Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

giuliaelena, cand revin la Braila (intr-o saptamana), o sa vad cum te pot ajuta. Poti masura, te rog, talpita copiilor, ca ma ajuta mai mult cm decat numarul...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Giulia si eu ma uit pentru cea mica sa vad ce gasesc.
Am dat patutul

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_ionutz

Buna ziua,

Vreau sa ofer si eu o cutie de cereale Milupa cu fructe de la 6 luni si o cutie de lapte Milupa Milumil formula de continuare de la 9 luni.Eu voi naste la sf lunii septembrie si pana va implini bebe varsta necesara pt consum ele nu vor mai putea fi utilizate (laptele expira in decembrie iar cerealele in februarie 2012).Sunt din Bucuresti,daca este cineva interesat le ofer cu cea mai mare placere.
Multumesc!

Eu ii mai pun cereale Anastasiei in lapte,ca sa se hraneasca cat de cat,ca in ultimul timp nu mai pune gura deloc pe mancare,decat pe lapte(chiar si cu cereale in el)si pe apa,daca te decizi asupra noastra,poti trimite chiar si laptele,ii maresc doza,dat fiind faptul ca ea are aproape 2 ani,iar laptele am inteles ca e pt 9luni+,asta daca nu e urgenta mult mai mare decat la noi la altcineva.Pup,merci,ceau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neli o sa fac si eu un pachet cu lapte+cereale+ceva cosmetice de la niste fete inimoase

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neli o sa fac si eu un pachet cu lapte+cereale+ceva cosmetice de la niste fete inimoase

poze si filmulete
povestea nasterii

Anca,draga de tine,tu din nou,iti multumesc enorm din nou,desi stiu ca nu e suficient doar atat,in rest,n-am cuvinte... .Anastasia mea nu vrea nici macar cereale cu lapte la castron,doar din cele instant la biberon,a vomat rau intr-o noapte acum vreo 3 saptamani si de atunci nu mai pune gura neam pe mancare deloc,nici fructe,nici dulciuri,nimic,doar lapte la greu,a fost greseala mea, ma enervase rau ca nu voia sa manance si am obligat-o,s-a inecat rau, se cianotizase putin la buze si ceva mai putin la restul fetei,dar i-am acordat primul ajutor imediat,si-a revenit,iar noaptea a luat-o voma din somn cu jet puternic si din abundenta,asa ca,aviz celor care au de gand sa faca asa ca mine,nu va pierdeti rabdarea,lasati copiii sa manance cand si cat vor ei,ca ei stiu cel mai bine ce pot si cand pot sa manance,vor manca ei singuri cand le va fi foame.Cu Iarina ,in schimb,alta dandana,nu vrea sa inghita suspensia de medicamente cu niciun chip,pe nicio cale,o scuipa din gura in orice fel as incerca sa i le bag in gura,iar daca insist,se enerveaza si incepe sa urle,of,Doamne,ma apuca bucuriile,dar la sfarsitul fiecarei zile respir usurata ca a mai trecut inca o zi,in care am reusit sa razbim si sa ajungem la capat cu bine.
Hai ca deja ma rasfat cu o pauza atat de mare,merg sa pregatesc masa de fructe pentru Iarina si bibe cu lapte pt Anastasia ca se apropie ora de culcare,va pup,aveti grija de voi,ne mai 'auzim",bye !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neli, ca sa-i dai medicamente, tine-o putin de nas ca sa inghita. Asa facea maica-mea cu nepoata-mea a mica si mergea de fiecare data.

Dragelor, pentru ca in situatia baietelului din Mizil a intervenit ceva grav si anume a fost diagnosticat cu autism, mamagiuliei si inca cateva prietene il vor ajuta cu jucarii speciale si alte chestii de care are nevoie.
Am sa scriu tot ce primeste aici ca sa fie totul transparent.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Merci Laura,am incercat,dar se ineaca,pur si simplu refuza sa inghita,of,,insist si cu chin si vai le inghite totusi ,dar mai varsa din ele,si da,ai dreptate,le-a inghitit mai bine cum ai spus tu.Pup,bye,plange,fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilCow10 spune:

Buna LauraNicole,
poti sa-mi dai te rog mai multe informatii despre baietelul acela dim Mizil?ma refer la inaltime,etc pt ca am niste hainute care i-au ramas mici baietelului meu de 4 ani si as dori sa ajut acest copil
si mai am si niste hainute pt 1,5-2 ani si 2 paturele pt nou nascuti si un prosop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna, LilCow(cum de ti-ai ales acest nick? e o marca foarte renumita aici de hainute)! Baietelul este inalt pentru vrsta lui dar extrem de slab pentru ca a fost ffff bolnav si a slabit aproape piele si os.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilCow10 spune:

Laura, nici nu stiam ca exista marca LilCow Ma simt ca o vaca (una mai micuta) de asta am ales-o
puiul meu are 110-112 cm acum la 4 ani. Crezi ca sunt bune hainutele care sunt deja mici pentru baiatul meu? Am si o geaca de iarna f buna pe care scrie pt 4 ani, dar lui Matei ii e cam mica.
in orice caz, cum trebuie sa procedez? poate ca e mai bine sa trimit tot ce am la tine si tu vezi ce e bun pt baiatel si ce e bun pt alti copii?
baietelul meu are spectru autistic si stiu ca fiecare leu economisit si investit in copil face diferenta.

Mergi la inceput