Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)
Raspunsuri - Pagina 10
mamutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramyy
ba da sutn pe clexane de 0,4 dar vineri mi-am facut analizele la dr Avram si sunt ok ..ma intrebat ieri medicul daca imi sutn ok anlizele pt trombofilie. 32+ Gabriel Constantin 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
De la doza de 0,4 nu cred ca se poate intampla nimic. Mie au inceput sa mi le rareasca. Saptamana trecuta am avut doua pauze. Saptamana asta am 3 pauze, urmatoarea 4 si tot asa. Si cu 72 de ore inainte opresc tot, inclusiv vitaminele. Stie dr Avram ce are de facut.
35+
ramyy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamutz
De la doza de 0,4 nu cred ca se poate intampla nimic. Mie au inceput sa mi le rareasca. Saptamana trecuta am avut doua pauze. Saptamana asta am 3 pauze, urmatoarea 4 si tot asa. Si cu 72 de ore inainte opresc tot, inclusiv vitaminele. Stie dr Avram ce are de facut. 35+ |
cum adica pauze? adica zile in care nu le mai faci?
ce bine mi-ar prinde si mie niste pauze ca tare rau ma dor acum sunt un chin pt mine...mi-a zis si mie ca le oprim cu 72 de ore inainte de cezariana dar de pauze nu mi-a zis nimic.
urmatoarea programare la dr Avram o am la 35 sapt. poate imi zice atunci.
32+ Gabriel Constantin
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
anaemi spune:
Miha si Aly la multi ani alaturi de sotii vostri!
Lissa eu inca nu ma pot pronunta asupra burticii . Este joasa, dar nu chiar ca a mea. Cel putin mie asa mi se pare (pun o poza cu burtoi gol de 36 sapt sa vezi ). Eu zic fifty:fifty
Babylicious eu iau no-spa, cate 2 o data si am momente cand abia imi trec contractiile. Eh! Asta e! Mult a fost, putin (parca prea putin) a ramas!
Rammy stai cumintica si ai grija de tine!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mamutz spune:
Rammy la mine placenta e grad 1, Fluxurile au ajuns in jur de 0,3 si ginecologul si hematologul au considerat ca nu mai am nevoie zilnic si de cand am implinit 34 sapt au inceput sa reduca. Reiau la 3, 4 ore dupa cezariana dar inca nu am schema, o sa fac trei zile la rand si apoi fac analize ca sa imi stabileasca cat timp mai fac dupa.
Si eu fac tot de 0,4 acum. E posibil sa le rareasca si la tine, poti sa intrebi cand mergi la control.
35+
anaemi spune:
Vn-Edelweiss, Omibaba bine ati revenit!
Roberta imi pare tare rau pt mama ta.
Laura
Eu mi-am facut azi analizele... La fel de proaste, dar cica normale pt sarcina trim III . Colesterol, trigliceride marite. Hemoglobina, nu mai zic in ce hal este... 9,8. Cred ca o sa ma jupoaie dr. meu spre rusinea mea nu prea m-am tinut de fierul ala pe care trebuia sa-l iau (am luat o zi da 7 ba) si acum cam stau cu morcovul
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
Ireth si tu te-ai certat cu al tau sot...si eu . NU rau, dar ne-am ciondanit.
Frate ma 'nerveaza de mor ! Sa nu stau pe scaun la calculator, ca apoi ma vait ca ma doare spatele si in plus il chinui pe bebe...Sa nu vb la tel, ca-l radiez pe bebe.
El vrea sa stau intinsa pe pat si sa ma uit pe pereti...asa mi-a zis. Si mi-a mai zis ca deocamdata nu sunt singura, sunt cu bebe; iar cand o sa iasa bebe o sa fac ce vreau ...pana atunci...
Sta si-mi sufla in ceafa si-mi numara minutele cat stau la calc si cat vb la tel...
...asta pt ca ma/ne iubeste ...dar cu nebuna nu te intelegi
Hai ca m-am intins ca o placinta!
Va pup pe toate !
p.s Alinuff e bine ca bebe Antonia mai sta putintel la caldurica!
anaemi spune:
Am pus si eu o poza de sapt trecuta de la 36 sapt. fix. Mie mi se pare ca este mai joasa decat a Lissei. Din cauza asta nu ma pot pronunta la Lissa.
Roberta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Am pus si eu o poza de sapt trecuta de la 36 sapt. fix. Mie mi se pare ca este mai joasa decat a Lissei. Din cauza asta nu ma pot pronunta la Lissa. Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Da , si mie mi se para ca a ta e mai lasata ca a Lissei.Mi/ati dat idei asa ca am pozat si eu fuguta burtoiu de 35 de saptamani si l-ap pus pe picasa . Prca si la mine e lasata ca la tine Anaemi.
35+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
lisssa_ana spune:
Roxi, vazut burtoiul...mare si frumosAnaemi...ptiu...m-ai luat, ma gandesc ca mai are vreme si la mine sa se lase,nu??? Sau ma chinui iar ca nu e lasata cum am patit-o la Ana?!?
No Roberta, parca nici la tine nu e asa lasata ca si la Anaemi, sau asa vad eu din poza.
oricum...faine,faine burtici maia veti
Bv Alinuf, sa mai stea un pic bb Antonia in burtica
Rammy, cauta un alt medic, nu sta te rog frumos pana pe 20, mai ales c anu te odihnesti si te stresezi, macar te linistesti. Du-te la urgenta, du-te la Stanca...numai du-te undeva.
Corry, vrem sa vedem burtica de gemeni
pufi... ce frumoase sunt noile poze, dar esti cam zgarcita cu pozele si nu imi zi ca n-ai ca nu cred, eu cu Ana am mii, pe luni de viata sortate./ Hai mamico, cand ai timp mai pune-ne cateva
Ireth, da ce aveti de impartit cu sotii...nu e voie sa va enervati mai ales acum.
TV in camera un mare NU!E plin de radiatii si nu e bine pt bb. Pana la 2 ani bb nu are voie sa vada ce e ala TV, aici asa se recomanda.
Mama de Ana si 36+
Fashion
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Am pus si eu o poza de sapt trecuta de la 36 sapt. fix. Mie mi se pare ca este mai joasa decat a Lissei. Din cauza asta nu ma pot pronunta la Lissa. |
Ma innebuniti cu siluetismul meu, n-auziti ca am +9kg?! Da' parca mi s-au pus toate intr-adevar pe fund si picioare, am facut o celulita de toata frumusetea, nu mi s-au frecat picioarele in viata mea pana acuma. Asa ca ma bate gandul sa fac lipoabsorbtie dupa nastere, ca nu cred ca-si mai revine tesutul... Aia dupa ce fac laser la varice, ca m-am pricopsit si cu asa ceva pe gamba dreapta... Apropo, nu v-am auzit cu varice, nu vi s-au format nici uneia?! O fi tot chestie de varsta, ma lasa toate cele - bine, treaca de la mine, cu exceptia siluetei.
Alina, ma bucur ca ti-o mai lasa pe Antonia in cuptoras, acuma la sfarsit fiecare zi conteaza... Mult succes pentru miercuri.
Arianna, faza cu TV pt tine in camera cu bebe m-a amuzat teribil, ca asa nestiutoare eram si eu inainte. Pai pe langa no-no-ul ca nu e bine din cauza de unde electromagnetice, cand crezi mami ca o sa ai timp de TV?! N-o sa stii nici ca e zi sau noapte in primele luni, si cand o sa ai un minut, crede-ma ca n-o sa te uiti la TV, o sa-l dormi cu speranta ca dureaza mai mult de o secunda.
Ramyy, dupa umila mea opinie, e prea mult pana pe 20, mai vezi azi cum ti-e dar du-te maine la medic - totusi, de la ce a fost "evenimentul" cu hemoragie cu sange proaspat,rosu?! Roxy, stiu ca e cam normal acum orice manifestare, dar totusi la fetele cu sarcina cu risc si tratamente monitorizarea si investigatiile zic eu ca trebuie sa fie pe masura problemelor...
Roberta, ma bucur ca ne-ai zis cum iti este, chiar daca moral nu esti prea bine cu problemele... Doamne-ajuta sa fie toate bune si macar sarcina sa se termine cu bine si sanatate!
Eu iar am insomnii, n-am putut deloc sa adorm pana pe la 2.30, si la 5 a sunat ceasul. Si bebe s-a fatzait intruna, mi-a tinut mititelul companie... Parca am dormit un somn de dupa-amiaza azi-noapte, si si ala cu vise proaste, de sunt cheauna de cap azi... Asta este, se repeta istoria cu insomnii cronice ca in prima sarcina, iar jobul nu ma "iarta" pana una-alta...
Va pup pe toate, ma duc sa ma mai misc pe-aici ca sa nu ...
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 30+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"