ingrsa din legume, tot laptele e baza. Hai, vorbim!! Ai desfiintat si tu messu?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput