***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumim mult pentru urari! Si voua de dorim ce e mai bine pentru voi si pentru puiutii dragi!

Tina, suntem alaturi de tine cu tot sufletul! Multa putere tie si intregii familii si totala credinta in Doamne-Doamne! Sa mai intri sa zici tot ce ai pe suflet, am trecut si eu acum 4 ani prin ceva asemanator si a fost groaznic, groaznic. Noi te asteptam cu drag!

Adriana, felicitari pentru bb 2, sarcina usoara si putere sa luati cele mai bune decizii si sa-ti fie cat mai bine! Sa vezi ce frumos o sa fie cu copii, greu dar frumos.
Apropos de 2 copii, noi am iesit cu ei amandoi pe seara, Berti in carut, Teo cu bicicleta, dupa 2 ore de plimbat, loc de joaca, ne-am intors spre casa, Teo in carucior ca era "lupt de obo" asa ne zicea si noi nu pricepeam ce vrea, si Berti pe bicicleta, pe sa, se tinea de ghidon si apasa pe claxon si radea de nu mai putea.

Racusor, ce bine ca v-ati relaxat, meritati si voi dupa atata maraton.

Am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat, pupam fetele si puiutii, noapte buna, cred ca merg si eu la culcare, ca-s tot fara ochelari si nu bat pana la tv si de citit parca nu am chef acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sa le dau sperante viitoarelor mamici de bb2..
asa frumos s-au jucat ai mei azi..atat au ras amandoi. incepe sa ii placa si lui stefan sa il distreze pe cel mic.mihai numa dc se uita stefan la el si rade..au fost niste draguti.
n-am iesit dupa amiaza, ca era vant rea urat. am stat eu doar juma de ora cu mihai si ne-am intors.

cum tot mi-a stranutat azi, i-am dat niste oscilo- i le dau direct in gurita- le lipaie el acolo si le inghite ;)

bine, stefan mi-a facut si istericale de-ale lui, da nu le mai pun la socoteala ca si eu am urlat pt.ca 1. a facut pisu in pat (in patul mare doarme in wk la amiaza si aici nu am cearsaf din ala ptotector). 2. a facut pisu pe langa wc ( tre sa spal tot timpul in baie, ca miroase a pisu :(.
deci schimba cearsaf, protectie saltea, si paturici de-ale de happy aveam pe dedesubt..sper ca n-a ajuns la saltea

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

TINA imi pare tare rau de tatal tau!!! multa sanatate si incredere ca va fi bine!! sa ii fiti alaturi, asta e cel mai important, impreuna treceti peste toate si sa scrii aici,ca noi suntem alaturi de tine

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissteo, ce-mi place cum povestesti de puiutii tai!!!

Racusor, ma bucur mult ca v-ati simitit bine!!! si eu vreau sa ii cumpar pijama de baietel!

Puiut, eu ii dau MIlumil. Dar mereu cand trec la urmatorul o fac treptat, in 3 zile:
- prima zi: 2/3 lapte vechi+1/3 lapte nou
- a doua zi: juma lapte vechi+juma lapte nou
- a treia zi: 1/3 lapte vechi+ 2/3 lapte nou

Si ma refer la masuri, ca eu ii pun 6 masuri total (deci prima zi 4 masuri lapte vechi +2 masuri lapte nou, a doua zi cate 3 masuri din fiecare, a treia 2 cu 4 masuri). si abia a patra zi ii dau Lp nou.

Fug la nani, ca dorm pe mine!!!

Va pup, somnic usor!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ADRIANA felicitari mami!!! sa ai o sarcina usoara si sa faci un fratior minunat pentru Rebe Bebe

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Gata, mi-a revenit memoria, referitor la varsta la care asculta copiii de parinti ohoho, cale lunga pana acolo, la noi abia la 4 ani pot sa zic ca Teo intelege cand ma supar cu adevarat sau ii cer sa faca/sa nu faca ceva. N-am avut probleme adevarate pe tema asta cu el, dar am incercat mereu sa intelegem ce e in spatele manifestarilor.

Le cerem si lor cat pot, eu zic ca e bine sa ii mentinem in limitele in care si lor le e confortabil, noi trasam directia si limitele, au nevoie de asta, dar sa ceri unui copil de 1 an sa nu tipe, e prea mult pentru el, e o forma de exprimare si desigur va fi si o forma de testare a limitelor parintilor.

Cat despre lumea care se uita, cred ca intotdeauna va exista cineva sa se uite, ca e imbracat prea gros/prea subtire, ca de ce merge, de ce nu merge, etc, stiti voi mai bine si o sa ne tot lovim de astea, ca oamenii sunt saritori, trebuie sa-ti dea sfaturi chiar daca nu le ceri. Sunt unii care stiu tot, ce sa-i faci. Eu am invatat in timp, sa-i ignor, numai cand vad ca i se adresaeza direct lui Teo intervin.

Cand era Teo mic ce ma mai enervam cand dadeam de cate unul sfatos, acum sunt mai relaxata si pe Teo l-am invatat sa nu faca ce ii spun altii, sa le spuna ca lui, mami si tati ii spun ce sa faca. Am intalnit in parc oameni care ii spuneau,urca pe nu stiu ce jucarie ca esti mare, uite el e mai mic decat tine si poate, Teo saracu nu urca ca stia ca era o scara care avea cateva trepte lipsa si nu-i dadeam voie singur- sau alta data a venit plangand la mine ca zicea ca il doare burta, fusese la leagan si a venit scancind de acolo si o tanti ii zice taci nu mai plange ca esti baiat mare, ce rusine, o faci pe mama ta de ras, ia un biscuite si taci.

Multe din astea s-au intamplat cand era Berti foarte mic si stateam un pic mai departe de tobogan, nisip, il supraveghema pe Teo din priviri. Asa ca inainte sa ne gandim la copilul nostru si la confortul lui, apoi la ce parere au ceilalti, ca altfel e cam dificil sa impacam si una si alta. Gata, chiar am plecat la culcare. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

a reusit sa ajunga la etajul 1 escaladand treapta dupa treapta (a durat aproximativ 15 minute toata operatiunea). Pentru mamicile cu copilasi mai mari: cum sa o invat sa le coboare? Care e tactica de coborat a prichindeilor?

Maria a invatat sa coboare cu spatele , asa cum cobora si din pat. eu cred totusi ca e prea mica s-o invati sa coboare scari, mai bine sa nu stie inca si eviti tentatia

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Puiutz sa-ti zic cum e la noi:
1. tot NAN bea si tot cu cereale Milupa,no prblem deci(si asta de cateva luni bune)
2.azi am fost sa iau NAN 3 ca de asta bea fata si vad pe cutie ca scrie NAN 3 de la 12 luni,iar langa o alta cutie NAN 3 din luna a 10-a .... pai cum adica....cica e o noua formula imbogatita si acum NAN 3 se da numai duppa ce face anul...am ramas stupefiata si ce fac bebeii care beau vechea formula-cei intre 10 luni si 12 luni raman descoperiti.Mi-a zis ca NAN 2 e pana la 12 luni,adica sa ma intorc la NAN 2---tanti aia ori era nebuna ori proasta parerea mea.Eu am tinit-o tot pe a mea si i-am luat NAN 3 din acela cu incepere din luna a 10-a.
Asta mi s-a intamplat in Mega Image...a mai patit cineva asa ceva,ati luat de curand NAN 3?
3.Normal trebuia sa incepi cu NAN 3 ca deja avea 9 luni cand ai inceput cu LP---dar nici asta nu e o problema---eu trecerea am facut=o amestecand o cutie de NAN 2 cu una de NAN 3msi i-am dat dozele normale,iar urmatoarea cutie era NAN 3 simplu.

Cam atat.

Pai exact la fel am patit eu cu NAN3, acum vreo 2 saptamani am vrut sa-i iau NAN3 - stiu ca trebuia sa-i dau de la 9 luni - si la fel am vazut si eu, ca e de la 12 luni Noroc ca s-a dus sotul in seara asta si s-a uitat mai bine... NAN3 H.A. e de la 12 luni, NAN3 simplu e din luna a 10-a.
Si a luat de acela, ca eu nu i-am dat H.A. pana acum.

Dar nu mi se pare prea ok sa amestec o cutie de NAN2 cu una de NAN3, mi se pare mai buna varianta ta, Crispro.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

is prea obosita sa mai stau in povesti, am avut o zi plina! am fost la munte la peste 2.600 m, am gasit si zapada, spre incantarea Isabelei care nu stia ce e, dar ii placea si radea in hohote. numai bine ca la un moment dat mi-a fost cald de atata urcat si mi-am dat jos bluza de trening, drept pentru care m-a prins soarele ingrozitor pe umeri . am ajuns si inapoi la mare unde am avut o multime de aventuri cu nisipul si valurile... din pacate am ramas fara baterii la aparatul foto si putine poze avem, doar de la munte...

revin maine cu povesti si poze...

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

S-a trezit copilul la 5 juma, a stat treaz pana la 7, eu nu mai am somn.. desi ma simt obosita, ca tot dupa 12 ma culc.si ma enerveaza ca nu mananca. Aseara 150lp , in 2 reprize, iar dimineata la 6 90lp. atat. si plus ca aseara la 17-18 l-am lasat cu soacra-mea, si nu a reusit sa ii dea nimic din masa de cereale cu magiun.

La multi ani Natali, Andrei, Bogdan, Ema, sa cresteti mari si sanatosi!

Eu nu simt ca e sarbatoare azi- socrii au mers la munca, sotul si el, de la 7. atata ca nu pot face curat, desi imi e casa intoarsa!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput