Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)
Raspunsuri - Pagina 9
Roberta84 spune:
Am vrut sa intreb din mesajul anterior , insa m-am luat cu ale mele si am uitat:MAMUTZZZ?????????????
ce stiti de ea , vad ca lipseste de cateva zile , sau mi-a scapat mie?
35+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
mamutz spune:
Miha multi ani impreuna fericiti si bebeluta sa va aduca numai fericire!
Ramona bun venit acasa, sa iti dea Dumnezeu sanatate multa. Am vazut ceva reportaje pe la tv cu interventii in timpul sarcinii si bebeii nu au patit nimic, asa ca eu nu cred ca de la o anestezie asa scurta putea fi afectat.
Roberta sper ca ai ajuns la dr.
Aly La multi ani, sa traiti, sa infloriti. O familie implinita, fericita pana la adanci batraneti.
Omibaba sunt specifice, eu am scapat de durerile dintre picioare pt ca bebe si-a infipt capul in stanga jos acum. Asa ca apasa pe ceva, care ceva apasa pe splina si cred ca va imaginati cum e si in dreapta isi intinde piciorutele, adica ce daca nu are loc, lasa ca intinde el burta, se vad iesind asa prin piele. Si nici nu doare... Si fundul ajunge undeva sub sanul drept. Interesanta pozitie. Si busiturile de jos si din col cred ca sunt niste pumni. Pana la urma mai bine asa, ca m-ar apuca o paranoia daca ar fi cuminte.
Rammy e f posibil sa fie de la col. Pe bebe il pot scoate oricand de acum si e ok. Daca esti prea speriata ai putea sa stai internata cateva zile ca sa te linistesti. Acolo te monitorizeaza permanent (daca ai un medic ok). Acum e usor sa iti spun nu iti face griji dar stim cu toate ca nu prea poti.
Vn e... te asteptam mai des. Sanatate fetitei tale.
35+
Roberta84 spune:
, am postat chair in timp ce scriai cred , mamutz.
Bine ca ai venit la apel
35+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Ireth spune:
Mesaj de la Alinuff, prin intermediul lui Babylicious:
valoarea estrioului e buna, ceea ce inseamna ca bebe creste in continuare in burtica. Asa ca s-a amanat toata treaba pana miercuri.
Si miercuri o ia de la capat....saraca, prin cate trece! curaj
Babyblue, iti dai seama ca faza cu cezariana era cu ghilimele, nu doresc nimanui sa treaca prin ce ai trecut tu. Faceam doar haz de necaz, daca pot sa spun asa.
Eu sunt bine, multumesc de intrebare bebe da in continuare la ficat, dar m-am obisnuit. In rest alte probleme deocamdata nu-s, trebuie sa ma programez si eu la doctorul ginecolog, sa vedem ce mai zice de data asta.
31+
roxybarbu spune:
Buna fetele,
Ma bucur sa vad ca Antonia mai poate sta la mami in burtica
Rammy eu aseara am tot cautat prin carti si pe net si am vazut ca sangerarile astea sunt oarecum normale, este unul din semnele corpului ca se pregateste de travaliul ce va urma, la unele incep mai devreme la altele mai tarziu
Alexia, am vazut ca nu ai luat de cat 3kg pana acum dar daca tin eu bine minte tu esti fumatoare, nu?
Roberta si eu sunt de aceeasi parere ca si tine, si eu cred ca de acum multe simtome devin normale. De acum contractiile devin normale chiar daca unele sunt mai dureroase la fel si celalalte : dureri de spate, de bazin, zona pelviana etc...
Burtici de Oxidoni stie cineva ceva???????
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011
mamutz spune:
Rammy tu nu faci clexane? I-ai spus dr ca esti pe anticoagulant, la urgenta? Eu stiu ca si de la asta pot aparea sangerari la doza nepotrivita.
35+
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 Am vrut sa intreb din mesajul anterior , insa m-am luat cu ale mele si am uitat:MAMUTZZZ????????????? ce stiti de ea , vad ca lipseste de cateva zile , sau mi-a scapat mie? 35+ cu Gabriel Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! |
Acum am terminat de citit. Eu ca de obicei. Tot pat, tratament etc.
Mi-a venit o parte din comanda de pe amazon, cea cu pachetul cu sterilizator. Nu stiu de ce au putut sa traga bani doar pt asta, fff ciudat. Da bine ca a fost asta ca eram asa desumflata ca nu mai e valabila oferta, am prins pe ultima suta de metri.
Roberta sunt sigura ca ajungi la termen.
35+
ramyy spune:
citat din mesajul lui roxybarbu Buna fetele, Ma bucur sa vad ca Antonia mai poate sta la mami in burtica Rammy eu aseara am tot cautat prin carti si pe net si am vazut ca sangerarile astea sunt oarecum normale, este unul din semnele corpului ca se pregateste de travaliul ce va urma, la unele incep mai devreme la altele mai tarziu Alexia, am vazut ca nu ai luat de cat 3kg pana acum dar daca tin eu bine minte tu esti fumatoare, nu? Roberta si eu sunt de aceeasi parere ca si tine, si eu cred ca de acum multe simtome devin normale. De acum contractiile devin normale chiar daca unele sunt mai dureroase la fel si celalalte : dureri de spate, de bazin, zona pelviana etc... Burtici de Oxidoni stie cineva ceva??????? Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+ DPN 04.07.2011 |
am mai vb si eu azi cu o prietena care mi-a zis ca la fel a avut si ea la 31de sapt si pe urma nu a mai avut , sper sa scap si eu doar cu cea de ieri.
32+ Gabriel Constantin
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
ramyy spune:
citat din mesajul lui mamutz Rammy tu nu faci clexane? I-ai spus dr ca esti pe anticoagulant, la urgenta? Eu stiu ca si de la asta pot aparea sangerari la doza nepotrivita. 35+ |
ba da sutn pe clexane de 0,4 dar vineri mi-am facut analizele la dr Avram si sunt ok ..ma intrebat ieri medicul daca imi sutn ok anlizele pt trombofilie.
32+ Gabriel Constantin
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Burtocika spune:
Scriu repede, ca pana am apucat de citit tot, bb a inceput sa-mi dea suturi in col si nu mai pot sta pe scaun ...
Ii tin pumnii lui ALINUFF !!!
TV in camera lui bb ... eu stiu ca e bine sa-l ferim pe bb de radiatiile electromagnetice, asa ca e bine sa aiba cat mai putine aparate prin camera. Daca te referi la Baby-phone (audio sau video), adica aparatul pt supravegheat bb, noi am avut de la 4 luni, cand am mutat bb in camera ei.
in rest nu mai stiu ce-am vrut sa scriu ... fug, ca ma cafteste individa de nu mai pot sta pe scaun
Irina (2006) si 31+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele