Delfinasi in straie de sarbatoare (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

o postare de la topicul de cluj

pe mine m=a ingrozit ce am auzit ieri, la o gradi din cluj, s0-a anuntat saptamana trecuta ca o fetita din acea gradi a fost al cumparaturi in Cora cu mama ei, care in timp ce isi punea alimente in cos, fetita a disparut din raza ei, disperata a fost la paza sa anunte, care la randulor au blocat caile de acces, au inchis magazinul panaa la solutionarea cazului. Ce sa vedeti, au gasit-o in baie pe fetita, tunsa si imbracata in haine de baietel , va dati seama??? si au fost dpoar cateva minute. e ins[paimantator ce se poate intampla....am inteles casunt cateva retele de trafic de organe in cj pe care se chinuie politia sa ii prinda de anu trecut.
Doamne fereste pe toata lumea.
Asa ca , mare grija la copii.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

crissy, ce dulce e!

victo, mi se face pielea de gaina! Doamne-fereste!

Rebeca are tricicleta de la Paste, una ieftina luata de mama, dar ea e tare incantata. E adevarat ca dupa 30 min se plictiseste de stat in ea. Bine, acum are alta preocupare: mersul si adunatul tuturor jegurilor de pe jos.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ramonavlas, chiar ieri ne minunam pe fb cum trece timpul, ce mica era Isa!! si ca am facut botezul in aceeasi zi. felicitari Raisei pentru primii pasi. uite ce facem si noi: 13 iunie 2011, ora 22:15

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Da tu Rody, chiar ieri vorbeam...si uite ce fetitze mari avem deja. Voi umblati muuult, noi suntem abia la inceput. 2-3 pasi...dar i-a facut singura!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Vai Victo mi s-a facut pielea de gaina nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...bine ca au gasit-o...si Antonia cand era mai mica mi-a facut cateva faze...disparea printe rafturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

doamne fereste Paula...ce horror... brrrrr....

al meu se gandeste sa le punem niste cipuri la astia mici...ca sa stim o treaba...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Fereasca Dumnezeu de asa ceva! Ce oameni pot fi astia?

Oana!!!!! Ati ajuns?

Ma duc la curtenie, Raisa face nani si eu ma apuc de spalat, aspirat...alea-alea.

Am vorbit la 2 crese, maine ma duc sa le vad si sa o inscriu. Dar inca nu stiu daca pentru anul asta sau pentru celalalt...cred ca pentru la anul, totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissy, nu sta pe ganduri Beatrice! isi cunoaste interesul . zici ca a iesit buna socata fara drojdie... aia cu 9 l de apa, 12 flori etc ai facut-o? daca fac si eu azi (n-am in ce s-o pun ) pana duminica ar fi buna, nu?

victo, brrrr!!!

eladea, adriana, si Isabelei ii placea tare mult in tricicleta de aia (o aveam in tara pe a verisoarei ei)! acum am vazut intr-un magazin un calut de lemn care se leagana, am pus-o pe el si abia am mai dat-o jos. imi sta capul sa i-l iau de ziua ei!! ieri i-am luat deja un fel de casuta/cort cu 100 de mingi de plastic, stiu ca o sa-i placa pentru ca avea si Maria cand era mica si am mai luat asa cadou la alti copilasi, au fost incantati cu totii!

am mers in dormitor s-o pandesc, doarme de prea multa vreme chiar daca azi-noapte nu s-a odihnit... ea e in patul mare,in fund bine-merci, cu spatele la usa, pernele nemiscate pe langa ea... are in fata 2 clesti de prins parul, o perie rotunda, telefonul meu, toate luate de pe noptiera!! deci s-a intins peste perne sa le ia si nu scoate nici un sunet!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

I'm back

sunt inca intre geamantane pline de haine si o gramada de lucruri aruncate peste tot
acum fac pauza de o cafea
mi-a fost dor de voi
sunt aproape la zi cu cititul...adica la cap precedent pag.10
am citit de pe marginea piscinei cand dormea piticul

Experienta turceasca
- sper ca aceasta postare sa va ajute pe cele care sunteti interesate - in caz contrar dati skip si mergeti mai departe (spun asta in lumina ultimelor capitole pline de discutii si contradictii)-

cu ce ne-am intors nou
1. am inceput sa pasim - revin cu video
2. nu mai mancam pasat doar bucatele din manuta(Cris m-am gandit la tine!)
3. bem apa!!! si inca multaaaaa - deci daca le e sete beau

- zborul a fost cu escala in Timisoara - asa ca emotii duble: doua decolari si doua aterizari finalizate cu succes pana la urma desi erau vreo 4-5 copii care urlau efectiv - noi am folosit cu succes suzeta si canuta de apa

- hotelul il recomand din suflet celor care vor sa mearga in Lara...toul este la SUPERLATIV-Delphin Palace de lux collection! - incepand de la facilitati si pana la servire, personal etc

- mancare: pentru adulti absolut orice doreai de la mancarurile clasice pana la branza mucegaita si caviar!
de la fresh de portocale pana la wisky si o gramada de cocktailuri
preferatul meu: Pinacolada Frozen
restaurante a la Carte - am reusit sa mergem doar la Chinezesc si la Sushi House
pentru bb: biscuiti, iaurt, borcanase cu legume si fructe
fara sare: cartofi, broccoli, conopida, morcovi zilnic + peste, vita si pui fierte fara sare
alimente noi: i-am dat somon la gratar, pepene rosu si cascaval

- este in restaurant blender, steamer, sterilizator

- carucioare pentru copii McLaren si inca vreo 2-3 marci

- patut pliant in camera la cerere

- piscina si zona exclusiv destinata copiiilor fara muzica si fara animatie, topogane dar pentru o categorie de varsta mai mare

- stateam pana la ora 10 sub umbrela apoi Matei mergea la somn intr-o casuta cu perdele...dormea aprox. 1 ora...apoi ne jucam acolo pana la ora 13 cand mergeam la masa...iar de la ora 14 mai dormea aprox 2 ore in camera

- pe plaja de asemenea erau casutele foarte bune pentru copii - o sa pun poze

- este un ponton-bar...minunat seara la un pahar de vin

- colace pentru copii - se gaseste mai multe modele preturi 5-10 euro in functie de negociere - noi am luat cu 5 Marius e ori tigan ori jidan inca nu am descoperit

- va recomand chiloteii pentru piscina Libero - sunt mult mai buni decat cei de la DM - nu retin multa apa iar dupa ce ieseam din piscina ii storceam si ii puneam la uscat, in felul asta un chilotel l-am folosit si pentru 5-6 intrari in apa
balaceala a fost maxima...inca dadea din picioare ca un mic inotator
in mare nu am intrat cu Matei, apa mi s-a parut rece 20gr erau afisate

Saddie iti multumesc de 1000x...costumul mi-a fost de mare ajutor...te rog sa imi trimite pe PM adresa ta, eu din exces de zel am aruncat plicul de la tine inainte sa plecam in concediu :)

Anne imi pare rau ca ai decis sa pleci...dar o puteai face cu eleganta!
nu am inteles unde a tras ea concluziile ca noi am fi intr-un fel sau altul, in alt subiect DC?

Carla daca mai ai nelamuriri iti raspund cu cea mai mare placere

Btz ma bucur ca esti aici

imi pare rau ca am pierdut ce era pe emailul comun dar cel mai important este ca suntem aici impreuna...conturi se pot face inca 1000
sper sa revin rapid cu poze dupa ce termin cu ordinea si gemul de capsuni

pupici

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Fereasca Dumnezeu de asa ceva! Ce oameni pot fi astia?

Oana!!!!! Ati ajuns?

Ma duc la curtenie, Raisa face nani si eu ma apuc de spalat, aspirat...alea-alea.

Am vorbit la 2 crese, maine ma duc sa le vad si sa o inscriu. Dar inca nu stiu daca pentru anul asta sau pentru celalalt...cred ca pentru la anul, totusi.

cea mai buna cresa e la administratia creselor pe Muncii, tu unde ai vorbit?
tot acolo o sa mearga si Carla a lui Octavia!

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

Eu nu am mai intrat de cateva zile, ati facut alt cont comun? Daca da, trimiteti-mi si mie detalii va rog.
Ieri i-am facut Sarei sparanghel dupa retea lui Carmen, i-a placut tare mult. Azi ii fac ardei umpluti cu peste. Eu peste i-am dat de la 8 luni jumate: biban de mare, limba de mare (sola), pastrav, stiuca.
Fructe i-am dat orice, mai putin ananas, ii plac capsunile si ciresele la nebunie.

Rodi te rog, imi spui cum pregatesti tu lintea cu legume? Stiu ca spaniolii sunt fani linte, asa ca poate ai vreo reteta minune .

Victo si mie mi s-a facut pielea de gaina citind postul tau. ai ales ca acum cateva saptamani v-am scris despre cazul din bucuresti cu fetita disparuta de la locul de joaca de la auchan. La fel au procedat, au dus-o la baie si au tuns-o. Acum cateva zile am aflat ca tatal ei este coleg de servici cu un vecin de-al meu ...mama ei a albit instantaneu, la 35 de ani.

Mergi la inceput