Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 17
Neli_ra spune:
Azi am ridicat de la posta un colet de la Ducky,imi cer scuze ca atat de tarziu,cred ca a aterizat avizul iar in cutia altcuiva initial si l-au pus la mine mai tarziu.Coletul continea canite cu pai,canite de tranzitie,1 biberon,cateva perechi de pantaloni scurti,rochita,fustita,vestute,tricouri,bluze(sper ca n-am omis nimic,daca da,pls,trageti-ma de maneca).Multumim mult de tot Ducky si imi cer scuze inca o data pt intarziere,noapte buna,va pupam!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky_ionutz Buna Laura, Te rog frumos sa-mi trimiti pe email adresa lui Neli-Ra.Am incercat sa-ti trimit Pm dar nu a mers iar pe yahoo messenger nu stiu daca ai primit mesajul. Multumesc! |
Am trimis adresa pe PM.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Neli, o sa-ti trimit costumasul de iarna, ti-l trimit cu emotii, pentru ca Anastasia e ff dezvoltata si tare mi-e teama ca-i va fi mic.
Dar incercam:)
De incaltat nici nu poate fi vorba, fi-mea poarta 25, deci Anastasia a depasit-o:)
O sa-ti mai trimit si o salopetica de raiat, mai subtirica, e de 4 ani, dar daca o ridici mai de sus, cred ca-i va fi buna Anastasiei.
Si poate mai gasesc eu ceva, pe aici, pentru ea.
Pentru Iarina, din pacate nu mai am nimic, am dat tot.
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui alex_andra Neli, o sa-ti trimit costumasul de iarna, ti-l trimit cu emotii, pentru ca Anastasia e ff dezvoltata si tare mi-e teama ca-i va fi mic. Dar incercam:) De incaltat nici nu poate fi vorba, fi-mea poarta 25, deci Anastasia a depasit-o:) O sa-ti mai trimit si o salopetica de raiat, mai subtirica, e de 4 ani, dar daca o ridici mai de sus, cred ca-i va fi buna Anastasiei. Si poate mai gasesc eu ceva, pe aici, pentru ea. Pentru Iarina, din pacate nu mai am nimic, am dat tot. BAZAR UMANITAR |
Ok,multam tare,vom vedea la fata locului ce si cum daca ii vin bine hainutele Anastasiei,te anunt dupa.E cam uriasa domnisorica,e cea mai inalta si mai dezvoltata din grupa ei,desi are in grupa copii si de aproape 3 ani,mental si psihic,la fel,azi mi-au zis educatoarele ca e extrem si neasteptat de cuminte,intelegatoare,cooperanta si inteligenta din toata grupa,cand au vazut-o in prima zi a impuscat cruci,au zis ca va fi pericol public copilul meu,dar,surprinzator,a fost un copil exemplar ,deja stie vreo 3 poezii si vreo 5 cantecele,spune deja rugaciunea cu ingerasul si se inchina si numara pana la 15,cat despre vorbit,e moara hodorogita,vorbeste destul de clar pt varsta ei,mai putin L si R,inca nu le pronunta.
Cam asta e deocamdata,merg sa le pregatesc de iesit la copii,va pup,pa!
nikkei spune:
Neli, acum am vazut mesajul despre costumas de iarna. Iti pot oferi eu unul f. bun, marime pt.5-6 ani, insa e bleumarin dar are si putin rosu. Incaltari nu sunt sigura ca mai am dar voi cauta si te anunt. Trimite-mi terog Pm cu adresa exacta unde tre sa pun coletul.
si multa sanatate!
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui nikkei Neli, acum am vazut mesajul despre costumas de iarna. Iti pot oferi eu unul f. bun, marime pt.5-6 ani, insa e bleumarin dar are si putin rosu. Incaltari nu sunt sigura ca mai am dar voi cauta si te anunt. Trimite-mi terog Pm cu adresa exacta unde tre sa pun coletul. si multa sanatate! |
Nikkei,multumim mult de tot,ne va fi de mare folos,mai ales ca la gradi ii mai scoate si la joaca afara,ii vor scoate pe prichindei si in zapada la joaca, deci,un costum gros in plus,ca sa am de schimb,cand e celalalt murdar sau ud,ar fi super ok.Adresa mea insa, am sa o rog eu pe Laura sau pe Dani sa ti-o dea pe pm, conform regulamentului,doar moderatoarele topicului ti-o pot comunica.
Inca o data,multumiri din suflet,sanatate multa si voua!
ducky spune:
Azi am pus la posta pachetele pentru baietelul din Mizil si pentru Ada_lili. Sper pe vineri sa pun si cel pentru Arwen, dar n-am reusit sa strang inca destui banuti.
adda_lili spune:
Multumesc tare mult ducky o sa va scriu aici cand il primesc si ce anume primesc.Inca odata iti multumesc tare mult esti o dulce.
adda_lili spune:
Adiniauri am ridicat pachetul am gasit in pachet 3 perechi pantaloni ,o bluza treinic , 2 perechi chilotei si un maieu multumesc tare mult sa stii ca cea mmai mare nevoie aveam de pantaloni ca la gradi trebuie si de schimb.Poate este vreo mamica care are papucei ca eu il incalt cu sandalute acum merge ca nu e frig dar mai incolo se face frig .Multumesc duchy