Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Neli, am pus azi la posta coletul cu costumasul de iarna. Scuze pt. intarziere, dar am fost plecata si fff. ocupata. Imi para rau dar sa stii ca ghetute nu mai am.
Multe -ici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Am trimis azi pachet pentru Arwen. Multumesc

Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008)

Al meu blog

Multumim si noi, Ducky.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Am primit pachetul de la selene am gasit doua gecute cea care e patata dar nu se pprea cunoaste este buna dar cealalta ii este mica da o dau la o mamica de la gradinita careia iam mai dat hanute si sa bucurat tare mult . Are trei copii si cand iam dus sacosica cu hainute cel mare o intreba daca nu are ceva si pt el asa ca o sai prinda bine si gecuta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

Am primit pachetul de la selene am gasit doua gecute cea care e patata dar nu se pprea cunoaste este buna dar cealalta ii este mica da o dau la o mamica de la gradinita careia iam mai dat hanute si sa bucurat tare mult . Are trei copii si cand iam dus sacosica cu hainute cel mare o intreba daca nu are ceva si pt el asa ca o sai prinda bine si gecuta asta.

Ma bucur, adda. Am simtit eu ca e o chestie cu masuratorile alea... Deci 104 e masura potrivita, gecuta cealalta cred ca era 98, aia de zici ca ii e mica...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Da e 98 e numai buna pentru baietelul care vreau eu sa o dau.Si satii ca daca e acolo la gradinita nu e degeaba e pt ca nusi permite sa plateasca o gradinita cu program prelungit.Deci am dat la o mamica care chiar are nevoie.

Mergi la inceput

Adda, da-ne masurile baietelului acela si poate reusim sa-i ajutam si pe ei.

mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

Mergi la inceput

maine cand ma duc la curs (ne cheama de la gradi si facem cursuri de mamici discutam despre situatii extreme cum sa procedam cu copii) o sai spun mamicii despre ce e vorba Si poate intra si ea sa vb cu voi si atunci o sa va spuna ea mai multe. Are o fetita si doi baietiiar din cate am inteles eu de la ea sa despartit de sot din cauza ca era violent Eu nu am intrebato dar mai spune cate ceva la grup si din tot ce a spus ea am inteles ca asa a fost Acolo cine vrea spune la grup prin ce a trecut si cine nu ramane cu ce a vorbit cu psihologul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am si eu ceva hainute de fetita pana in 16 luni. Cred ca ar merge pentru bebe de iulie 2010 si bb de iulie 2011 daca sunt fetite. M-ar ajuta insa niste dimensiuni, ca din experienta mea nu se potrivesc mereu estimarile producatorilor cu realitatea :)

Mergi la inceput

Ioana, bine ai venit. Ambii bebei sunt baieti din pacate, ca tare i-ar fi ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Offff, deja pregatisem hainutele. Oricum, hainute de fetita pana la 16 luni am si eu de dat. In caz ca aflati de cineva care are nevoie, va rog sa ma trageti de maneca.

Mergi la inceput