Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
arleza spune:
LUNY si eu am dureri de spate, de coloana de fapt,din cauza greutatii la mine,si imi e tare frica ca ma luat de acum de la 4 luni, la 9 nu stiu ce o sa fac.Mai ales ca am si probleme cu coloana,dar sper sa fie bine pana la urma.
Astept toate fetele care merg la eco azi cu vesti bune.
gravi 17 +
luny spune:
LA MULTI ANI, ALINUK!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI UN BB PEEFECT!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
arleza spune:
M-am "mesagit" cu LIA si mi-a zis ca analizele i-au iesit bine, numa' ca tre sa mai stea in spital ca ceva nu e in regula cu firul de cerclaj.
Sa speram ca totul o sa fie bine si sa ne rugam toate pt ea ca bebe si ea bineinteles sa iasa cu bine din asta.
gravi 17 +
rania_s spune:
Buna dimineata si de la mine!N-am mai intrat ca mi sa "imbolnavit"laptopul si pana la urma am luat azi dimineata altul,si pana i-am facut toate setarile...m-au luat durerile de cap.
Am reusit totusi sa va citesc de pe mobil...
Noi duminica seara am fost la o nunta in aer liber pe malul mari a fost super si f multa lume cam 300 de invitati
Mult succes fetelor ce isi vad bebelasii azi ...vreau si euuuuuuu,dar mai am de asteptat pana pe 4 iulie.
Si sa va spun ce am patit ieri....imi faceam masaj cu crema pentru burtica si sani...cand am obs.ca curge din sani ceva colostru sper ca asa se cheama am aflat si eu ulterior.Chem speriata pe sotul,amandoi speriati nu stiam ce e...sun la mama nu raspunde,sun la soramea nu raspunde...ce sa fac ...imi vars nervii pe sotul ca nu sa dus sambata sa cumpere laptop ca sigur fetele de pe forum stiiau saracu de le ...na scapat de gura mea cam o ora,cand sora mea vede apelurile si ma suna saraca din ro.si ne linisteste...si uite asa azi dimineata la prima ora sa dus saracutul sot si a venit cu laptop...ca altfel
Apoi am citit si acum pe desprecopii ca din luna a 5 incepe productia de lapte deci e ceva normal...
Mi-e nu mi se vede inca burtica ...cred ca cele 3 kg care le-am luat pana acum sau pus toate la fata si la sani...in schimb pe bebe il simit ca se misca in fiecare zi
Lia73...iti doresc tot binele...ai trecut prin multe....
Ane2
Nu imi vine sa cred ca duminica viitoare o sa am 20 de sapt si sunt la jumatatea drumului,incep sa ma simt ok dar tot cu mancarea am retineri mari la carnita...
Pup toate burticile
19+
rania_s spune:
O am scris o scrisoare lunga si am uitat sa-i spun
LA MULTI ANIalinuknuknuk, sa fii sanatoasa si tu si minunea din burtica ta.
LIA73 ,ma bucur sa aud ca esti bine..rugam pe bebe mic sa stea la mami in burtica pana la termen
19+
madabout2003 spune:
La multi ani Alinuk!! Sa fi sanatoasa mamico si sa te bucuri de un bb frumos si sanatos!
Arleza multumim de vestile de la Lia! Sper sa revina repede acasa, sanatoasa si voiosa!
Luny ce rabdatoare esti ca nu vrei sa stii ce e bb inca? La Matei ai asteptat pana la nastere? Oricum cu sau faca carucior confirmat sa vii cu vesti bune!
Eu nu mai am rabdare pana pe 12 iulieeeee pana om' vedea ce e bb...Intr'o zi as vrea sa fie baietel, intr'alta fetita.... Daca ar fii fetita mi'ar pare rau numai pentru al meu.. ca al treilea eu nu'l fac..(si deci nici el )..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+
arleza spune:
BABY ce burtica mare ai.Chiar ai avut dreptate cand ai zis ca e mare,eu ma gandeam ca doar zici tu asa,ca ti se pare.
E frumoasa burtica,sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa te bucur de copii tai, ca de o sa ai 2 in curand.Esti o fericita ca o sa ai pereche.
gravi 17 +
pica1 spune:
Eu sunt in depresie. Am luat vineri rezultatele de la analize si chiar dac#259; am zis ca nu m#259; uit pe ele, s-a uitat socrela si mi-a atras aten#539;ia ca mi-a ie#537;it CMV igG reactiv cu valoare 172.1 cu val nominala reactiva >=6 si IgM 1.45 reactiv cu val nominala reactiva >=1. In mare asta inseamana ca sunt purtat are de virus in momentul asta. Trebuie sa astept pina la 14:00 cind m#259; duc la ginecolog sa interpreteze analizele. Dr de familie a zis ca in mare ar fi o infectie mai veche, dar trebuie sa î#537;i dea cu p#259;rerea si ginecologul.
+13
alinuknuknuk spune:
fetelor pt toate!!!
Va multumesc de urari, si va doresc tuturor sanatate, bucurii si numai bine!!!
AM inceput ziua cu praji pt colegi la serv si o termin cu soacramaea si mama care vin in vizita.
Aseara la 22:00 m-am intors si eu de la nunta si de la mare...Nunta cu min 300 invitati...si cu specific macedonean. Mai cate femei frumoase pe metru patrat!!!!ziceai ca toate sunt manechine...numai eu avem balonasul cu mine.
Bella m-a incaput rochia pana la urma..de fapt cred ca atunci cand o probasem eram foarte umflata (prob mancasem sarat)...ideea este ca proband-o a doua orata mi-am dat seama ca e ok. Deci nunta asta am pacalit-o.
AM si dansat :) si am rezistat pana dimi la 5.
Au inceput sa mi se umfle si mie picioarele, nu stiu daca din cauza faptului ca am bagat putin picioarele in apa sarata de mare..
In rest, am stat la umbra si data cu crema factor 30, de teama sa nu patesc ceva.
Diana ma bucur ca piticul tau a trecut cu bine peste interventie, si sper sa se refaca complet cat mai curand!
Carla felicitari pt fetita.
miereamara ce burtica draguta esti
Lia insanatosire grabnica!!!
15+
arleza spune:
Aoleo MADA si eu tot in iulie mai am programare pe 11, atunci fac 4D-ul si sper si eu, ca si tine, sa imi zica si mie sigur ce e bebe,ca na ma gandesc ca si daca are cordonul intre picioare tot s-o vedea ce e, daca ii vede toate organele,ar fi culmea ca numai sexul sa nu il vada bine.
Deci pana luna viitoare suntem colege de suferinta,adica de asteptare.Eu ma calmez cand il simt pe bebe ca misca,cel putin sambata a dat din picioare de se simtea si la mana.
Te pup si ai grija de tine.
gravi 17 +