Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am hotarat sa donez hainutele pentru RAISA dar stau la dispozitia oricui are nevoie de ceva ce pot oferi (hainute baietei pana in 6 luni)

mult succes tuturor si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Super, Ziki.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare,
Mamagiuliei,multumim , ne-am descurcat bine cu ce ne-ai trimis,le-am sortat pe categorii de varsta,e totul ok,asa ca,isi vor gasi toate timpul lor cand vor fi purtate,.

Ziki,multumim pt urare,mai avem putin si implinim 2 anisori,ai dreptate,esti prima care ne ureaza la multi ani ,sar'na si de la don'soara Anastasia,ma bucur sa aud ca sunteti bine,sanatate multa si numai bine in continuare!

Azi am ridicat in sfarsit de la posta cele 2 colete de la Lauara25 si de la Anca Dragoman,carora le multumim enorm,am fost sa facem vaccinul Irinei de 4 luni si am mers si la posta.
In coletul de la Anca Dragoman am gasit : 1peste mare plus,o papusica,un sampon bebe,un sapun copii,1 servetele umede,2 adidasi,bluze groase si subtiri-12,sosete1,pantaloniscurti+lungi-4,3 fuste(1-salopeta),1bandana par,o pupam si ii multumim mult.
In coletul de la Laura25 am gasit 2 plase cu diverse lucruri pe care le insir mai jos si alte hainute separat,cele separate au fost astfel:1pantofi,maiou6,bluze subtiri+groase-7,fustite-3,vesta1,strampi-4,pantaloni scurti+lungi-6,1 jucarie carut,7 jucarii zornait,sosete5,trening.In cele 2 plase au fost plus2,detergent pardoseli1,solutie pt pete1,piureuri de fructe,papusica,carticele+abtibilduri nestle,3lingurite plastic,1suport lumanare tort,bluza grosa3,pompita nasuc,suzeta,tetina,biberon,rochita2,12caciuli,2pullover,4pantalon,salopeta3,trening1,5jucarii dentitie,4paturici absorbante,castronel cu capac2,botosei,fular,pijama,2 manusi,bentita cap,4bluze,3caciuli 1-2-3 luni,4body,sosete8,baveta2,sepcuta,strampi2,tricou2.
Multumiri multe si Laurei,ai pus de toate cate-s necesare,ce grijulie ai fost!
Din toate aceste lucruri voi da si eu la randul meu unui bebe cu posibilitati financiare reduse ce se va naste in toamna.
Cu acestea fiind zise,spun mai mult decat stop in ceea ce priveste necesarul de hainute pentru vara aceasta si toamna aceasta,sunt suficiente si va multumim,in caz ca apare ceva urgent,urgent,voi reveni,sper insa,dupa calculele mele, ca hainutele si incaltarile sunt suficiente deocamdata.
Atat de la noi deocamdata,va pupam pe toate,noapte buna !

Mergi la inceput

Ziceti-mi,va rog,daca ii dau Iarinei fructe de acum gresesc?Eu stiam ca nu gresesc sa primeasa si altceva de mancare dupa 4 luni,in conditiile in care nu o mai alaptez.Am scris mai devreme Irina,scuze,am gresit,e Iarina,dar m-am grabit,nu vreau sa credeti ca nu-mi cunosc bine numele propriului copil .Pup ,bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neli, sper sa va fie de folos.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Ziceti-mi,va rog,daca ii dau Iarinei fructe de acum gresesc?Eu stiam ca nu gresesc sa primeasa si altceva de mancare dupa 4 luni,in conditiile in care nu o mai alaptez.Am scris mai devreme Irina,scuze,am gresit,e Iarina,dar m-am grabit,nu vreau sa credeti ca nu-mi cunosc bine numele propriului copil .Pup ,bye!

Mami de fetite jucause Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011) si ingeras Marian(David)- 08.09.2006-08.09.2006

Neli, daca nu o mai alaptezi, e ok sa incepi diversificarea.
Eu am inceput diversificarea la 4 luni si am alaptat-o pana aproape de 5 luni.
Am inceput cu fructe si i-a mers f bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Neli, daca nu o mai alaptezi, e ok sa incepi diversificarea.
Eu am inceput diversificarea la 4 luni si am alaptat-o pana aproape de 5 luni.
Am inceput cu fructe si i-a mers f bine.

BAZAR UMANITAR

Sar'na mult de confirmare,ma gandeam eu ca nu mi-am pierdut asa repede cunostintele legat de capitolul asta,ca doar n-a trecut o vesnicie de cand am inceput diversificarea Anastasiei,da,tot cu fructe am inceput si eu,dr Iarinei mi-a zis la fel,sa incep sa-i dau fructe ,in special para,care e laxativa si o va ajuta la defecatie,care de fapt era principala problema si principalul motiv pt care am inceput sa papam fructe,adica,constipatia,foarte rar facea singura,in general doar cu supozitor.De cand papam cocteil de fructe (pepene galben,caisa,piersica,para),facem singurele,fara strop de ajutor,ar fi bine daca ar accepta si Anastasia sa manance fructe,e certata cu ele,ar ajuta-o si pe ea putin,se cam constipa in ultimul timp.
Pup fetele,bye,o zi frumoasa tuturor !

Multam tare si fetelor Anca Dragoman,Laura25, si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Am si eu de dat cui are nevoie niste cremite desfacute,incepute pe care nu le mai folosesc la baietelul meu.Noi am renuntat la pampers si nu mai am nevoie de cremite.
Am un bubchen de 600 gr dar in el mai sunt vreo 200 gr,o crema de la dm (babylove) pentru rani/leziuni /eritem fesier,o alta cremita babylove (cutie verde) tot pentru eritem fesier (e cu oxid de zinc),un ulei de baie babylove verde si o crema pentru eritem fesier sau leziuni mamare panthoderm.
Cine are nevoie sa ma anunte.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Are nevoie cineva de un patut pliabil ,disponibil in Teiul Doamnei .
Este roz

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput