Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
arleza spune:
PICA nu te necaji, asteapta sa vezi ce zice medicul si sigur ai ce sa iei, ceva medicamente,si o sa fie bine pana la urma o sa vezi.
Iti trimit un mare si fii optimista si increzatoare ca totul va iesi bine.
Te asteptam cu vesti dupa ce mergi la medic.
gravi 17 +
arleza spune:
Nu a venit nimeni de la medic pana acum,ca parca BABY avea programare la 7:30(sau nu mai stiu eu bine?).BELLA la 11,deci mai dureaza pana vine ca cu traficul din Buc e jale stiu.
Eu tot stau si astept fetele cu vesti.
gravi 17 +
arleza spune:
BELLA ce de hainute i-ai luat bebelusului tau, o gramada, sa le poarte sanatos si sa fie cuminte.
Ti-am vazut si tie pozele cu burtica si sa stii ca si eu tot asa de mare o am,burtica.O sa incerc sa pun si eu zilele astea cateva poze cu burtica si hainutele pe care le-am cumparat pt bebe,dar tot ma enerveaza pc-ul ca nu prea merge uneori.Deci daca nu intru mereu sa stiti ca e de la pc si de la net, care merge cu viteza melcului(mama lui de internet de la vodafone).
gravi 17 +
madabout2003 spune:
Pica nici eu nu ma pricep la citit rezultate... Incearca sa nu intri in panica asteapa sa vezi medicul el poate sa te lamureasca cel mai bine!
Arleza chiar ca tu esti si mai rabdatoare decat mine ca ai deja 17 saptamani! Sigur o sa iti spuna cu certitudine ce este la eco pe 11 iulie... o sa ai deja + - 20 de sapt! Sper sa fie ce vrei tu si mai ales sanatos!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+
arleza spune:
MADA da,sanatos sa fie ca asta e cel mai important,pt noi toate de fapt,sanatatea lui bebe e pe primul loc.Multumesc si la tine la fel sa fie baietel ca o ai deja pe EMILY,sau ce vrei tu sa fie.
gravi 17 +
ooka spune:
salu
Pica, nu te mai depresa. Sunt anticorpi Igm care dispar in ani de zile sau sunt anomalii ce nu au legatura cu infectia momentan. Doar la persoanele cu imunodepresie se reactiveaza bolile astea si poate or fi si exceptii, da' nu vaz de ce ai fi tu mai cu motz ca pari sanatoasa si mai exista si tipuri de testari mai sensibile sau mai putin sensibile si mai specifice sau mai putin specifice, adica s'ar putea sa vaza niste anticorpi da sa nu vaza de care sunt si'i baga la galeata la cmv. Roaga'te si totul o sa fie bine!
mami de Sofi
tia_Mia spune:
Buna mamicilor,
Alinuk La multi ani, sa fii sanatoasa si tu si BB. rania_snici eu nu pot manca carnita . mi-am facut griji pana acum pentru ca nu stiam daca e normal sau nu , dar cand am vazut ca nici tu nu poti manca m-am linistit. felicitari pentru mamicile care stiu deja ce au in burtica
Andreea 14+
MINUNEA MEA
ramonzca79 spune:
salutare fetelorrrrrr!!felicitari noilor carucioare!!!
spuneti-mi, va rog, aveti careva contractii nedureroase??? eu tot
w-end-ul m-am confruntat cu ele...simteam ca mi se intareste burta si pe deasupra ma mai durea si mijlocul...ufffff....sambata am luat 3 no-spa...ba chiar mi-am cumparat si gynipral dar inca nu l-am folosit.
ma gandesc ca poate mi-am accentuat si eu starea...intrasem oarecum in panica si stateam cu mana pe burta tot apasandu-ma pe toate partile....stiu ca daca iti mangai burtuica poti favoriza contractiile...
stiu...stiu....poate ca veti intreba de ce nu am mers la dr...pt ca nu aveam dureri si ceva iesit din comun....am tot sunat la spital sa vad ce dr sunt de garda darrrr....
azi vad ca sunt mai ok...insa as vrea sa stiu daca mai are cineva astfel de stari...
pupiuuuuuuu all!!!
POZE...POZULICI
puiutul meu, Erik
Speram...la o printesa 19+
tia_Mia spune:
ramonzca eu am patit la fel ca tine de cel putin 2-3 ori ....mai exact seara ....m-am speriat pentru ca era burtica foarte tare ...am luat la fel ca tine nospa si m-am culcat asa si pana dimineata mi s-a desumflat burtica.
ce ma sperie pe mine cel mai tare este ca nu pot dormi noaptea de durere de burtica ma sageata si ma invart pe toate partile....sora mea zice ca e de la burtica ( imi creste )
Andreea 15+
MINUNEA MEA
baby_r7 spune:
scuze de intarziere..........v-am spus aseara ca la mine in zona sunt iar lucrari si merge netul prost.........
TT este super........la echo bebe este tot baiat...deci vesti bune.
mi-a iesit toate negative, cu risc foarte scazut, deci am scapat de pricipalul stres
mergem la echo morfofetala peste o luna........
cu lichidul stau bine, dar trebuie sa bea multe.multe lichide.
Bella in sarcina este necesar sa bei multe lichide, mai multe ca de obicei.
in afara faptului ca ii face bine lui bebe, iti face si tie bine, eviti sa te umfli foarte tare, asta o stiu de la sarcina cu Bianca.
sper sa intri sa ne da-i vesti de la echo
Lia , ma bucur ca esti mai bine, tinem pumnii sa fie bine si cu firul buclucas
despre contractiile nedureroase, nu intrati in panica, sunt perfect normale, se intind ligamentele si uterul se pregateste de nastere........daca sunt dureroase atunci sunati dr.
in privinta marimii diferite la burtica dimineata si seara:
ziua mancati si beti lichide, e normal sa fie mult mai mare seara burtica, pe cand in timpul noptii nu mancati si nu beti, poate mai si mergeti la toaleta, deci nivelul burtici scade..
sper ca m-am facut inteleasa.
eu poze nu mi-am facut nici la Bianca seara, ca ma induceau in eroare......
va pe toate merg sa pap si pe urma fug un pic in pat ca mi s-au umflat picioarele si ma dor.........
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+