Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaela.1975 Felicitari Bella pentru rezultate. Spune-mi si mie te rog de unde ai luat perna de dormit ca si eu vreau, si eu am inceput sa strang toate pernele si pernutele pe langa mine. Alinuk la multi ani, sa ai parte doar de bucurii si de o sarcina usoara cu bebe sanatos. 14+ |
de la mini blue...au si la mother care da e numai de dormit si nu e cu bilute de plastic...asta e cu bilute si merge si pt alaptat
e moale abia astept sa o testez diseara
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17
samburelul meu
luny spune:
fost-am la ecooooo, fost-am la ecooooooooooooo!!
eu o sa va spun ca sunt extrem de fericita ca bb e bine, in grafic complet, cumintel parea ca nu se tavalea ca Muf in toate directiile!
Chiteasca, despre care se stie ca nu vorbeste prea mult si nu e f comunicativa, era tare incantata si zambitoare, ca nu a mai vazut asa de bine un bb asa mic de ceva timp, si ca a fost o placere pentru ea sa faca o asa ecografie, de nu-mi venea a crede ce aud de la ea!
am prins-o clar in toane bune, la prima ora probabil, mi-a admirat pantofii de 100 de ori, mi-a aratat sexul ca sa fie clar ca nu incape indoiala cum stau lucrurile, si mi-a zis ca e un bb perfect, si ca se bucura tare mult pentru noi!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny , mi-a aratat sexul ca sa fie clar ca nu incape indoiala cum stau lucrurile, si mi-a zis ca e un bb perfect, si ca se bucura tare mult pentru noi! [/blue] |
Felicitari in primul rand pt. bb perfect!! Si pe noi ne tii in suspans?? Care e sexul ala (sau is eu prea adormita si am citit printre randuri)?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
saaaauuu .. e tot o ghicitoare à la brambu ???
Scrisul cu blu inseamna o burtica blu??
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
corina_s spune:
ce de vesti bune de la eco..
felicitari fetele
brambu..si eu zic ca e un semn culoarea textului
14+
bellasamoyed spune:
sunt 11 la 11 carucioarele...hai luny sa vedem nu ne mai tine in suspans
samburelul meu
bellasamoyed spune:
sa iti traiasca baietelul luny...deci 12 la 11 baieti
samburelul meu
madabout2003 spune:
Felicitari Luny! Sa creasca mare frumos si sanatos!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+
miereamara spune:
Felicitari Luny! Sa fie sanatos si tie o sarcina usoara in continuare!
Brambu, multa sanatate! suna ca un virus intestinal.
Felicitari tuturor fetelor pentru rezultatele bune!
Sunt fericita pt ca baiatul meu a inceput sa faca la olita pipi, stiu, e patetic sa ma bucur dintr-atata (dar veti vedea si voi cum este). La gradinita facea de multa vreme, insa acasa nu voia si pace. Pana acum doua zile cand a venit si m-a anuntat mandru ca mommy I "pee" in the potty (inca nu stie timpurile la verbe). Face din picioare, nu vrea sa stea jos si cam stropea la inceput prin jur, dar i-am desenat un x cu carioca in olita si i-am zis sa tinteasca acolo
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator