Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Laura trimite-mi si mie un mail sau pm cu datele si adresa baietelului din Mizil sa ii trimit saptamana viitoare un colet! pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dani, multumesc mult! Ai primit alea? A zis fata ca le-a trimis.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neli ai primit coletul?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Buna,
Ieri pe la orele 16-17 am ridicat coletul de la posta pe care mi l-ai trimis,am incercat sa intru aseara pe forum , dar n-am reusit sa ma conectez la net,am avut probleme cu conexiunea,asa ca ,imi cer scuze ca te anunt abia acum ca am ridicat coletul.Totul a fost in regula,in stare perfecta,iti multumim mult de tot !
Coletul continea mai multe lucruri printre care :
14 mostre plic cu diverse creme si lotiuni,1 mostra ulei corp hipp,2 mostre crema hipp,1 crema petrini,1pudra bebe,i sapun dalin,1 sudocrem mic,1 ulei corp nivea,1 babygella-pasta protectoare,3 cutii lapte,2 cutii cereale,1 set castron +tacam plastic bebe,body+bluze(tricouri)maneca scurta si maneca lunga=22in total,2 pantalon,3 salopete,1 dres,1 rochita,1 manusi,5 caciuli.Asadar,un colet foarte mare,plin cu de toate,pentru care multumim enorm,deja am inceput deja de aseara sa consumam din ele,mai ales lapte,cereale si ceva creme.
Va dorim sanatate multa si o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neli ma bucur tare mult si sa va fie cu folos,toate sunt de la niste fete inimoase pe care tu si fetele ati reusit sa le impresiionati tare mult.

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Laura, Stela: se mai stie ceva de copiii de la centrul acela de plasament? s-au mutat pana la urma?

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laura,
a ajuns coletul la Mizil ???

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilCow10 spune:

Laura, am trimis o cutie cu hainutele si am mai pus cate ceva pt Tavi. Poti sa-mi confirmi te rog cand ajunge pachetul si daca hainutele ii vin bine? Sper sa fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilCow10 spune:

Gaby, am primit de la Laura datele tale. O sa te sun sau vb pe yahoo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neli ma bucur tare mult si sa va fie cu folos,toate sunt de la niste fete inimoase pe care tu si fetele ati reusit sa le impresiionati tare mult.

poze si filmulete
povestea nasterii

Da,multumim mult Anca,coletul a ajuns tocmai la momentul potrivit,chiar azi a plecat definitiv(sper,da-mi Doamne curajul si puterea de a nu mai fi slaba de inger sa ii permit sa vina inapoi),deja devenise imposibil de convietuit,degeaba toate remuscarile de atunci si promisiunile,lupu-si schimba parul,dar naravul ba.Sper ca eu si fetele vom avea de acum inainte linistea binemeritata!
Va pup si te rog sa le transmiti multumirile mele inca o data!

Mergi la inceput