***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Neata
Rody pt cafea!! Frumoase poze ati facut!!
Adriana si la noi e circ pe olita, daca nu-l trece. Daca il pun cand se screme, sta frumos si face la olita, daca il pun cand mi se pare mie ca ar face, dar de fapt nu face, circ si scandal si nu sta nici 10 secunde...Sa schimbi semnatura!!
La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan, Ema!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
Victo spune:
neata!
mai bine de mine, ca nu ma stresez cu olita :)
noi suntem in formatie completa azi, dar va veni si bona, ca am si mancare de facut, vreau sa iesim cu ei afara..si cu toata sarbatoarea va si aspira in living/bucatarie, ca eu nu mai vreau furnici.(am patit-o anul trecut)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
giorgia23 spune:
Neata
Bogdan,Natali,Andrei,Ema
Rody ce peisaje superbe am vazut...iar voi sunteti o familie f.frumoasa...si tu esti asa de slaba
Racusor ma bucur ca v/a priit plimbarea la munte
Paula asa e si Antonia...face crize daca nu o las unde vrea...iar afara vrea sa adune toate gunoaiele de pe jos
Ieri am fost la curte la soacra...a fost tare bine...am venit acasa cu o oala de caspusi sa ma satur...azi plec la mama si ma intorc maine
adrianaBuc spune:
rodi, paula, semnatura o schimb dupa ce merg la eco sa aud inima lu' bb. Avand in vedere ca inainte de Rebe am piedut o sarcina, acum astept sa evolueze nitel. Si eu abia astept sa schimb semnatura.
rodi, cred ca mai degraba are o problema cu latimea patutului. Cel de acolo era mai lat si se invartea pe toate partile fara probleme. Asta e mai ingust. Poate d-aia, habar n-am.
Mi se pare mie, sau Isa gusta pietre?
Am pus si eu anunt pentru bona. Sa vedem ce iese.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
adrianaBuc spune:
victo, si noi aspiram azi. Asta e, nu am ce face.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc rodi, cred ca mai degraba are o problema cu latimea patutului. Cel de acolo era mai lat si se invartea pe toate partile fara probleme. Asta e mai ingust. Poate d-aia, habar n-am. Mi se pare mie, sau Isa gusta pietre? |
Isa se pune de-a curmezisul in patut cand vrea rostogoliri si n-are spatiu suficient
daa, gusta din pietre . din toate care-i sunt la indemana! are o pasiune pentru ele, oriunde vede pietre se intinde, se trage, se lasa pe jos sa ajunga la ele. si in secunda urmatoare is in gura! pana fixam aparatul deja era la degustare .
succes la gasit o bona buna!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
racusor2010 spune:
ce ametita sunt, am scris in alta parte
neata delfinariu
Rodi mulumim de cafea, tare bine prinde
eu m-am hotarat, trebuie sa particip la loto ca sa castig bani sa cumpar casa la munte, asa nu se mai poate. atat s-a mai foit andrei azi noapte, ba de cald, ba de frig spre dimineata ca era in maneca scurta apoi l-a apucat kk cand era la masa, l-am dus la olita, apoi a refuzat sa mai pape asa ca i-am facut lp. mare bucurie mare dar pe la 9, se juca cu tati si il vad ca vine plangand la mine si imi arata carutul, puiul voia afara asa ca l-am trimsi afara o ora. la munte a stat doar afara,de dimineata de la 8 pana seara, cu pauze doar de nana.
Rodi ce poze faine ai niste fete tare frumoase iar tu esti slaba rau
Roxana l-am vazut si pe scumpul de Teo
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI DIN PARTEA NOASTRA!!
ma duc sa caut cablul foto sa descarc niste poze pana vine puiul de zmeu in casa
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
si eu am facut curat in frigider azi, ce sa fac, ca in rest nu am timp
Diana_Eva spune:
Adriana - Cand s-a imbolnavit am mutat-o iar in pat cu mine. Am vazut ce rotiri si rasuciri sunt noaptea . In patut cred ca se izbea de gratii si de aia se trezea asa de des. E tare dulce cand se trezeste noaptea (pat mare lipit de calorifer) se ridica in picioare pe calorifer, il gusta un pic (se aud dintisorii) si se culca multumita la loc. Am ras cu larimi prima noapte cand am vazut-o. Sau varianta 2 se trezeste ma cauta cu manutele se catara pe mine (capul pe pieptul meu) si adorme la loc - toata scena dureaza vreo 20-30 de secunde. Daca nu as fi acolo clar s-ar trezi si ar urla. Cred ca ii e frica sa nu plec de langa ea. Am vorbit cu tati: in curand vine si el cu noi in pat macar sa fie petrecere pentru toata familia. Vedem ce va iesi.
Stiu ca nu e bine sa dormi cu bebe in pat dar cand ma gandesc ca mai mult de 3-4-5 ani nu va vrea sa dormim impreuna parca mi-ar parea rau sa nu savurez fiecare noapte. E bine ca adoarme de la 20-20.30 asa ca putem sa ne impiedicam linistiti .
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crissteo spune:
Neata, nici noi nu simtim prea tare ca e sarbatoare azi, tati e la serviciu, eu cu piticu acasa, astept sa vina mama ca azi e libera si vine la noi.
Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti voi album cu poze pe net, vreau sa pun si eu poze si habar nu am cum. Multumesc muuult.