Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
alinuknuknuk spune:
mai fetelor, as vrea si eu sa intru pe picassa sa mai vad poze cu voi, dar nu stiu cum sa fac.
iti trebuie user si parola..tre sa mi le creez eu? sau este ceva comun.
un link imi dati si mie, va rog?
am activat PMul sau eventuam pe email.
15+
baby_r7 spune:
alinuk ti-am trimis datele pe PM.
inca odata
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+
Mihaela.1975 spune:
Baby_r te rog trimite-mi si mie datele ca sa pot vedea poze. Nu stiu exact ce trebuie sa fac dar descopar eu. Pana acum nu am avut timp, am intrat doar pe forum. Multumesc.
felicitari celor cu vesti bune.
14+
baby_r7 spune:
mihaela trebuie sa iti activezi PM-ul sau sa imi trimiti o adresa de mail sa ti le pot trimite.
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+
ancadragoman spune:
Roxana nu ai aflat ce este bebe?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
abramburika spune:
Hop si eu ...
La multi ani, alinuk!!
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco!! In continuare sa aveti parte de vesti ff bune.
firicel - n-am mai fost in parc, vremea abia de azi a inceput sa se incalzeasca si sa nu ploua ... am fost insa la o actiune a pompierilor (am mai spus parca), am vizitat cazarma, camioanele, s-a facut un traseu in miniatura pt. copii (imitand actiunile adevarate ale pompierilor), iar la final primeau o diploma de cel mai curajos pompier etc. In fine, pt. copii a fost frumos, ca e o meserie atragatoare. Am pus poze pe FB (pt. cine ne urmareste pe-acolo).
Asa .. despre mine ... stiu ca se poate si mai rau (DOamne fereste), da' sarcina asta pune capac la toate. Ma incearca tot felul de stari de rau cum nu am patit in viata mea. Azi-noapte am vomitat continuu, timp de 3 ore. Din 10 in 10 minute. Deja eram terminata, sletita de puteri. Azi vad ca sunt bine. Cred totusi ca nu are legatura cu sarcina, ci era un virus intestinal. Asa ca azi sunt pe sticksuri si uscaturi ... si-s zombie de oboseala, de nesomn.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
baby_r7 spune:
Petro sa te simti mai bine..........si eu cred ca poate fii un virus intestinal.....ai grija ce mai mananci
eu merg la nani ca nu mai pot de somn........
17+
bellasamoyed spune:
La multi ani ALINUKKKKK!!!!!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara, nastere si mai usoara si un bebe sanatos tun
alinuk sa stii ca vorba ca nu manca sarat ins arcina ca te umflii e un mare mit. chiar azi am intrebat-o pe ecografista mea(care e si dr gineco) si mi-a zis ca e mai periculos si totoal neindicat sa nu mananci cu sare decat cu mai multa. a zis ca ne umflam de la retentia de apa sau din cauza pozitiilor proaste. de ex statul pe scaun la birou 8 ore pe zi ne face sa avem niste picioare ca buturugile.
doamne o iubesc pe dr asta e super dulce si pot vb orice cu ea. bineinteles ca la fel e si dr. meu...am o super echipa care are grija de mine
asa revenind la eco....sunte bine, sanatosi, avem 17 sapt si 2 zile,186 de grame si nu mai stiu cati cm trbs a citesc cu grija pe aici.... colul sa mai lungit de la 3 data trecuta acum are 3.44...deci e de bine.
totul e perfect, bebele meu la fel de puturos...a dormit aproape toata eco.
a terminat dr de masurat ce mai avea de masurat si tot asteptam sa faca si el tumbe ceva sa ii vedem putza...ce nene a trebuit sa ma ridic sa sar prin cabinet, si pana la urma mi-a miscat dr burta pana sa intors intr-o parte si ne-a arata putza
o sa va pun poze sa vedeti ce pozitii artistice are fimiu in burta. a si sa va mai zic ca si-a bagat si degetul in nas
asa dupa eco mi-a ppromis sotu de aseara ca mergem sa imi cumpere perna pt dormit ca cica atentez la perna lui noaptea(eu nu recunosc nimic bineinteles) si am luat perna + body-uri 2 perechi de incaltari, 3 costume intregi si parca am mai luat ceva da ma lasat neuronul...
a si nu cred ca ii mai cumpar mobila de la ikea ca am fost pana acolo si erau in amenajari plus ca ce am vazut din gama aia nu mi-a placut deloc. asa ca ne reprofilam
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17
samburelul meu
Mihaela.1975 spune:
Felicitari Bella pentru rezultate.
Spune-mi si mie te rog de unde ai luat perna de dormit ca si eu vreau, si eu am inceput sa strang toate pernele si pernutele pe langa mine.
Alinuk la multi ani, sa ai parte doar de bucurii si de o sarcina usoara cu bebe sanatos.
14+