Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daca adresa ta nu s-a schimbat, adda, iti trimit si eu o gecuta si inca ceva.

Gecuta e buna pana pe la -10 grade, dupa mine, numai ca am facut o dandanaie, am lasat-o la inmuiat alaturi de o alta, din care am zis ca nu iese culoarea, dar a iesit, asa ca gecuta pentru tine are laturile si partea de dedesubt a manecilor colorate cu rozaliu... In rest, merge de purtat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

adresa mea e aceias dar sa vdem daca fetele sunt de acord sa nu fie discutii dupa aia e mai corect asa Iti multumesc tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

adresa mea e aceias dar sa vdem daca fetele sunt de acord sa nu fie discutii dupa aia e mai corect asa Iti multumesc tare mult

Adda, multumesc pentru bunul simt de care dai dovada. Apreciez foarte mult. Daca Selene are inca adresa ta atunci sunt de acord si stiu ca nici Daniela nu are nimic impotriva.

Si inca ceva pentru persoanele care ne tot musca de partea dorsala si au impresia ca noi ne scarpinam in nas si nu facem nimic aici sau care sufera de sefie(se stiu ele care sunt), una din mamicile de anul trecut din iulie a trimis lucrusoarele mici ramase de la baiatul ei, ajutat de noi, la alte mamici de aici de la topicul nostru, cu pitici mai mici. Pentru ca mamica in cauza nu este membru DC neavand prea mult timp de internet si preferand sa faca ceva cu banii aia decat sa plateasca conexiunea de internet, nu am mai scris aici. Numele ei e Valentina si locuieste in Cluj, in caz ca v-ati trezit cu pachetel si nu stiati de la cine e.

Chiar daca nu scriem totul aici, sa stiti ca si Daniela si eu am tot trimis diverse mesaje, adrese si pachete cand si unde am putut. Va reamintim ca pe langa ce facem aici mai avem si cate un job(eu doua), mai facem si o scoala, avem si copii, familie de care sa ne ingrijim. Sper ca asta va inchide in sfarsit gura carcotaselor.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Am trimis acum, adda.

Si am trimis si pentru giuliaelena un pachetel.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neli o sa iti trimit laptele Aptamil,am niste incalataminte si vreau sa te intreb daca vrei niste biberoane Avent care sunt bune dar au fost un pic folosite?
Pup

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Neli, sa stii ca nu te-am uitat cu hainutele, dar zugravesc o camera si toata casa e vraiste. Cum termin, cum fac pachetul si te si anunt, ca sa stii.

Mergi la inceput

Neli mi-a trimis un SMS si m-a rugat sa anunt ca a primit o cutie de lapte praf si o cutie de cereale de la mikyionutz. Nu poate intra, pentru ca ambele fete ii sunt f. bolnave, Anastasia a adus o viroza de la gradinita.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Am trimis azi pachet pentru Arwen. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am si eu niste hainute de bebe de dat, nu sunt noi, dar sunt purtabile, daca stiti vreo graviduta ce urmeaza sa nasca si are nevoie, astept PM.. as prefera sa fie in Bucuresti si sa le dau personal, mi-e cam greu in perioada asta cu imachetatul si statul in picioare la cozi la posta.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Am primit coletul de la Selene.Multumim foarte mult!

Mergi la inceput