***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Victo, cum pana la 4 ani nu vor face ce zicem noi? Pai eu nu rezist atat...
Eu nu prea am securizat casa, acum tb sa ma apuc, pana nu e prea tarziu. Se pot bloca si usile la dulapuri? Sertarele stiu ca da, dar lui Raul ii place la nebunie sa deschida usi la dulapuri si apoi sa le tranteasca tare inapoi . Si operatiunea asta o face de obicei in picioare si mai merge si el cu tot cu usa si mai da cate un cap de dulap!!! Riscul meseriei!!!
Crissy, am incercat si distragerea atentiei...merge, dar dupa vreo 2 minute de urlete si zbateri disperate...am crezut ca este vreo metoda mai rapida, inainte sa se uite toata lumea la noi...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
ramonasin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Victo, cum pana la 4 ani nu vor face ce zicem noi? Pai eu nu rezist atat... Eu nu prea am securizat casa, acum tb sa ma apuc, pana nu e prea tarziu. Se pot bloca si usile la dulapuri? Sertarele stiu ca da, dar lui Raul ii place la nebunie sa deschida usi la dulapuri si apoi sa le tranteasca tare inapoi . Si operatiunea asta o face de obicei in picioare si mai merge si el cu tot cu usa si mai da cate un cap de dulap!!! Riscul meseriei!!! Crissy, am incercat si distragerea atentiei...merge, dar dupa vreo 2 minute de urlete si zbateri disperate...am crezut ca este vreo metoda mai rapida, inainte sa se uite toata lumea la noi... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 11 |
ce tare esti Paula, astazi si-a facut si Daria un rosu in frunte, nu a vazut usa :) si pana am ajuns langa ea s-a dezechilibrat si poc dar nu a plans deloc, ma asteptam sa faca un scandal ca daca e maraita plange si cand cade in fund si eu ii tot zic ''hai mami ca tu ai amortizor(pampersul'' si incepe sa rada :)
Va pup si va urez noapte buna!
Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina
Daria 10 luni jumatate
bamboletta spune:
Am fost la plimbare cu Antonia cu rolele...cand am ajuns acasa tot nu era obosita...sarea si topaia
vroia sa se joace de-a ascunselea si David sa o caute
Ne laudam si noi cu primii doi pasi
A descoperit ca poate tipa...cand am iesit din casa babuta de la parter ma intreba de ce tipa David alta treaba nu are decat sa spioneze
Paula- nu vreau sa te sperii dar Antonia nici la 4 ani si 7 luni nu ma asculta...uneori e asa incapatanata ca tot cum vrea ea face
Diana- o inveti sa coboare cu spatele la fel ca si din pat....mie imi este cam frica cu scarile sa aveti grija
Sorina- multa sanatate
n buna delfinariu
puiutz_mic spune:
Am lipsit mai multe zile si gasesc doua vesti...una trista si una minunata:
Tina, imi pare rau tare, intr-adevar, trebuie incercat tot ce exista si aveti acces financiar, si mult optimism si incredere in Dumnezeu! Suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine!!! Sanatate multa tatalui tau si putere familiei!
Adriana, FELICITARI!!!! Iata ca avem a doua noua sarcina in delfinariu! Ma bucur mult pentru voi, sa ai o sarcina usoara si la termen, cu bebel sanatos si voios! Si sa va mearga bine financiar, sa va vina mai usor cu toate!
Multumim mult pentru urarile de ziua lui Raducu!!! Avem 10 luni si e un dulce! In seara asta am fost in Neptun sa ne intalnim cu niste prieteni si i-a cucerit pe toti. A fost cuminte, jucaus, dulce, a dansat, a dat noroc cu toti si s-a pozat cu fiecare! Pe drumul de intoarcere a adormit asa ca am sarit biberonul de seara S-a trezit un pic la intrarea in casa asa ca l-am mufat la tzitzi numai ca nu prea a gasit mare lucru pe acolo Sa vedem cum va fi la noapte...noaptea trecuta s-a foit un pic dar nu s-a mai trezit pt tzitzi, a dormit pana la 6.30, cand a baut 190 ml LP, apoi s-a mai zbenguit prin patut vreo juma de ora, l-am luat apoi la noi in pat si a adormit instant...si noi la fel Asa ca am dormit frumos toti 3 pana la 9.45. Ce bine a fost!!!
Fete dragi, cum facem trecerea de la NAN2 la NAN3? Inlocuim treptat cate o masura la fiecare masa, adica dimineata si seara sau doar o data in zi? Eu ii fac de obicei 6-7 masuri, deci ar dura cam 6-7 zile sau 3-4 zile? M-am trezit si eu in a 11-a luna ca nu l-am trecut la NAN3...cand am incepu sa-i dau LP, adica acum vreo 2 saptamani, i-am dat direct NAN2, nu am mai facut trecerea treptata de la NAN1...o fi bine? NAN1 nu a mai baut de la 2 luni...Nu stiu daca am facut bine
Si mai am o dilema...eu ii dau cereale cu lapte de Milupa, care contin lapte formula...de Milupa, va dati seama...asta inseamna ca ii dau doua feluri de formule, NAN si Milupa??
Cereale fara lapte, care se prepara cu LP, am incercat sa-i dau, dar nu i-au placut. Le-am gustat si eu si chiar erau nasoale.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
Diana_Eva spune:
Crissy - cat am ras !
Bamboletta - si mie mi- e frica rau de scari - la etaj nu o las nici o clipa langa scari, la parter insa scarile pleaca din living asa ca se mai intampla sa fie singurica. Pana la urma ma gandesc sa o invat eu ca sa fiu sigura ca se descurca.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Am uitat sa va zic la sanador am facut cerut eu sa faca si calciu, sideremie - astea au putut sa le faca - au iesit f bune, deci se poate si fara lapte praf sa fie copilul sanatos ca sa consolez mamicile de mofturosi. Eu inca o alaptez. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Diana, dar stiu ca a chinuit-o pe mititica cu analizele astea!!! Noi am fost la Synevo si spun cu mana pe inima ca asistentele de acolo sunt profesioniste, cel putin la recoltat analize de la bebei. I-a facut o intepatura in degetel si de acolo i-a recoltat pt hemoleucograma, Ca si Sideremie. Raducu are o usoara anemie, dar nu de asta l-am trecut pe LP (ii mai dau si tzitzi),ci pt. ca stagnase in greutate. De cand ii dau LP a inceput sa ia in greutate. Asa ca m-am gandit ca LM-ul nu mai era suficient de hranitor, practic 2 mese importante le primea putin consistente cred eu...
Multa sanatate micutei Eva!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
rubia spune:
Puiutz sa-ti zic cum e la noi:
1. tot NAN bea si tot cu cereale Milupa,no prblem deci(si asta de cateva luni bune)
2.azi am fost sa iau NAN 3 ca de asta bea fata si vad pe cutie ca scrie NAN 3 de la 12 luni,iar langa o alta cutie NAN 3 din luna a 10-a .... pai cum adica....cica e o noua formula imbogatita si acum NAN 3 se da numai duppa ce face anul...am ramas stupefiata si ce fac bebeii care beau vechea formula-cei intre 10 luni si 12 luni raman descoperiti.Mi-a zis ca NAN 2 e pana la 12 luni,adica sa ma intorc la NAN 2---tanti aia ori era nebuna ori proasta parerea mea.Eu am tinit-o tot pe a mea si i-am luat NAN 3 din acela cu incepere din luna a 10-a.
Asta mi s-a intamplat in Mega Image...a mai patit cineva asa ceva,ati luat de curand NAN 3?
3.Normal trebuia sa incepi cu NAN 3 ca deja avea 9 luni cand ai inceput cu LP---dar nici asta nu e o problema---eu trecerea am facut=o amestecand o cutie de NAN 2 cu una de NAN 3msi i-am dat dozele normale,iar urmatoarea cutie era NAN 3 simplu.
Cam atat.
lalala13 spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Trebuie sa scriu 2 mesaje! Tina suntem alaturi de tine nu iti pierde speranta! Incercati si tratamente alternative! Optimismul poate ajuta si el asa cum pesimismul are o singura directie! Tatal meu a avut cancer, a fost operat si acum e bine de 11 ani e doar monitorizat la 6 luni. Dumnezeu va va ajuta! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
al meu linge masinile si mai ales rotile de la masini...ce sa fac cu el..si la fel are draci daca nu-l las
eu ii zic ca-i dau "na na" si el incepe sa dea cu manuta peste masini ca ele sunt de vinae asa simpatic
racusor2010 spune:
buna seara mamici cu pitici, am lipsit motivat am fost in weekend la munte si a fost nemaipomenit
vineri seara am facut bagaje si 2 feluri de papa pentru puiul de zmeu. am pus la congelator elementii de la lada frigorifica, si apoi borcanasele si elementii intr-o punga de aia frigorifica in care iei carnea de la supermarket. foarte bine s-au pastrat.
andrei s-a purtat tare bine la drum, in scaunul cel nou de masina si a si formit tare bine in el. ar mai fi dormit daca se mai putea, dar am ajuns prea devreme
la munte a dormit de a spart, cate 2 ore, 2 ore jumate ziua legat ca era racoare si bine. deci de asta nu doarme puiul meu bine la bucuresti, de la caldura desi am carat patutul de voiaj cu noi am dormit cu puiul in pat, ca imi era prea drag de el cum dormea asa frumos in patul mare si nu am putut sa il las
am stat toata ziua pe afara, am avut noroc de vreme buna, doar azi la plecare a pluat si ne-a si prins o ploaie pe drum, mama mama
ce mai, musai sa repetam experienta, ca a fost tare bine. ne-am si odihnit si noi, am citit nu am vrut sa iau laptopul cu mine ca sa stau departe de telefoane, internet. si a fost asa bine sa dorm si sa citesc....
l-am imbracat pe andutzu in pijamalute de baietel mare, de alea cu bluza si pantalonasi asa de dulce e
am mancat de am spart, numa combinatii din alea nebune, cu cartofi prajiti, cascaval pane, dulciuri..ce mai, mi-am facut de cap
si i-am dat si lui andrei sambata dimineata , inainte de plecare cativa pufuleti ca sa stea cuminte plangea sa ii mai dau dar nu vreau sa ii mai dau ca sunt sarati.
si maine e liber, ce bine
aa, sa nu uit, in concediu eu o sa ii fac acolo de papa, ne-am ales cazare cu bucatarie. o sa iau si borcanase la mine, dar baza o sa fie papa gatita de mine. dar de ce nu luati mancarea de la congelator in lada frigorifica? credeti ca se decongeleaza pana la mare? nu stiu, zic si eu.....
va pup dragelor
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva La trezba zana maseluta!!! Noi: a facut o urticarie si pe spate si pe burtica. Am fost iar la dr - intrerupem antibioticul (sincer simt ca i l-am dat degeaba infectia fiind virala din toate analizele), incepem sa luam altceva. Eu ma gandesc sa ii dau cu crema si atat fara alte medicamente deja e mult prea mult. Patanie - am facut primele analize la medlife, cand au venit rezultatele am zis sa repetam la alt laborator sa ne convingem ca sunt facute bine. Am fost la Sanador - a chinuit-o ingrozitor asistenta la recoltat, cand am sunat dupa rezultate mi-au spus ca proba s-a coagulat si nu s-a putut face hemoleucograma . Asa ca au chinuit-o degeaba. Asistenta aia zicea ca nu curge sange dar cred ca facea ea staza undeva. Cand am iesit multa vreme ii tot curgea mititica. Si in masina am zis ca s-a oprit sangerarea si am lasat-o doar cu un pansament mic. S-a manjit de sange, la nas, in capsor...am oprit la o farmacie si mi-au dat un fel de buretel care opreste sangerarea. Racusor nu ti se face mila de noi sa ne dai pediatra ta ? Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
pupam bietul pui diana, daca ar fi dupa mine, cu mare placere, dar pediatra noastra nici pe noi nu ne-a mai vazut ca a avut niste probleme acum a reluat vizitele, dar asa , cele stricte.
si cand am facut analize noi am fost la regina maria si am fost extrem de multumita. au stat jumate de ora sa rada cu andrei si sa se chinuie sa ii gaseasca venele. cum are sunculite nu prea le gasea si nu a plans mult puiul, cand el de obicei urla numa cat se atinge de ceva
de fapt eu daca am probleme si pediatra are probleme , ca acum, merg la urgente la regina maria.
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum