Delfinasi in straie de sarbatoare (146)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, asa facea si Vlad aseara cu scancitul, maraia dragul de el cu ochii inchisi. Dar eu ii vad caninii de sus ca stau sa iasa, maxim o sapt mai au. si cred ca de aia maraia. Poate si Isa asteapta ceva dintisori. |
da, cris, Isa asteapta toti dintisorii, mai putin cei doi care-i are . acuma nu stiu ce sa zic, ca de vreo 3 saptamani tot asteptam macar un semn mai serios. dar dupa saptamana aia nedormita am crezut ca va iesi ceva, nimic! s-a linistit si a dormit mai bine ca inainte... acum iar incepe! poate ii e si cald, ca tot transpira de cum se foieste, dar in pielea goala n-o pot lasa ca dimineata tot e un pic racoare. si combinata cu transpiratia ei... daca ar dormi linistita nici n-ar mai transpira, nici n-ar mai fi maraita ziua . nici nu am multe pretentii de la ea . patutul ei e maareee, are si loc de invartit, dar nu atata cat in patul mare. ma gandesc ca e si asta o chestie, ca de cum o iau si o pun in patul mare, ori ma cuprinde si-si baga fata in gatul meu, ori se intoarce si-si impinge funduletul in burta mea si-mi ia mana sa se "inveleasca". mi-e asa de draga
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
lauri_ca spune:
La multi ani Iulia!
Felicitari Isa si Raisa!
Stefi a luat 2 trante ieri, una pe spate cu capul de parchet si una pe burta. Ca ea vrea sa mearga singurica dar nu poate decat cativa pasi , daca schimba directia cade, la fel si daca calca pe ceva ( si pe jos sunt o multime de jucarii aruncate de ea), si nu ma mai lasa s-o tin de mana, doar ma tine ea de un deget si-i mai da si drumul uneori, of.. Si eu Rody umblu tot asa cocosata toata ziua.
Victo, furnicile n-au treaba cu aspiratul, vin de undeva, de pe coloana sau aerisire, incearca cu spuma raid.
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina DENISA, si eu sunt ca tine cu listute pe categorii, sunt fff organizata, sa faci si trusa cu medicamente, Doamne ajuta sa nu avem nevoie de ele. Pe ANDREI unde il vad? Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata |
ai PM
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Victo spune:
salutare
felicitari plimbaretilor! ei..ce, ati obosit deja?:):) noi asa ne-am obisnuit cu el misunand peste tot..cum deschid usa la balcon..hop si el..odata era cat pe ce sa calc pe el, ca a venit in liniste :)
laurica, azi a fost smotru general de dimineata.am avut noroc ca miahi a dormit pana la 9 jumate. a venit si bona, am pus-o de a spalt peste tot, cu apa si otet..inclusiv balcon, cos de gunoi, covoare..tot tot.am scos din dulapuri..sters..
spuma am de la baygon. parca nu mai vad sa misune urataniile.
am mai cules ceva cadavre. oi mai da la noapte, cd dorm copiii.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
btz_ovi spune:
Si noi am avut furnici ,au aparut in sacul de aspirator.De asta trebuie curatat mai mereu,sau eventual schimbat cu unul de hartie!!!
bumblebee spune:
Victo, Laurica are dreptate, ca daca ar fi sa vina furnicile dupa cat de rar se aspira, eu sigur eram invadata. Si vorba aia, eu stau la parter. Am avut si noi probleme, dar dupa ce au venit o data unii de la dezinsectie, n-am mai avut treaba. Problema e ca o data la cateva saptamani, uneori cateva luni gasesc cate un gandac mare si negru in casa , deci eu sunt absolut oripilata de toti gandacii, brrr.. Raidul mie mi se pare cel mai ok din ce se gaseste pe piata, fara a fi ceva profesional unde trebuie sa pleci de acasa..
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
crissy77 spune:
Socata a dat careva? Eu tot asteptam sa dea bambo, da' bea singura. Asta e asa, de pofta. Doar ce am pus-o in frigider, peste cateva ore e numa' buna
bambo, super reteta. Eu nu am pus drojdie si e
Are mama fata mare
Sa stiti ca nu s-a intamplat nimic, inca ne acomodam cu hrana uscata.
Alice_Elena spune:
Katalina, in picioare sta bine de ceva vreme, vineri cand am ajuns la cta a facut si cativa pasi singura :) de fiecare data cand venim la ai mei invata ceva nou :D
In rest suntem bine, eu sunt in urma cu somnul ca am avut nunta sambata si am plecat pe la 5 dimineata. Copilul cel nou e cuminte nu imi da greturi pofte, nimic.
Voi unde plecati de iti trebuie pampersi de apa?
Rodi, pupa pe isa harnica si mersi de cafea ;) si mara tot 2 dinti are de la 7 luni...
Mycya, tu nu te apuca sa cari de toate de acolo, mai cumperi si din tara..
Denisa, voi cand plecati? Am citit cam pe sarite ultimul capitol..
Liste imi fac si eu de cand eram mica si plecam in tabara :))) tot timpu rade maiamea de mine si de soramea ca facem liste
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+
Victo spune:
aha..stai asa..ca sacu de aspirator nu l-am schimbat. il arunc si pe ala :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
Neata fete!
am adormit omuletul, am fost afara cu noua achizitie, o tricicleta...
a fost asa figura ieri...sa va povestesc... ne-am dus pana in mall, ca sa-i caut papucei...intru intr-un magazin, incercam 5 perechi, nimic potrivit... apoi il iau din carucior si-l pun intr-o tricicleta de genul www.tricicleta-copii.ro/detalii-produs/2434/tricicleta-copii-lebada-douceur.html" target="_blank">asta...zic hai sa-l las un pic, pana caut eu pe rafturi, paote paote gasesc ceva pereche care sa i se potriveasca...ce credeti...n-a vrut sa mai coboare din ea...cu urlete am iesit din magazin...
asa ca i-am zis la al meu: 'hai sa-i cautam tricicleta la copil..' si am intrat in Auchan, am gasit, am probat, si am luat...
asa...papucei i-am luat din Deichman pana la urma, Elephanten...f frumusei... asa ca vom incepe sa-i testam la mers...
rubia, si eu stiam ca Anamaria e in cocnediu...
katalina, noi am avut scutece de apa de la HUGGIES, LITTLE SWIMMER..din Cora parca le-am luat...gasesti si in alte hypermarketuri...mi-au placut cum s-au comportat..
victo, si ai mei au avut furnici la casa...a luat tata un spray care le omora instantaneu...intreb de care e...
rodi, ce poze faineeeeeee...f interesanta combinatia zapada, soare si tricou de vara...
felicitari Isa pt defilare...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...