Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Are nevoie cineva de un patut pliabil ,disponibil in Teiul Doamnei . Este roz anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
gabby2011 spune:
[quote]citat din mesajul lui ancadragoman
Are nevoie cineva de un patut pliabil ,disponibil in Teiul Doamnei .
Este roz
Era nemaipomenit Anca acum 1 sapt pt baietelul de care am tot scris aici, care a locuit in container.Daca am vazut ca nu are nimeni de oferit , i am cumparat eu unul de pe un site si l am dus vineri parca impreuna cu un port bebe luat de la bazar de care s a bucurat tare mult mamica, a zis ca e ideal la piata, cand are sacose ca sa nu mai stea si cu carutu dupa ea.Bebe era bine,acum in weekend il boteaza, au aranjat ei cum au putut casa aia batraneasca, au dat cu var etc.., au 2 cam si o bucatarie,wc in curte si parca nu mai arata asa rau.oricum e mai bine decat in containerul ala......va mai tin la curent
Anca pt gest
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
Si regulile? Sau se poate "sari" peste ele si peste moderatoare?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
szivarvany spune:
Mirela2
aici sunt pasi de urmat, situatiile urgente sau grel de obicei e bine sa fie dovedite, cel mai bine e sa trimiti pm spre Daniela sau Nikole
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
mirela2 spune:
n am stiu cum se face
scuze
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
szivarvany spune:
Te rog frumos sa scrii pm doar fetelor care se ocupa de acest subiect
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
miky_ionutz spune:
Buna ziua,
Vreau sa ofer si eu o cutie de cereale Milupa cu fructe de la 6 luni si o cutie de lapte Milupa Milumil formula de continuare de la 9 luni.Eu voi naste la sf lunii septembrie si pana va implini bebe varsta necesara pt consum ele nu vor mai putea fi utilizate (laptele expira in decembrie iar cerealele in februarie 2012).Sunt din Bucuresti,daca este cineva interesat le ofer cu cea mai mare placere.
Multumesc!
giuliaelena spune:
Buna fetelor!Scuze pentru intrarea foarte rara pe site dar pe timpul verii suntem la tara si nu prea avem acces la net.
Are cineva nevoie de hainute fetite 2-3 ani sau de baietel 6-7 ani?Sa va faceti o idee Giulia are 16 kg si 96 cm si Vlad are 25 kg si 1,15 m inaltime.
In acelasi timp vin si cu intrebarea "A ramas la vreuna din fete ceva de incaltat sau de imbracat pentru strumfii mei?" La piciorus Giulia poarta 25 si Vladut 31.Am cam ramas in pana ,mai ales la Giulia care in 2 luni a crescut 5 cm.
LauraNicole spune:
Neatza. In noaptea asta ajung acasa in si Anglia dau ce adrese trebuiesc,daca trebuiesc pentru ca le am pe toate in comp. Dani, luni sau marti iti pune la posta prietena nepoata-mii ce i-am lasat pt tine ca eu n-am avut timp,scuze. Stii tu ce.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11