Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 16
adda_lili spune:
lam masurat pe Stefi eu nu am masurat dupa hainute am masurat direct pe el . Deci talpita are 16 cm , picior din coapsa 51 cm umeri 23-24 iar de la umar in jos 33-34. va multumesc pt ca miati rasspuns si vreti sa ma ajutati. aceasta este gradinita la care il dau poe stef sa vedeti si voi ca nu va mint si daca nu ar fi cum spun eu ei nu mar ajuta http://fundatiahecuba.ro/Implica-te--P69.html Tot de aici mau indrumat spre un camin de lam inscris pe stef in ianuarie demiam facut cursurile de reatestare ca eu am facut scoala posliceala de asistente medicale dar cum au trecut 5 ani de cand am terminat nu mai era valabil atestatul de libera practica si numai bine miam rezolvat si problema asta dar numai ca deocamdata nu prea am posibilitate sa lucrez in domeniu e cam greu cu programul care il am la gradi ca nu are cine sa mil ea si sa stea cu el cand lucrez dupa masa sau de noapte asa ca pentru moment trebuie sami gasesc ceva in doua luni ca voi pierde locul la gradi daca nu . Si de asta am scris mesajul de mai sus poate este cineva care sa ma indrume sau poate stie pe cineva care are nevoie pot avea grija si de un copil sau sa fac menaj sa muncesti nu e o rusine e rusine sa furi sau mai stiu eu alceva.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adda_lili lam masurat pe Stefi eu nu am masurat dupa hainute am masurat direct pe el . Deci talpita are 16 cm , picior din coapsa 51 cm umeri 23-24 iar de la umar in jos 33-34. va multumesc pt ca miati rasspuns si vreti sa ma ajutati. aceasta este gradinita la care il dau poe stef sa vedeti si voi ca nu va mint si daca nu ar fi cum spun eu ei nu mar ajuta http://fundatiahecuba.ro/Implica-te--P69.html Tot de aici mau indrumat spre un camin de lam inscris pe stef in ianuarie demiam facut cursurile de reatestare ca eu am facut scoala posliceala de asistente medicale dar cum au trecut 5 ani de cand am terminat nu mai era valabil atestatul de libera practica si numai bine miam rezolvat si problema asta dar numai ca deocamdata nu prea am posibilitate sa lucrez in domeniu e cam greu cu programul care il am la gradi ca nu are cine sa mil ea si sa stea cu el cand lucrez dupa masa sau de noapte asa ca pentru moment trebuie sami gasesc ceva in doua luni ca voi pierde locul la gradi daca nu . Si de asta am scris mesajul de mai sus poate este cineva care sa ma indrume sau poate stie pe cineva care are nevoie pot avea grija si de un copil sau sa fac menaj sa muncesti nu e o rusine e rusine sa furi sau mai stiu eu alceva. |
adda, mai bine intinde-l pe jos si spune-i sa stea linistit pana il masori. Masoara din crestet pana la calcaie. Ca asa, 51 (din coapsa, adica din sold?) + 34 = 85, adica inaltimea unui copil de 18 - 24 de luni, ceea ce mi se pare imposibil.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
adda_lili spune:
Am masurat pe niste hainute ca nu vrea sa stea sal masor pantalon lungime 57 ,bluza unar 36,bluza lungime 38, talpita 17 astea sunt masurile eu cand lamasurat dormea si poate nu lam asezat bine. Multumesc frumos.
miky_ionutz spune:
Buna Laura,
Te rog frumos sa-mi trimiti pe email adresa lui Neli-Ra.Am incercat sa-ti trimit Pm dar nu a mers iar pe yahoo messenger nu stiu daca ai primit mesajul.
Multumesc!
ducky spune:
Bun
Am pregatit pachetel pentru baietelul din Mizil, pentru Stef si mai am unul ideal pentru Arwen. Puteti sa-mi spuneti daca si-a schimbat adresa sau e aceasi? Va rog mult sa mi-o trimiteti inca o data si pe a ei, pentru siguranta.
Multumesc
alex_andra spune:
Neli, ce dimensiuni mai are Anastasia? Am un costum de iarna, gros,salopeta+ geaca, dar nu stiu daca i-ar fi bun.
Da-mi intaltimea totala si picior interior si kg.
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui ducky Bun Am pregatit pachetel pentru baietelul din Mizil, pentru Stef si mai am unul ideal pentru Arwen. Puteti sa-mi spuneti daca si-a schimbat adresa sau e aceasi? Va rog mult sa mi-o trimiteti inca o data si pe a ei, pentru siguranta. Multumesc Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008) Al meu blog |
Ducky, nu si-a schimbat adresa inca. Ti-o trimit pe PM.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
danielac spune:
salutare fetele! scuzati absenta! va rog daca aveti ceva urgent, sa ma "trageti" de maneca pe mail sau pe pm si imediat spun prezent!
promit sa incerc sa intru mai des de acum incolo, oricum nu am mai primit hainute intre timp si pe cele de la Diana le-am dat pe aici si la tara...
gabby2011 spune:
buna fetele.ce mai faceti?am revenit si eu din concediu acum cateva zile.ce bine a fost!!!!!!!!!urasc toamna din pc asta de vedere........dar sa revenim la subiect
vreau sa va spun ca azi m am intalnit cu sotul lui lacrimi30 si i am dat cateva hainute donate pt baietelul lor de 2 ani jum aproape.imi pare rau ca nu am avut nimic de incaltat marimea 24,25.sper sa i foloseasca lucrusoarele totusi.parerea mea despre ei este ca sunt niste oameni f de treaba,care muncesc si se sacrifica pt baietelul lor, care are deja cateva operatii la activ la o varsta atat de frageda,cea mai importata pe cord,care inca necesita controale pana la 7 ani cel putin,din aceasta cauza au facut imprumut la banca ca sa si vindece copilul,asta ii trage mult inapoi si nu fac fata cheltuielilor,stau cu chirie intr o camera la curte,copilul e la cresa pt ca nu au cu cine sa l lase,plati.plati.plati...sunt convinsa ca sunt multi in jurul nostru care trec prin dificultati financiare si care abia se descurca de o zi pe alta,luna de luna,de la salariu la salariu, dar daca am avut ocazia sa iau contact cu ei voi incerca sa i ajut cat pot.de aceea ma adresez fetelor care au hainute,incaltaminte pt 94 cm, marime 24-25 incaltaminte sau altceva de folos sa ceara adresa lor de la moderatoare si sa i ajute cu incredere.va pup
PS inca nu am luat legatura cu parintii baietelului care au stat in container sa vad cum sunt.cum aflu ceva va anunt.pupici
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui alex_andra Neli, ce dimensiuni mai are Anastasia? Am un costum de iarna, gros,salopeta+ geaca, dar nu stiu daca i-ar fi bun. Da-mi intaltimea totala si picior interior si kg. BAZAR UMANITAR |
Buna,Alex_andra, multumim mult,ne-ar prinde superbine,mai ales ca am inceput de joi sa mergem si la cresa,nu mai am timp nici sa respir,maine voi face de 3 ori drumul dus-intors la cresa pe jos cu Anastasia in poala,(de fapt va fi in poala doar cand o voi duce si o voi lua de la cresa,nu si la pranz cand voi merge acolo sa-i duc bibele cu lapte proaspat,pt ca maine e prima zi cand ramane sa doarma acolo si acasa nu doarme fara laptic),ii e frica sa mearga pe jos,se sperie de masini cand trec pe langa noi.Anastasia are 18 kg,inaltime 94 cm,are 25 de luni poimaine,iar la incaltari poarta nr 26 momentan,la sandalute si incaltari de vara-toamna.In rest,dam inainte cum putem, eu am inceput sa am iar dureri sacaitoare in abdomenul inferior,in vecinatatea operatiei ,cezariana de la Iarina,dar nu-i de mirare cu atata efort zilnic.
Ma duc la Iarina, a inceput sa se smiorcaie,iar o supara gingiile,cred ca vor iesi ceva dintisori cat de curand ca prea urla de durere,pup,pa,noapte buna !