***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)
Raspunsuri - Pagina 12
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
azi fac eu si capuccino si sirop de capsuni pentru cine doreste
ma gandeam eu ca daca ma culc mai devreme ma trezesc cu noaptea-n cap si nu mai pot dormi . fetele inca dorm dar cum s-a luminat deja de ziua si rulorile mele nu-s coborate decat pana la jumatate, nu mai pot dormi!! desi am sa mai incerc imediat macar o jumatate de ora sa ma mai tolanesc
va spuneam ca am avut ieri aventuri la plaja . Isei ii place s-o fac cu crema, si dupa baie si cu asta de plaja. e sub forma de spray si pe ea tare o distreaza cum apare crema pe pielea ei, cred ca e si o usoara senzatie de gadileala, ca rade mereu! in secunda urmatoare cremuirii, era plina de nisip peste tot, si-n cap, si-n gura! ii curatam o mana, isi umplea mana aialalta de nisip! va spuneam mai demult ca nu mai baga in gura orice, ei bine, nu ORICE! dar pietrele si nisipul nu se includ aici...am luat cateva pietre destul de mari sa nu-i incapa in gura, i le-am spalat si i le-am pus pe patura sa se joace cu ele. le-a ignorat complet, ba s-a enervat ca insistam si era cat pe ce sa-i dea cu una in cap Mariei . ma si distra cum isi elibera o manuta doar pentru a o afunda in nisip si apoi s-o duca rapid la gura . asa ca am luat-o sa-i arat valurile, am pus-o cu piciorusele in nisipul ud si ea, tinandu-se de o mana, a inceput sa inainteze in apa, la valuri, in chiote de bucurie! asa de rau mi-a parut ca am uitat sa iau baterii la aparat... pe cand era distractia mai mare, i s-au afundat piciorusele in nisip si cum incerca sa le scoata, a cazut in fund. distractia mea a fost ca era si cu pampersul pe ea pe sub body (nu i-am luat costumul ca nu stiam daca mai ajungem la plaja)! a fost greu de scos din apa, mie mi se parea cam rece (mie tot anul mi se pare ca e prea rece ), dar era plin de copii in apa, inclusiv Maria. data viitoare, clar, nu avem ce merge fara piscinuta si jucarii de plaja! acolo macar, chiar daca nu ii pun apa (sau foarte putina) nu-si umple si urechile de nisip. asta, desigur, la inceput, ca dupa ce invata sa iasa din piscinuta... de problema asta cu nisipul nu ma gandeam ca o sa dau, dar e bine ca nu am avut de mers in vacanta la mare cateva zile si sa pierdem vremea pazindu-i manutele si gurita , aici avem timp suficient. nu mai zic ca asa mi-am dat si eu seama ca m-am prajit pe umeri: a inceput Isa sa-mi faca masaj cu nisip pe spate si ma deranja ...
revin... cu poze.
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
rodyka spune:
Natalia, Andrei, Bogdan si Ema, sa cresteti mari si cuminti!!
adrianaBuc spune:
neata
De cand am venit acasa, Rebeca a reinceput cu agitatia de noapte. In concediu nu zicea nici pisss pana in zori. Uf! Ceva nu ii prieste aici, dar nu imi dau seama ce.
Eu nu am curajul sa o las singura in vreo camera, pe jos. E adevarat ca nu am nici casa securizata inca. Ideea e ca e atat de activa incat uita ca nu prea are stabilitate si cred ca si-ar rupe fata in 3 minute. De dat jos din pat, nici o sansa. Am tot incercat sa o invat, dar nu se prinde de ea.
Am o mare problema cu ea cu olita. Nu vrea si pace! Urla doar daca incerci sa o asezi, ce sa mai zic sa stea si sa faca ceva. Am zis ca iau un colac pentru WC si incerc asa. De asemenea, cu greu reusesc la cateva zile sa ii curat dintisorii. Urla ingrozitor!
Azi plec la socrii, sa fac aprovizionarea cu oua si legume de gradina (sa vad ce au prin curte) Ne auzim diseara.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
adrianaBuc spune:
pupici la delfinasi sarbatoriti! Si pentru toti delfinasii sarbatoriti in ultima saptamana. Sa cresteti mari si sanatosi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Natalia, Andrei, Bogdan si Ema, sa cresteti mari si cuminti!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) |
Si din partea noastra cu maaaaare drag!!!!
Si ... neata!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Am o mare problema cu ea cu olita. Nu vrea si pace! Urla doar daca incerci sa o asezi, ce sa mai zic sa stea si sa faca ceva. Am zis ca iau un colac pentru WC si incerc asa. De asemenea, cu greu reusesc la cateva zile sa ii curat dintisorii. Urla ingrozitor! |
adriana, poate ii e prea cald/frig, vezi ce e diferit fata de conditiile de acolo...
cu olita Mariei la fel am patit, am pus-o direct la WC cu colacul reductor pentru copii si a fost in culmea fericirii!
abia astept sa vad si noua ta semnatura
Diana_Eva spune:
Rody - Cat de dulce e si ce par frumos piptanat aveti .
Pot sa beau doar siropul de capsuni ?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui rodyka Sierra Nevada, ieri Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) |
ce frumos!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Rody - Cat de dulce e si ce par frumos piptanat aveti . Pot sa beau doar siropul de capsuni ? |
Diana, unde ai vazut tu pieptanaturi la munte?! sau vb de albumul Isabelei
da, poti sa bei doar siropul. eu il amestec cu apa minerala gazoasa... pe tine te las sa-l bei cum vrei