Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)
Raspunsuri - Pagina 7
corry_28 spune:
Buna dimineata
Alexia, multumesc ptr cafeluta
Ramyy, imi pare rau de "episodul" prin care ai trecut.
Intr-adevar, sangerarea nu prea este normala in trimestrul acesta...
Dar, la 32 saptamani fatul este viabil, nu se mai pune problema de supravietuire.
Asa ca gandeste-te la asta, si trateaza lucrurile cu calm (mergi din nou la dr...).
SI eu am insomnii, dureri de pelvis, contractii nedureroase(cu senzatia de vid), picioarele umflate (in special dreptul)....
Babylicious, nu stiu ce sa fac:scot sau nu, majoretele?
Sa avem o spatamana linistita
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
Ireth spune:
Neatza fetele!
Babyblue, bine ai revenit, ma rog pentru o recuperare rapida. Uite ca ti s-a "indeplinit" si visul, o sa nasti prin cezariana acum (nu?)
Povestea e groaznica... bine, stiam oricum o parte din ea, dar tot groaznica e. Numai sa nu te imbolnavesti in tara asta, ca e jale!
Ramyy, stai fara grija ca la 32 de sapt. nu se pune problmea ca bebe sa pateasca ceva daca se naste. Esti practic in luna a 8-a. Am o prietena care a nascut in sapt.33 (bine, ea chiar a avut probleme de la inceputul sarcinii...) si bebe e foarte bine merci. Deci relaxeaza-te din punctul asta de vedere, DAR, asa cum au zis si fetele, consulta si alti doctori. Parerea mea. Multa bafta
Ufff, tare sunt ingrijorata si emotionata pentru Alinuff.... naste azi? nu naste?
Alexia, stiu cum e sa fii intr-un butoi. Eu m-am certat ieri cu al meu sot dintr-un nimic. SI eu am senzatia ca nu am timp, nu fac destul, nu ma descurc, nu am bani pentru tot ce vreau... nu stiu, sper sa treaca, e aiurea rau senzatia. Un sa treaca!
Fetelor care aniversati azi x ani de casatorie - la cat mai multi ani, lungi si fericiti alaturi de partenerul vostru!
Edelweiss bine ai revenit! ma bucur tare mult ca bebe2 nu are boala. Sarcina usoara in continuare. In ce sapt. esti, ca n-am retinut?
Pufi mamica noastra, poate n-ai vazut mesajul meu anterior. Ia zi-mi, cum de stii ce sa mananci si ce nu? adica ti s-a spus de la maternitate ce anume il afecteaza pe bebe (prin lapte)?
Azi e zi libera... nu si pentru mine, ca eu lucrez de-acasa.
Va pup pe toate, o saptamana excelenta!
si astept cat mai repede vesti despre Alinuff!
31+
Laura13 spune:
salut mamici,
am fost si eu azi la analize, maine la eco cu doctorita mea sa vedem de circulara, miercuri la controlul preanestezic ... am senzatia ca intru in linie dreapta.
ieri am reusit sa fac un pic de ordine prin casa, sa fac rost de dulapuri, maine ma apuc de sortat si spalat hainutele de la dani, sa vad ce pot folosi si ce nu.
cam astea-s vestile de la iasi.
am citit tot, mi-a intrat pe un ochi si mi-a iesit pe altul.
ma plang si eu de contractii, dureri infioratoare de bazin, spate si oase, carcei si toata gama.
rammy si eu m-as mai duce la un alt doctor. multa sanatate.
alinuff tin pumnii si ma rog sa fiti amandoua bine.
pup gasca.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
pufi79 spune:
ireth n-am vazut mesajul, nu mi-a spus nimeni nimic din pacate la maternitate despre ce pot sau nu manca, am intrebat mamici si toate mi-au spus ca nu exista o reteta universal valabila. Erau mamici care puteau manca inclusiv fructe crude si nu aveau nimic, altele care tineau regim ca la carte.
Eu sunt undeva la mijloc, nici prea prea nici foarte foarte, beau numai compoturi, ceai pentru stimularea lactatiei si apa plata, de mancat nu mananc nimic crud, mananc supe, paste, cartofi, orez, unt, miere, cereale, lapte, biscuti......cam astea pana in prezent. Vom vedea pe parcurs pentru ca oricum am inteles ca, colicii apar din sapatamana a doua de viata, daca va fi nevoie sa tin regim mai drastic pentru bebe o s-o fac . Si mai iau niste suplimente cu ulei de peste, cam asta.
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
Arianna_M spune:
Neatza si de la noi ,
La multi ani fetelor Alymih si Miha pt aniversarea casatoriei
Bine ai revenit Edelweiss
Ramyy....imi pare nespus de rau pt episodul neplacut...si eu zic la fel mergi si la alt medic
Babyblue imi pare bine ca esti acasa
Alexia....o sa fie bine azi la medic....asteptam vesti despre domnisoara
Hai Alinuff......hai bebe Antonia
am si eu o intrebare ,cele care il veti culca pe bebe in camera lui singur ,aveti televizor acolo ,sau veti pune ?
30 + Arianna-Maria
sdcristian spune:
de ce sa pui tv in camera la bebe? oricum in general acolo il tii doar noaptea, si pana la o varsta e bine fara tv, apoi e destul 30 de min pe zi la desene.
mama de Carol (29.12.2008) si 34+ cu Patrick
blog
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian de ce sa pui tv in camera la bebe? oricum in general acolo il tii doar noaptea, si pana la o varsta e bine fara tv, apoi e destul 30 de min pe zi la desene. mama de Carol (29.12.2008) si 34+ cu Patrick blog |
...parca l-am auzit pe al meu sot .....pt mine mai mult nu pt bebe ,eu am sa dorm cu ea ceva timp
30 + Arianna-Maria
Babylicious spune:
neatza! scriu repede ca trebuie sa plec! Alinuff asteapta rezultatul analizei la estriol, i-au facut traseul pe burta, control pe masa. cine vrea sa ii dea un sms de incurajare, sigur nu o deranjeaza! Va pup si cum aflu ceva dau de stire!!
Oana 34+ cu Eliza Maria
Roberta84 spune:
Neatza burtici!
ALINUFF Tinem pumnii sa fiti bine amandoua!!!!
Miha si Alimih, felicitari pt aniversare si multi ani fericiti in continuare
edelweis, bine ai revenit , sanatate fetitei tale si tie sarcina usoara pana la capat.
Rammy , off , imi pare rau pt problema ta , cum au spus si fetele , daca mai continua sangerarea , nu sta asa..eu iti doresc sa fie un episod trecator si sa nu se mai repete.
Babyblue , ma bucur ca esti mai binisor
Roxy , durerile alea le simt si eu , chiar aseara mi s-a intamplat , diferenta este ca , daca pana acum aveam contractii , acum durerile sunt mai intense si dureaza 5 , 10 minute , timp in care nu pot sa fac nici o miscare.
Despre dop .. nu stiu daca s-a elimitat tot , insa vad ca macar nu mai am si sange prin scurgeri. Doctorita nu ma poate primi inca,
dar mi-a spus sa stau linistita ca cice e normal de acum ...
Nu am mai mers azi la spital pt analiza pt ca nu ma reusit sa ma trezesc dimineatza, o sa merg maine cred.
cat despre problemele care le am .. nu s-au rezolvat , nici grijile mele nu s-au atenuat .. mama e in continuare f rau , a plecat insa sunt f ingrijorata pt ea , e ciudat sa fiu singura acasa , mai ales ca sotul va pleca si noaptea la munca ... dar ma obisnuiesc eu , ca doar inainte de sarcina tot singuri eram.Ieri am facut cumparaturi pt bagajul de spital , pt ca , da , rusine mie , dar nu aveam nimic pregatit. Acum mai am doar sa spal hainutele si sa le calc , dar nu azi ca e sarbatoare.
Cat despre somn , eu ma chinui pana pe la 2, 3 sa dorm si dimineatza nu ma pot trezi mai repede de 9.30 - 10.
Haideti ca m-am intins , va pup te toate!!!
35+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !