Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Irina feliciari pentru "potty pee" ! Stiu ca e o mare victorie, imi aduc aminte ce usurare a fost cand am taiat pamparsii de pe lista de cumparaturi...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumesc, fetelor! mi-ar fi placut tare mult o roza, dar sunt tare fericita, relaxata si impacata ca e baiat, ptr ca lucrurile vor fi muuuulllt mai simple, din toate punctele de vedere!
de acum incolo ma relaxez, ma distrez, profit de tot si toti, si ma rog la Dumnezeu sa fim sanatosi si pana pe 22 decembrie sa fim acasa in formula de 4, cu toate bune!
Mada, nu, si la Matei am aflat sexul la 12 saptamani si un pic sotul a vrut de data asta sa stie ce e, eu mai putin, ptr ca nu mai aveam preferinte in privinta asta!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

luny - felicitari inca o data pt. Mufarinul nr. 2 !!

irina - da, la aia m-am gandit si eu, la virus intestinal. Bine ca nu l-a luat Silvia, ca stiu ce a mai suferit asta-vara.

Eu is bine acum, n-am mai vomitat ... numai ca tre' sa mananc uscaturi si mi-e foame . As manca un bors de fasole rece ... iar incep cu poftele.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aaa ... irina, felicitari pt. progresele cu olita!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Felicitari Luny! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara in continuare!

Brambu, multa sanatate tie si lui BB.
Abea astept sa ajung si eu la echo sa vedem ce este. Avem programare de ziua de nastere a sotului, 20 iunie. O sa primeasca un cadou minunat .

va pup

Andreea 15+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor da pe unde umblati? tare slaba activitatea pe aici

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

tia chiar ca frumos cadou
al meu o sa primeasca cadoul cu intarziere si eu in avans...el e in august eu in dec.

ma apucat un somn de nu mai pot si e abia 7.30 si parca vad ca pe la 10-11 nu ma mai ia somnul

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Salutare burticute!

Alinuknuknuk, LA MULTI ANI!! Sanatate multa iti doresc si tie si puiutului tau , sarcina usoara si nastere usoara!

Bella, felicitari pt vestile bune de la eco!

Luny felicitari pt putulica si pt vestile bune. Si eu tot la Chiteasca imi fac eco, urmatoarea o am sapt viitoare, abia astept. Ai dreptate ca nu prea este comunicativa dr C , dar mie mi se pare de treaba, si mai ales profi.

Felicitari tuturor fetelor care au fost la eco si si-au vazut puiutii la eco.

Eu nu prea am noutati, astept sa imi vad si eu mormolocul saptamana viitoare.
Am o durere de cap ingrozitoare, inca de ieri si vad ca nu imi trece nici cu cartof , nici cu spirt pe frunte. Imi trece doar cu paracetamol, dar parca nu as mai lua, cu toate ca stiu ca e permis in sarcina cel simplu, dar...cum eu sunt paranoia...

Aaaa si am o problema, nu mai pot sa mai beau apa, beau maxim 1 L pe zi.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 15+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Bella asa sunt si eu acum cu somnul....pe la 5-6 ma ia un somn de abea ma tin pe picioare si pe la 11-12 noaptea ma rog sa adorm . in primele 12 saptamani nu atingeam ora 7 jumatate, dormeam continuu iar acum ma rog sa adorm

Andreea 15+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

walkiria si mie imi place dr C. mult, si la Muf tot la ea am mers, culmea, si-a amintit... de sotul meu ca cica femeile gravide isi mai schimba fizionomia, desi initial credea ca e prima sarcina, apoi si-a dat seama ca ne-a mai vazut la Muf!
daca nu iti mai arde de baut apa, fa-ti ceai, compot de fructe, schimba gustul... pe caldurile ce vor veni, poti face icetea de casa, cu ceai de fructe, lamaie, e si f sanatos!
maine ma duc la munca, sa-mi bag picioarele

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput