Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 11
miky_ionutz spune:
Buna Laura,
Sunt noua pe acest site si nu stiu cum se procedeaza in momentul in care cineva are nevoie de ceea ce poti oferi.Daca esti amabila as vrea sa-mi spui cum sa procedez pt a nu face vreo gafa .
Multumesc!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LilCow10 Laura, nici nu stiam ca exista marca LilCow Ma simt ca o vaca (una mai micuta) de asta am ales-o puiul meu are 110-112 cm acum la 4 ani. Crezi ca sunt bune hainutele care sunt deja mici pentru baiatul meu? Am si o geaca de iarna f buna pe care scrie pt 4 ani, dar lui Matei ii e cam mica. in orice caz, cum trebuie sa procedez? poate ca e mai bine sa trimit tot ce am la tine si tu vezi ce e bun pt baiatel si ce e bun pt alti copii? baietelul meu are spectru autistic si stiu ca fiecare leu economisit si investit in copil face diferenta. |
LilCow, nu te mai simti ca o vaca sau daca te referi la blandetea acestor fiinte atunci da. Si eu sunt mareeeee cat China si m-am obisnuit asa, o sa-mi fie greu sa ma dezobisnuiesc dar n-am incotro. E o marca de hainute de casa si tricouri pentru mamici si pitici, ca si MadCow si sunt tare haioase. Eu am pijama de la ei.
Revenind la Tavi, e mai greu sa primesc eu pachetul pentru ca sunt departeeeee(UK) dar daca-ti activezi PM-ul sau adresa de email, iti pot da adresa bunicii care sta in Ceptura Prahova(in Mizil mi-e ca o jegmanesc neamurile "binevoitoare").
Sanatate multa baietelului tau. Lucrand cu o fetita autista stiu ce greu e.
Miky, trimite-mi mie sau DanieleiC, pe PM sau email, datele de contact precum: adresa, un numar de telefon al persoanei care poate primi pachetele, numele persoanei pe al carei nume or sa vina pachetele, numel.e copilului/copiilor, parintilor, masurile copilului/copiilor, datele lor de nastere si, pe scurt, care sunt motivele pentru care se necesita ajutor. Toate amanuntele nu se vor publica pe forum si nu se vor pune decat la dispozitia adminilor acestui forum si moderatorilor in caz de nevoie. Atat.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LilCow10 spune:
Laura, multumesc frumos! Am activat PM, astept adresa. Si mai vorbim pe PM despre ce mai am pentru copii mai mici dupa ce mai verific o data prin casa.
ancadragoman spune:
Neli ,sambata a pus sora mea un colet cu cateva lucrusoare.
Laura spune de ce are nevoie cel mic din Mizil.Sunt jucari speciale?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
gabby2011 spune:
buna fetele.revin cu vesti despre Ionut Daniel,baietelul care a stat in container.sapt trecuta a fost in sfarsit botezat,la 7 luni jum, iar eu am fost pusa moasa daca tot l am luat sub ocrotire cu ajutorul vostru am zis hai sa fiu si moasa,nu stiam eu ce inseamna ca la al meu nu a fost asa.am luat copilul de acasa si l am tinut pana la biserica cand i l am dat nasei.ce sa va zic,ca preotul i a vazut mai prost imbracati si s a purtat ciudat ca sa nu zic urat.l a scufundat in cazan de 3 ori asa cu duritate si total.copilul s a speriat,nu se mai oprea din plans,se invinetise putin cand se incerca imbracarea lui si ii tremura buza,barbita de plans,frica,frig.cred ca nici apa nu a fost ok.daca a vazut preotul asa a venit el si l a invelit in prosoape si l a linistit, continuand slujba.cred ca se cam speriase si el.eram revoltata daca mi facea mie la copilul meu asa cred ca uitam ca poarta sutana.......binenteles le a cerut la nasi 3 mil si le a dat chitanta de 1.5.....eu nu i mai dadeam nimic dupa asa botez sincer...as vrea cateodata sa am o putere supraomeneasca......nu vi s a intamplat?sa pun la punct toti....ai societatii medici,preoti care se poarta asa pt ca e unul mai jos ca ei si sunt la mana lor, care uita sa fie oameni si ca toti suntem egali......nu mai zic nimic cred ca se simte ca nici acum nu mi a trecut revolta....da asta e ....asa e la noi...si nu ai ce sa faci sau nu ai curajul sa faci, inghiti,accepti si mergi mai departe.....
am rugat o pe Laura sa l treaca si pe el pe prima pagina la cei care au nev pt ca eu cateodata poate nu am sau nu pot sa l ajut cu ce i ar tb.momentan are hainute chiar diseara l am chemat in zona pe tata sa i dau o sacosa cu hainute de toamna,iarna mai putin de la al meu care le a purtat primavara asta.lapte cred ca ar tb sa treaca pe hipoalegenic sau de soia ca am observat ca are reflux gastroesofagian ca si baiatul meu, da cum la doctor nu i baga nimeni in seama, ca e bine asa,sa speram ca se remediaza in timp,pt ca oricum ar costa prea mult o formula speciala de lapte fata de vitalactul care il dau ei si nu si l ar permite.
in rest stau acolo in casa aceea batranesca,e acceptabila situatia,si incearca sa faca fata cheltuielilor ca multi altii, bine ca ii mai ajuta nasii copilului nu i lasa sa ,,nu aiba ce manca,, ceea ce e de admirat mai ales ca si ei au 4 copii, da sunt muncitori si se descurca.
ma opresc aici.va multumesc pt ajutor cand l am cerut in numele lor si va mai tin la curent.va pup
Selene_Bunny spune:
In conditiile in care eu am avut parte de un botez decent, preotul necerandu-mi nimic in afara de canta (vasul din care se toarna apa sfintita pe capul copilului) si lumanare de botez - acestea au fost aduse oricum de nasa, spun ca felul in care a procedat acel preot a fost nesimtit. Preotul nostru a primit suma de 150 de RON pentru botezul Dariei, fara ca el sa ceara vreo taxa.
In conditiile in care chiria noastra este de 400 de lei pentru un apartament de 2 camere, dotat cu centrala proprie, cei 300 de lei pe care ii plateste acea familie pentru... nici nu stiu cum sa spun, consider ca e aberant.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
gabby2011 spune:
da se pare ca in capitala totul e mai scump, ca sa nu mai zic ca biserica era in constructie si era una de cartier Rahova.da nu asta conteaza, macar de se purta ok cu copilasul care saracul nu avea nici o vina,ne si gandeam ca a inghitit apa si moare innecat de felul cum l a bagat si l a tinut acolo cateva sec bune cat a facut el de 3 ori scufundarea cu capul fara sa l lase sa ia aer intre ele.l a baiatul meu a luat apa preotul si i a turnat in cap nu asa sa traumatizezi copilul.nu stiu daca din explicatiile mele intelegeti faza dar chiar nu a fost bine cum a procedat si a realizat si preotul asta altfel nu venea sa infasoare el copilul in prosoape sa l incalzeasca si sa l linisteasca.bine ca nu a patit nimic si nu a ramas cu frica de apa sau mai stiu eu ce dupa incident .
LilCow10 spune:
Buna gabby2011
da-mi si mie te rog pe PM cum pot sa te contactez pt ca am si eu niste hainute pt copilas.
gabby2011 spune:
buna.draguta tb sa soliciti si sa astepti PM cu adresa mea de la moderatoare adica Laura sau Danielac.asa se procedeaza.sa stii ca eu am cunostinta si de alte cazuri in jurul meu care nu sunt prezentate aici sau pt care nu am cerut ajutor si o sa am grija sa ajunga unde tb hainutele si la cine are nevoie.aici pe forum am vazut ca si lacrimi30 solicita hainute pt baiatul ei de 2 ani parca da inca astept raspuns de la Laura ca sa vedem care este situatia lor.deci te hotarasti cui doresti sa le trimiti si urmezi pasii cu pm si adresa.numai bine la toata lumea!
LauraNicole spune:
Pai daca cineva are ceva de oferit baietelului lui Lacrimi, sa-mi ceara adresa. Deocamdata n-am primit nimic.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11