Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilCow10 spune:

La Multi Ani, Anastasia si Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

buna fetele.am dat Laurei adresa baietelului ,, din container,,,, in cazul in care cineva doreste sa le trimita ceva prin posta ca sa nu mai fac eu pe intermediarul cum am facut pana acum cand nu aveau adresa.sper sa ajunga postasul cu mandatul prin fundul Rahovei unde au gasit ei sa stea.va multumesc in numele lor.bebe a facut ieri 8 luni si evolueaza bine,normal.va pup

de asemenea incerc sa o ajut pe Lacrimi30 sa faca rost de hainute si incaltari pt baietelul ei.are 93 cm, 24 la picior.pt cine o poate ajuta adresa,tel este la Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Gabby, am primit. Azi adaug pe lista pe puiut.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Imi pare rau dar nu se mai pot edita primele mesaje ale unui subiect asa ca nu am reusit sa adaug pe cei noi pe lista.
Am sa fac o listuta cu ce vreau editat si o rog pe mamagiuliei, cand o avea ea timp.

Mamagiuliei, am vorbit cu sora Laurei si a primit pachetul. A sunat-o ea ca Laura nu mai poate intra pe net din cauza stii tu a cui care-si baga nasul peste tot dar il doare-n 14 de familie.

mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neli este bun pretul asta?
Iti trebuie?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=30519
Aptamil ii dai?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neli este bun pretul asta?
Iti trebuie?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=30519
Aptamil ii dai?

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Cred ca e ok si asa pretul la vitalact,banuiesc ca acesta e ultimul pret,aptamil i-am dat destul de rar din cauza pretului mult mai mare,dar mi-am dorit enorm sa-i dau totusi datorita calitatii sale excelente.Deocamdata nu pot cumpara laptele din motive financiare,pana luna viitoare dupa data de 12,dar daca totusi e urgenta,fac eu cumva si ma lipesc in vreun fel sa-l iau chiar si acum si achit datoria luna viitoare pe 12-13.Cum fac cu anuntul de la bazar?Cunosti tu vanzatorul sau intru eu sa licitez?Sincer,n-am licitat niciodata la bazar pana acum si nu cunosc procedura,conditii si toate celelalte ce trebuiesc facute.Pup tare,merci de informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am scris acum sa vedem poate are mai multe cuti si obtinem vreun discount .hai ca te pup si vedem noi cum facem ca eu am bagat o cutie de aptamil la bazar si daca nui ia nimeni zilele astea ti-o trimit

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyWoman spune:

Buna ,
Am si eu cateva hainute pentru o fetita 5-6 anisori sunt mai mult de vara + niste papucei de casa. cum procedez?

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Bun venit la noi, Pretty! Daca iti face cu ochiul vre-un copil de pe prima pagina, scrie-ne si-ti dam adresa unde poti trimite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Am scris acum sa vedem poate are mai multe cuti si obtinem vreun discount .hai ca te pup si vedem noi cum facem ca eu am bagat o cutie de aptamil la bazar si daca nui ia nimeni zilele astea ti-o trimit

poze si filmulete
povestea nasterii

Ok,Anca,multam tare,astept sa vad in continuare ce si cum,ma bazez pe tine,iti multumesc mult ca intermediezi tu. Pup,bye!

Mergi la inceput