Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Fetelor, am ceva hainute de baietel 4-6 ani de donat. Va rog sa-mi dati o sugestie, o adresa, sa le pot trimite urgent pentru ca nu mai am posibilitatea de depozitate.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Buna fetelor nu am mai scris de mult pe forum .Eu lam inscris pe stef la o gradinita cu program prelungit si acum sunt in cautare de un loc de munca . Problema mea mare e ca nu pot lucra decat de la 7-8 dimineata pana la 4 dupa masa pt ca nu are cine sa stea cu el si ce rugaminte am eu pt mamicile din iasi Poate cunosc ele pe cineva care are nevoie de curatenie samu poate aud ele prin cunostinte de ceva de munca cu programul asta . E foarte greu sa gasesti in ziua de azi un loc de munca doar cu programul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu donez un patut.

Este un Bertoni Travel Kid, arata asa:

Are niste defecte, insa, si anume:

- bara-arc de deasupra este rupta intr-o parte, Daria a tras de jucarii si a dat-o peste cap, o balama a cedat.
- acolo unde se deschide cu fermoar, Daria a tot scobit pana a desfacut materialul pe o portiune mare, asa ca l-am cusut, dar numai elegant nu arata, desi se deschide si acum.
- de asemenea, materialul, fiind deschis la culoare, a acumulat destule pete. Ce am facut: am sters bine cu o carpa inmuiata in apa si sapun, au iesit in mare parte, arata bine cand l-am impachetat.
- fermoarul sacului de transport al patutului pliat s-a stricat.

In rest, am toate componentele, masuta de infasat, nivelul superior.

Cine il doreste trebuie sa se angajeze ca plateste transportul prin curier.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

http://irecommend.ru/sites/default/files/product-images/11767/detskii_maneg_bertoni_travel_kid2_green_stars02.jpg

http://bertoni.shop.by/pics/items/detskii_maneg_bertoni_travel_kid2_green_stars2.jpg

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

ducky daca fetele sunt de acord si tu ai vrea eu as avea nevoie de ceva hainute pt stef ca acum incepe gradiniuta si am mai avea nevoie de cate ceva . Stef are 3 ani da el este cam inaltut si ai vin si cele de 4 anisori el a purtat in vara asta tricouri de 4 anisori.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

ducky daca fetele sunt de acord si tu ai vrea eu as avea nevoie de ceva hainute pt stef ca acum incepe gradiniuta si am mai avea nevoie de cate ceva . Stef are 3 ani da el este cam inaltut si ai vin si cele de 4 anisori el a purtat in vara asta tricouri de 4 anisori.

adda, tu cum mai esti, cu taticul lui Stef? Va mai ajuta, mai este alaturi de voi?

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Fetelor, dati-mi si adresa lui Adda. Incerc sa gasesc si pentru Stef ceva. Multumesc
La baiatul din Mizil n-am apucat inca sa-i pun pachet ca sincer n-am bani. Astept alocatia si pun cat mai repede. Acum n-am job, sunt doar in cautari iar piticul meu intra la scoala. De aceea am si luat-o mai incet cu bazarul umanitar...imi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Diana, iti trimit maine adresa. Pup. Tastez c-o mana,lol.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

ce sa spun a mai trimis bani neam mai descurcat si noi cat de cat am mai dat din datorii dar de vreo 4 lluni nu nea mai trimis deloc imi zice ca nu mai lucreaza si nu mai are de unde si va dati seama cum ma descurc eu doar cu alocatia . El ar vrea sa vina in romania da nu are bani sa vina si de munca acolo e cam greu sati gasesti fara acte ca el nu are nici buletin si nici pasaport ca i lea furat cineva asa ca eu nu ma pot baza pe el ca imi poate trimite bani sau nu,mam cam saturat de promisiunile lui.Eu lam dat la gradi cu preogram prelungit tocmai ca sami gasesc un loc de munca si am noroc ca nu platesc gradinita ca altfel nu mias perite sal dau la program prelungit si asa daca numi gasesc in doua luni imi pierd locul de la gradi ca nu mil mai primeste si e cu dus si intors ca sar putea sal tin acasa un an daca numi gasesc in doua luni de munca. Multumesc frumos ducky ca miai raspuns la cerere acum ramane sa fie si fetele de acord

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

ce sa spun a mai trimis bani neam mai descurcat si noi cat de cat am mai dat din datorii dar de vreo 4 lluni nu nea mai trimis deloc imi zice ca nu mai lucreaza si nu mai are de unde si va dati seama cum ma descurc eu doar cu alocatia . El ar vrea sa vina in romania da nu are bani sa vina si de munca acolo e cam greu sati gasesti fara acte ca el nu are nici buletin si nici pasaport ca i lea furat cineva asa ca eu nu ma pot baza pe el ca imi poate trimite bani sau nu,mam cam saturat de promisiunile lui.Eu lam dat la gradi cu preogram prelungit tocmai ca sami gasesc un loc de munca si am noroc ca nu platesc gradinita ca altfel nu mias perite sal dau la program prelungit si asa daca numi gasesc in doua luni imi pierd locul de la gradi ca nu mil mai primeste si e cu dus si intors ca sar putea sal tin acasa un an daca numi gasesc in doua luni de munca. Multumesc frumos ducky ca miai raspuns la cerere acum ramane sa fie si fetele de acord

Am inteles.

Sa-l masori pe Stef, te rog - inaltime, greutate, piciorus, asa e mai usor de gasit hainute.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput