Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMON&ALINUFF!! (61)
Raspunsuri - Pagina 11
lisssa_ana spune:
Krissy, eu mi-am facut injectii anii trecuti pt varice, asta in ROMANIA, normal...ca am pile
celulita... multa mai am, stiu ca nu putem folosi nimic tip crema anticelulitica ca majoritatea sunt pe baza de cafea sau ardei iute, nici acum nici in alaptare. NU stiu zau cum voi scapa de ea ...ca ma urasc cand o vad. S-ar putea sa ma bag la un aparat din ala de pe ebay cu vaccum...acum sa vad, ca tare scumpe mi se par
Mama de Ana si 36+
Fashion
oxidoni spune:
Buna fetelor.
Roxybarbu, aici sunt . Citesc tot, dar scriu rar. Multumesc de grija.
Am schimbat si noi ieri semnatura...tu Roxy ai implinit deja 37 saptamaini...bravo...minunat!
Tu ziceai de vergeturi, si acum intreba iar cineva...eu pe picioare aveam dinainte, dar cel mai mult ma supara acum cele de pe burta....pt ca da, mi-au aparut vergeturi pe burta, desi mi-am dat cu crema si ulei :(
Babyblue - bine ca esti acasa, si sper sa nu mai usture asa tare 'sarma' aia cu timpul, si sa fie bine pana la final. pt tine si pt bb.
Roberta - sper sa fie bine si cu mama ta, si cu toate.
Alinuff - bine ca bb ia in greutate, si ma rog in continuare sa-ti fie totul bine. Succes pt miercuri!
Rammy - sper sa fie totul bine si la tine, si sangerarea pe care ai avut-o sa nu-ti dea batai de cap.
Nu mai tin minte punctual, dar va pup pe toate, si va doresc sa va fie numai bine!!!
Eu de azi sunt acasa...sper sa ma obisnuiesc, sa nu intru in depresii cu statul acasa Azi mi-am facut bagajul de spital, am ceva treburi stabilite si pe maine...de-acum sa spal si sa calc hainele pt bb...si sa astept cuminte.
Eu slava Domnului sunt bine...dureri nu prea am, iar de dormit, dorm 8 ore pe noapte (doar de ~ 2 ori ma duc la baie), iar azi si ieri am dormit si la amiaza 1 ora si ceva. Profit acum, cat mai pot.
Am scris rar, dar mult.
De-acum, daca sunt acasa, am sa scriu mai des.
Va pup si sa aveti o zi minunata!
35+ cu Miruna-Maria
v_florina spune:
Buna fetelor,
Rammy, fuguta la medic, nu cred ca e normal a-ti curga sange rosu!
Babyblue, Doamne,sa stii ca ma gandesc la tine. Am vorbit si cu razvan, esti de-a dreptul eroina!
Corry, Alexia - suntem apropiate de varsta (a sarcinii), cum va simtiti? Eu inca dorm ok noaptea, insa obosesc din ce in ce mai tare. Mi se umfla pcioarele ca butucii - tot asa, dreptul mai tare. Parca mi-au aparut si doua varice (krissy, iti tin companie). Ma chinuie si arsurile. Insa in rest sunt ok, adica ma misc, fac treaba, ridic una alta... (asta cand nu ma vede razvan).
Noi am primit patutul (poate va amintiti, este patutul in care a dormit Razvan), trebuie numai vopsit si asta o vom face in weekend. Am primit si un tarc de lemn, foarte dragut.
La noi in casa este dezastru de vreo 3 saptamani. M-am apucat de ordonat in toate dulapurile, si am peste tot munti de haine, incaltari care asteapta un loc al lor, fete de masa nefolosite care asteapta sa fie depozitate... Intre timp am schimbat dulapul de pe balcon cu unul mai mare si convietuim in dormitor cu tot felul de hangarale de pe balcon. Saptamana asta suntem extrem de prinsi in fiecare seara si nu stiu daca apuc sa le organizez cumva. Si acum mai am in casa si patutul, tarcul, dulapul vechi, o masina de cusut care asteapta sa plece....
Fetelor, eu am racit acum doua saptamani si inca nu mi-a trecut faza cu nasul. Din nara stanga imi curg muci verzi (iertare pentru amanunte), tusesc si parca ma dor si amigdalele. Deocamdata am baut ceaiuri de lamaie si am tras apa cu sare pe nas. Ce sa mai fac, caci sunt asa de doua saptamani si parca ma ia mai rau, in loc sa-mi treaca.
_
30+
alexia_ada spune:
buna seara
am ajuns si noi de la eco cu vesti asa si asa ...
despre bebe : are 1.334 kg , este mai mica cu 1 saptamana, lichidul amionic in cantitate redusa, col inchis , placenta grad 1 , si domnisoara sta cu capul intre sanii mei , cu fundul in vezica si cu picioarele ridicate . Din cauza de lichid putin ( deja ) dr nu crede ca se va mai intoarce ...dar spera pana la urmatprul contrl . In concluzie domnisoara ok.
eu : lipsa de detoate , mi-a papapt toate vitaminele, am carente peste tot ( de aia am si slabit ), plus candida, plus infectie urinara , plus lipsa de fier . Asa ca am trecut pe elevit, Metrofer , si sa vedem maine ce iese la antibiograma ptr a trata infectia urinara .
am ajuns acasa asa , pe trei carari, dar ma bucur ca ea este ok, ca si-a dublat greutatea fata de morfologie ( 24 s) si ca toate sunt la locul lor .
Legat de carcei ,mi-a sus ca de la atatea carente ce am in organism ii si fac si ca vor trece ...a si ca vom ajunge pana la 36-37sapt spera ( era cam ingrijorata de cantitatea de lichid )
va las ca plec cu cutut la dr
29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
al3xutza_81 spune:
hello burticutze!
vreau si eu sa stiu de la a cata saptamana incep controalele clasice si in ce constau? e ceva dureros, riscant pt bebe?
pup.
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)
corry_28 spune:
Florina, in mare, am spus cum ma simt....contractii false ( la greu), ma dor oasele de la pasa, piciorul drept umflat, obosesc imediat.
Nu mai fac eforturi mari, incerc sa ma menajez cat pot(am si sarcina gemelara).Gatesc, dar nu mai fac curatenie in casa.
Nu mai merg la birou, decat o data la 2 saptamani, lucrez de acasa.
In rest, vizite si plimbari usoare (cat ma tin picioarele)!
Aaaa, si misca piciiiii (unul din el este nazdravan tare, o sa-mi manance sufletul)
Dar, Florina, noi stam bine, astea nu sunt motive de plans!
Alexia,bine ca buburuza este bine.
Dar tu nu ai luat deloc vitamine pe parcursul sarcinii?Nu ti-a prescris dr nimic?
De asta slabeai, cea mica isi lua ce avea nevoie, iar tu.....
Cred ca meriti si tu o mica
P.S. asta a fost eco morfo trim III?Pup
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3xutza_81 hello burticutze! vreau si eu sa stiu de la a cata saptamana incep controalele clasice si in ce constau? e ceva dureros, riscant pt bebe? pup. Cu drag, Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011) |
Fii un pic mai explicita.Ce intelegi prin control "clasic"?
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
Laura13 spune:
citat din mesajul lui alexia_ada buna seara am ajuns si noi de la eco cu vesti asa si asa ... despre bebe : are 1.334 kg , este mai mica cu 1 saptamana, lichidul amionic in cantitate redusa, col inchis , placenta grad 1 , si domnisoara sta cu capul intre sanii mei , cu fundul in vezica si cu picioarele ridicate . Din cauza de lichid putin ( deja ) dr nu crede ca se va mai intoarce ...dar spera pana la urmatprul contrl . In concluzie domnisoara ok. eu : lipsa de detoate , mi-a papapt toate vitaminele, am carente peste tot ( de aia am si slabit ), plus candida, plus infectie urinara , plus lipsa de fier . Asa ca am trecut pe elevit, Metrofer , si sa vedem maine ce iese la antibiograma ptr a trata infectia urinara . am ajuns acasa asa , pe trei carari, dar ma bucur ca ea este ok, ca si-a dublat greutatea fata de morfologie ( 24 s) si ca toate sunt la locul lor . Legat de carcei ,mi-a sus ca de la atatea carente ce am in organism ii si fac si ca vor trece ...a si ca vom ajunge pana la 36-37sapt spera ( era cam ingrijorata de cantitatea de lichid ) va las ca plec cu cutut la dr 29+ Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata ! |
cum adica ai trecut pe elevit? pai pana la 29 de sapt tu nu ai luat???? is socata!!! cred ca si eu ca ai tot felul de carente, bb isi ia ce ii trebuie ... pe tine te lasa fara. offff, imi pare rau. dar, poate ca acum, o sa iti revi. ma bucur mult ca bb e bine.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
citat din mesajul lui al3xutza_81 hello burticutze! vreau si eu sa stiu de la a cata saptamana incep controalele clasice si in ce constau? e ceva dureros, riscant pt bebe? pup. Cu drag, Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011) |
daca prin "controale clasice" te referi la controlul gineco, pa masa ... depinde.
au fost fete ale caror doctori le-au facut controale toata perioada sarcinii.
eu, pana acum, am avut doar unul, dupa o serie fff urata de contractii dureroase in sapt 25. dar, doctorita mea, nu face controale gineco pana in sapt 35-36 daca nu sunt cazuri de ingrijorare. si, in general, din discutiile avute cu alte prietene din iasi, am vazut ca asa este practica mai multor medici. din iasi.
e dureros ca orice control gineco ... unele il suporta mai usor, altele mai greu. iar periculos pt bb nu-i, doar nu ar face doctorii ceva periculos pt bb, nu?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Babylicious spune:
Offf Alexia, imi pare rau de ce ai descoperit la doctor! Sigur o sa iti revii acum daca incepi sa iei vitamine si fier! Bine ca e bubulina bine! Sanatate multa si tie, si bebelinei si lui cutzu!
Oana 34+ cu Eliza Maria