Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy, eu intelesesem ca mergi la petrecere fara fete.

Si a mea tot salbatica.. parca un pic mai putin acum (adica nu mai pleaca din parc daca vin si alti copii.. . Mai mult, ieri am mers la un loc de joaca unde erau o puzderie de copii... )

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Yaia, da, ai mare dreptate, de-aia ne gandim serios sa ne intoarcem in Ro ptr inca vreo 6 luni, timp in care sa facem logopedie intensiv+ terapie ocupationala, inca are probleme cu motricitatea fina, ca sa nu mai fie derutat de 2 limbi, sa le inteleaga pe amasndoua dar sa nu vorbeasca niciuna .
Pe urma om mai vedea.
delfinasii.

Super! E fantastic, bravo! Tare ma bucur!
Sa stii ca asta cu 2 limbi e problema si la altii. In mai m-a vizitat prietena mea poloneza maritata in Mexic cu baietelul ce face 3 ani peste 2 saptamani. Nu scoate un cuvant copilul, nici macar mama sau tata, doar tipa! Scoate un sunet ce seamana cu 'Mira!', dar nu e chiar cuvantul. Si tatal baiatului e mexican, deci numai mama lui vorbeste cu el in poloneza, in rest aude numai spaniola in jur. Copilul e un mic Domn Goe, efectiv. Dar de vorbit, vorbeste mai putin decat Alexia (care stie sigur 6 cuvinte). Asta e, sanatosi sa fie toti. Probabil cei care vorbesc mai tarziu nu au nimic important sa ne spuna. Inca! Or spune si ei mai tarziu, dar ca Einstein, vreo noua teorie revolutionara.
multi bravului Andrei si buburuzei Maria. Astept sa povestesti de gaza mica! Sper ca e o fetita cuminte.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Intre noi fie vb, Einstein era autist.
Nici Andr nu vb prea mult, are cateva cuvinte pe care le spune, simple, dar le spune, plus intelege absolut tot si in ro si is, dar musai sa inceapa sa vb.
Maria e cuminte acum, o dulceata de copil, rade in hhohote, gangureste, se rostogoleste si face o gramada de chestii care noua ni se par fantastice, prin comparatie inevitabila.
O sa incerc sa mai pun poze cu ei.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Planuim sa ne intoarcem in Ro ptr inca, cateva luni, asta ptr ca i-a mers f bine lui Andrei si ptr ca trebuie stimulat in continuare.

Bravo pentru progresele lui Andrei, ma bucur ca i-a mers asa bine si ca mai planuiti vizite prelungite in Ro daca lui ii fac asa bine. Va tinem pumnii stransi sa o tineti tot asa cu progresele.

Multa sanatate piticilor!

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Merci, Rox!

Mergi la inceput

Luy, fetele cucuietele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Sanatate multa Mirunei !

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

multumim!multa sanatate si tie,sa te refaci cat mai repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Danuta sa fie un concediu excelent. Am auzit de la manicurista de 7 zile 700 euro garsoniera 65 mp la Poenicia Resort. Mi se pare f buna oferta pentru mic dejun si prinz incluse.

multumesc,cred ca ne luam bilet la Saturn,unde am fost si acum doi ani,caci ne-a placut mult si mancarea a fost super,hotelul la fel,curat..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Sanatate multa Mirunei , chiar era nevoie de antibiotic ? Cum mai este, tot asa fuge de copii ? Maria da Aseara am fost la petrecerea de aniversare a 10 ani de cand s-a deschis primul hotel din lant si a fost foarte fericita ca nu au fost copii. A gustat din plin spectacolul oferit de niste dansatori agatati in corzi pe fatada hotelului . Irina super cuminte, toata lumea a venit s-o smotoceasca . Am plecat de acolo la 22.15, desi cand plecasem de acasa ne propusesem ca trecem doar sa salutam lumea .

Luy,multumim!
Sa stii ca de ceva timp incoace nu mai fuge,chiar se imprieteneste cu fetite,vorbeste cu ele..cred ca de cand a venit caldura si mergem des in parc,si-a mai dat drumul..chiar ne-a intrebat pediatra daca se joaca cu copii in parc,a vazut ca pe ea n-o lasa nici s-o consulte,a trebuit s-o tin eu
Cu cei mari se imprieteneste dupa o perioada de tatonare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

cristina, cum mai sunt copiii? dar tu? mai ai asa de putin cu sarcina asta!!! Glicemia in limite?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamicile sa va regasesc santoase pe voi si pe copii.

Yaia sa ai concediu de vis. Cind mincati Biscotino sa va ginditi si la mine.

La fel concediu placut celor care pleaca zilela acestea.
Bagajele sunt pe terminate.

Sper ca Daria si David sa fie santosi, voiosi si daca se poate si ascultatori sa ne relaxam si distram tot 4 cit mai mult cu putinta.

Va imbratisez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, da' voi nu aveti Pizza Hut?

Concediu placut si voua, sa va priasca!

Nu!
E unul take away, dar e destul de departe de noi. Mai era unul la jumatatea distantei dintre Helsinki si Tampere si de fiecare data ne opream acolo sa mancam. S-a inchis! De fapt a fost inlocuit de alta pizzerie, nu mai e Pizza Hut.

Multumim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput