Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 20

arwen92 spune:
ducky,am ridicat coletul de la tine,dar din pacate nu am apucat sa-l deschid ca weekendul l-am petrecut cu baiatul in spital pe perfuzii.a facut o indigestie si varsa tot...multumim frumos ptr el.
scuze ca nu am reusit mai devreme,dar chiar nu am avut cum.vineri l-am ridicat pe la 5si vineri noapte eram la spital

adda_lili spune:
Eu am vorbit cu mamica iam dat si geaca si mia spus ca imi scrie adresa si masurile pe o hartiuta si mio aduce maine acum sper sa ma intalnesc cu ea zilele astea.Ea locuieste intro camera de camin.

Neli_ra spune:
Buna dimineata,
Ieri am ridicat de la posta coletul de la Nikkei cu un costum gros de iarna complet si o jucarie de plush,multumim tare mult,sunt super ok.
Alex_andra,nu-ti face probleme pt noi, ai timp destul sa te ocupi si de coletul promis dupa ce termini de zugravit,spor la treaba!
Anca,imi cer scuze ca iti raspund asa tarziu,abia azi am reusit sa intru pe forum,multumim mult pt aptamil , iar biberoanele ne-ar fi de folos,sarut mana mult si pt ele.
Merg repede la Iarina acum , a inceput sa planga iar,fug sa vad ce-i cu ea,va pup tare , sanatate!

Ioana_Pos spune:
Drage moderatoare,
vad ca Neli_ra are o fetita careia i s-ar potrivi hainute de la bebelina mea. Pot sa i le dau ei? Cum procedez?

LauraNicole spune:
Si eu tot la Neli m-am gandit aseara. Iti trimit adresa ei pe PM.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

LauraNicole spune:
Ioana, nu ai Pm-ul activat asa ca ti-am trimis prin e-mail. Cu placere.
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

Ioana_Pos spune:
Am primit mail. PM e private message, nu? E ciudat, ca am corespondat deja cu alti moderatori pe PM...

LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Am primit mail. PM e private message, nu? E ciudat, ca am corespondat deja cu alti moderatori pe PM... Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Da dar nu stiu de ce nu iti aparea optiunea de PM, numai de email. Am raspuns la al tau. O fi vreo defectiune tehnica de moment.

gabby2011 spune:
buna fetele.revin cu vesti despre Ionut.are 2 dintisori, sta in fundulet, evolueaza bine normal.am vb ieri cu maica sa ca nu mai vb de vreo luna.imi spunea ca au hainute pt bebe de toamna, ce le am dat eu si Lumi sunt suficiente in schimb ar mai avea nevoie de lapte Vitalact pt ca luna trecuta nu a avut la primarie si l au pierdut, dupa aceea cand au adus l au vandut pe sub mana cu 10 ron cutia dar ei nu avut bani sa ia atunci pe moment.asta se intampla la primaria sect 5, poate se sesizeaza cineva pt ca e a doua oara cand imi spun de faza asta.
Mamica ar vrea de asemenea sa dea hainutele ramase de la Ionut daca e cineva care are nevoie de ele,sunt purtabile, cu mici defectiuni si pete,pt ca ea le spala la mana si nu au iesit ca la masina.deci daca are totusi nevoie cineva de ele si poate sa ajunga la ei in Rahova sa le ia sau alta zona apropiata le da cu mare drag.sunt 0-4 luni de primavara toamna 4-8 luni de vara