Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)
Raspunsuri - Pagina 8
alexia_ada spune:
HAI ALINUFF !!!! HAI ANTONIA !!!!!
29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 Neatza burtici! ALINUFF Tinem pumnii sa fiti bine amandoua!!!! Miha si Alimih, felicitari pt aniversare si multi ani fericiti in continuare edelweis, bine ai revenit , sanatate fetitei tale si tie sarcina usoara pana la capat. Rammy , off , imi pare rau pt problema ta , cum au spus si fetele , daca mai continua sangerarea , nu sta asa..eu iti doresc sa fie un episod trecator si sa nu se mai repete. Babyblue , ma bucur ca esti mai binisor Roxy , durerile alea le simt si eu , chiar aseara mi s-a intamplat , diferenta este ca , daca pana acum aveam contractii , acum durerile sunt mai intense si dureaza 5 , 10 minute , timp in care nu pot sa fac nici o miscare. Despre dop .. nu stiu daca s-a elimitat tot , insa vad ca macar nu mai am si sange prin scurgeri. Doctorita nu ma poate primi inca, dar mi-a spus sa stau linistita ca cice e normal de acum ... Nu am mai mers azi la spital pt analiza pt ca nu ma reusit sa ma trezesc dimineatza, o sa merg maine cred. cat despre problemele care le am .. nu s-au rezolvat , nici grijile mele nu s-au atenuat .. mama e in continuare f rau , a plecat insa sunt f ingrijorata pt ea , e ciudat sa fiu singura acasa , mai ales ca sotul va pleca si noaptea la munca ... dar ma obisnuiesc eu , ca doar inainte de sarcina tot singuri eram.Ieri am facut cumparaturi pt bagajul de spital , pt ca , da , rusine mie , dar nu aveam nimic pregatit. Acum mai am doar sa spal hainutele si sa le calc , dar nu azi ca e sarbatoare. Cat despre somn , eu ma chinui pana pe la 2, 3 sa dorm si dimineatza nu ma pot trezi mai repede de 9.30 - 10. Haideti ca m-am intins , va pup te toate!!! 35+ cu Gabriel Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! |
roberta, totusi NU sta asa fara sa te vada un medic. dc tu ai contractii atat de dese...nu mi se pare normal deloc.
doamne doamne, frate mor cu zile.
nu stiu, te stie cu prb toata sarcina si cu contractii si acum cand esti pe ultima suta te lasa de izbeliste? ce e asa ok? ca ai contractii dureroase la 5 min?
oricum iti tin pumnii si sper sa fie ok cu tine, cu mamica ta si cu bebe!!!
apropo de lucruri, ma gandesc acum, ca dc eu nu laum cateceva din timp, acum nici nu ma pot misca din pat, ma duce sotul la baie, ca am dureri de injunghiere cand ma misc, nu tolerez cateterul ala deloc. ce sa mai alerg prin magazine dupa haine de bebe, nu mai zic de bani, ca am cheltuit o groaza prin doctori si nu s-a terminat inca.
_
30+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
babyblue spune:
citat din mesajul lui Babylicious neatza! scriu repede ca trebuie sa plec! Alinuff asteapta rezultatul analizei la estriol, i-au facut traseul pe burta, control pe masa. cine vrea sa ii dea un sms de incurajare, sigur nu o deranjeaza! Va pup si cum aflu ceva dau de stire!! Oana 34+ cu Eliza Maria |
sa ne tii la curent, te rugam. abia astept sa vad ce face!! doamne ajuta sa fie bine!!!!
_
30+ cu Iustin-Andrei
babyblue spune:
squirell, iti multumesc si sper sa ai dreptate si bebe iustin sa fie bine!!! si tie iti doresc o nastere super usoara si un bebe super sanatos!!!
ireth, as fi vrut sa nu trec prin asa ceva, pt a ajunge la cezariana.
maine ma duc la alt ginecolog, sa vada bebe. sa vedem ce mi-o mai zice....
tu cum te mai simti?
alexia, bafta la eco sa vezi bebelina si sa intrebi pe medic de ce slabesti! e ciudat oricum. si multa sanatate la catzel!
_
30+ cu Iustin-Andrei
Laura13 spune:
roberta hai cu lamuriri ... ca eu am intels ca nu mai ai contractii, ci acele dureri in zona rectala de care vorbea roxy.
da, e corect ce ti-a spus doctorita, e normal de acum sa pierzi dop. si, din punctul meu de vedere , nu e neaparat necesar un control doar pentru ca ai pierdut dopul. dupa cum ziceam, e ceva normal, o sa ni se intample la toate pe masura ce ne apropiem de data nasterii, e ceva firesc si natural.
apoi, din nou, parerea mea , chiar daca sunt contractii (unele dureroase, altele nu) e din nou normal, uterul se pregateste de nastere. nu stiu ... oi fi eu mai linistita la al doilea, dar nu cred ca e indicat nici sa dam fuga la doctor la fiecare contractie ... o sa ajungem ca in povestea cu lupul
contractii am si eu, slava domnului, destule, destul de dese. daca trec cu no-spa (2-3 pastile) consider ca sunt ok. cand va veni ziua cand nu vor mai trece ma voi duce frumusel la spital. dar, pana atunci, ma "incurajez" cu gandul ca uterul se pregateste, bb se pregateste, totul normal si firesc.
fetele
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
ramyy spune:
neata si de la noi
Alinuff iti tinem pumnii si asteptam vestile
eu am trecut cu bine peste noapte normal ca nu am inchis un ochii am sangerat toata noaptea dar ff putin asa maroniu abia se mai vedea am reusit sa adorm de la 7 pana la 9 si am visat numai magarii de la 9 de cand m-am trezit nu mai sangerez deloc nici macar un firicel de sange nimic.
in 20 am programare la medic nu stiu ce sa fac sa merg si maine sau sa stau pana in 20
imi e frica ca daca merg si maine iar ma pun si asta pe masa si iar incepe sangerarea
32+ Gabriel Constantin
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Laura13 spune:
citat din mesajul lui ramyy neata si de la noi Alinuff iti tinem pumnii si asteptam vestile eu am trecut cu bine peste noapte normal ca nu am inchis un ochii am sangerat toata noaptea dar ff putin asa maroniu abia se mai vedea am reusit sa adorm de la 7 pana la 9 si am visat numai magarii de la 9 de cand m-am trezit nu mai sangerez deloc nici macar un firicel de sange nimic. in 20 am programare la medic nu stiu ce sa fac sa merg si maine sau sa stau pana in 20 imi e frica ca daca merg si maine iar ma pun si asta pe masa si iar incepe sangerarea 32+ Gabriel Constantin 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
intr-adevar, de la consultul gineco, pe masa, se pot starni sangerari - eu am patit-o cu dani, cand de la 36 de sapt ma vedea si pe masa, de fiecare data plecat cu ceva sangerari maronii.
totusi, eu nu as sta pana pe 20, mai e o sapt, m-as duce la un eco si eventul un eco vaginal, fara control pe masa. parerea mea.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
ramyy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
intr-adevar, de la consultul gineco, pe masa, se pot starni sangerari - eu am patit-o cu dani, cand de la 36 de sapt ma vedea si pe masa, de fiecare data plecat cu ceva sangerari maronii. totusi, eu nu as sta pana pe 20, mai e o sapt, m-as duce la un eco si eventul un eco vaginal, fara control pe masa. parerea mea. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
ieri mi-a facut si eco normal si vaginal colul e 3,5cm inchis copilul e bine ...dar totusi merg maine si la medicul meu ..ieri am fost la urgente ..adevarul e ca ma tinut mai bine de o ora la eco si consultatie ...dar oricum merg maine si la medicul meu sa stau linistita.
azi bebe e ok misca bine mai mult ca si ieri doar ca eu am o frica in mine de nu ma pot calma la fiecare ora bag 10 min de plans ....si colac peste pupaza la noi in asa e dezastru acum punem centrala si sapt asta sunt la gherla adica la 40km de cj ...chiar acum a aparut si faza asta...vorba sotului mergem si stam la hotel in cj sapt asta daca trebuie
maine o sa merg si la medicul meu ca a fiu sigura ca e ok
32+ Gabriel Constantin
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Roberta84 spune:
Rammy , eu chiar nu stiu ce sfat sa iti dau , vreau doar sa iti spun ca la inceput cand sangeram si eu , am patit la fel , dupa un control am sangerat mai tare, dar tu acu esti cu sarcina mult mai avansata.. nu stiu ce sa zic , insa stiu ca daca sangerarea e maronie , e mai bine ,in sensul ca pericolul e trecut.. nu dati cu rosii , spun doar ce mi s-a spus si mie.
Laura , da ai spus bine, durerile sunt acelea de os pubian si rectale , nu contractii . Contractiile sunt si ele insa ca si pana acum si chiar multe dintre ele nedureroase. La fel ca si tine , doctorita s-a referit la astea , ca sunt normale , dat fiind faptul ca , contractiile sunt neschimbate. VA spun sincer ca am trecut in ultimele 3 saptamani prin multe episoade in care credeam ca sigur ajung sa nasc si totusi durerile se opreau de la sine. Cred ca este uterul care se pregateste , pt ca deja stiu sa fac diferenta intre contractii si altfel de dureri pe acolo...
Babyblue , tu ai dreptate , insa ai fost pe aici si ai vazut cat sunt de grijulii medicii. acu ajunsa la 35 de saptamani probabil ca se considera ca nu mai e nici un pericol si ma lasa asa.. nu stiu ce sa cred .. mai e si chestia ca eu oricum nu nasc cu doctorita asta, ea doar mi-a urmarit sarcina , nu lucreaza in spitalul unde nasc , asa ca datoria ei fata de mine e pe cale de a se incheiaEu am ales ulterior spitalul acesta stiind ca ea nu lucreaza acolo , insa e unul dintre cele mai bune si e si cel mai aproape de mine si mai multe criterii care m-au determinat sa merg acolo , chiar daca nimeresc pe mana cui va fi in ziua aceia.. am incredere mare in Dumnezeu si stiu ca ma va ajuta .. pana la urma eu sunt de parere ca oricat de bun e un medic .. nu naste in locul meu.. parerea mea
35+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !