Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor eu va citesc din umbra, insa nu reusesc sa scriu, am fff multa treaba.
pe foarte scurt:
felicitari luny pentru bebeul perfect cu putza
alinuk , sanatate si impliniri, o sarcina usoara, nastere de vis si bebel sanatos
miere te inteleg f bine astept cu interes sa scapam si noi de pampersul de caca a lui T, de pipi am scapat, noapte si zi, insa caca nu vrea sa faca decat in pampers ca altfel "nu-i vine" eu m-am consolat ca n-o sa scapam de pampersi altogether decat pete vreo 3 ani
bella deci ai dansat la dr ca sa scoli baiatul felicitari pt rez bune
pica din nefericitele mele evenimente cu CMV, suna mai degraba ca o infectie veche. se poate face un test de aviditate in care se vede cat de veche e infectia. daca e mai veche de 6 luni parca, bebe nu are nicio problema. iti tin pumnii
ramona si eu am contractii nedureroase de cateva zile. de ce ma temeam n-am scapat. am zile si zile, ieri am avut vreo 20, azi niciun. mi-am propus sa le ignor cata vreme colul e bun si asa voi face. am tot rasfoit netul. cica-s normale si se pare ca se simt mai dvrm la bb2 fata de prima sarcina. si ca apar de la 6 saptamani insa nu se simt decat din trimestru 2.
roxana felicitari pt eco si vestile bune, pesntru perechea frumoasa pe care o veti avea
lia multa sanatate si de la noi
brambu sanatate multa si tie
sper sa mai apuc sa intru pana plecam in concediu. in caz ca nu sper sa va regasim cu bine si sa nu ne uitati
ps. puneti mana si organizati intalnirea aia va rog. dar dupa 1 iulie

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 18+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Alinuk La multi ani!!!!!!!!!!!Sarcina usoara si un bb sanatos!!!

Rania ma bucur ca esti ok , hai ca te-ai facut si cu un laptop nou
Bella ,Luny felicitari ptr eco si rezulatatele bune , joi avem si noi programare abia astept.
Brambu sanatate multa
Pica ai vb cu dr? sper din suflet ca totu sa fie bine

Eu azi am mancat nu mai sandwichuri si cateva fructe.Acum iar ma luat foame si tot sandwich vreau

Ma duc sa ma uit pe poze in timp ce pap si revin

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Va multumesc pentru parola. Mi-a facut placere sa vad pozele voastre. Mi-am postat si eu burtica.

Ma cam doare burtica, voi aveti astfel de probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Alinuk la multi ani!!! Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!

Luny, felicitari pentru putulica!

Astazi am primit si eu rezultatele la dry test insa nu am reusit sa ajung la doctor pentru interpretare.
O sa postez aici rezultatele, poate ma ajutati voi cu interpretarea (nu stiu exact cand ajung la doctor...). Eu zic ca sunt bune.
Free beta hcg - 35,90 ng/ml
PAPP-A - 5,51 mUI/L
Down:
risc de varsta: 1/733
trisomie 21: 1/7246
trisomie 21 combinat cu translucenta nucala: 1/10000
trisomie 13/18 combinat cu translucenta nucala: 1/10000
Analiza a fost facuta la 12 saptamani si 6 zile.

Va

Cu ajutorul lui DD sunt 14+ cu Alexandru

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Acum am ajuns si eu acasa...si m-am grabit sa intru. Se pare ca azi e ziua baieteilor...si buburuza mea se pare ca va fi buburuz...Asta e...se pare ca i se indeplineste dorinta lui tati...
In rest, ma bucur ca suntem bine, avem os nazal, CRL 64.05 si translucenta nucala 2.29 mm. Maine dimineata merg sa fac si analizele de sange pentru dublu test.
Luny, felicitari, din ce am citit pe ultima pagina si la tine e tot baietel..o sa completez lista.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele

Babyr ai o burtica super ,Betrice si Normanel la fel.
Mariucas asa eram si eu la prima sarcina , fara burtica pana pe la 6 luni dupa care am explodat la propriu
Arlenza burtica ta unde e?
Bella am vazut hainutele si mi-au dat lacrimile cred ca din cauza asta nici nu pot cumpara nimic, parca nu-mi vine sa ccred , nu realizez.Azi am fost la farmacie si am stat 40 de min si ma-m uitat la suzete , biberoane ...as fi vrut sa cumpar....ma uit la burtica si totusi nu am putut lua nimic.

Acum dupa ce am vazut pozele cu burticutele voastre mi-am dat seama ca burticuta mea e minisculaeu arat tare haios am burtica f joasa si un pic umflata ca o minge
O sa pun poze sa vedeti.

Ramona si eu mai am contractii in special seara si dimeneata dar asta doar cand fac efort maxim si iau nospa si magneziu.Prima oara m-am speriat am sunat dr si m-am dus sa ma vada , bb era bine merci se zbenguia de mama foculuiiar masa se panicase degeaba
Dr mi-a spus ca sunt perfect normale si ca daca nu sangerez sa nu ma mai panichez asa repede.

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

yaay ce de baietei azi
sa va bucurati de ei fetele

diana, sotul tot baiat vroia?

14+

Mergi la inceput

Dana deci sa schimbat sexu?se pare ca baietii vor domina odiseea

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ane, nu si-a schimbat bebele sexul, acum am fix 13 saptamani si s-a vazut prima oara, dar eu am sperat sa fie fata, si am pus la tiker numele de "buburuza". Sotul isi dorea tot baiat. Oricum, el era "vinovat" si de era fetita, ca doar eu am doar cromozom X, el are si x si y.
Dar cum zicea si luny...s-au mai simplificat lucrurile...amandoi in aceeasi camera, aceleasi masinute, mingi etc...
Vreau sa va multumesc de urari, si pana la urma important e sa fie sanatos bebele, indiferent de sex.
alinuk la multi ani si scuze de intarziere
diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

BELLA felicitari pt bebe sanatos si puturos,ma bucur ca sunteti bine amandoi.
BABY ce bine ca ai reusit sa intri pana la urma si sa ne spui vestile bune de la test,felicitari si multa sanatate in continuare.
LUNY felicitari si tie pt baietel.

gravi 17 +

Mergi la inceput