***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello mamici!

Adriana felicitari mamico sa fie intr-un ceas bun, sanatate si sarcina usoara si la termen

Tina imi pare asa de rau ca treci prin aceste momente grele :( multa putere si sanatate intregii familii!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonasin

La multi ani Radu de Puiutz mic
La multi ani Bebe de Iulia_N
La multi ani Albert Simon de Crissteo
La multi ani Maeva de Raluk31
La multi ani Tudor Stefan de babiela

La multi anisori si din partea noastra!!! sa cresteti mari si sanatosi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetele, e am o pb : istericalele lui Raul!!! Daca ne plimbam afara de manuta si nu il las sa mearga unde vrea el, (de obicei unde nu e voie) se lasa jos si incepe circul, bate din picioruse, se smiorcaie, si nu mai vrea sa mearga mai departe...Ce sa fac cu el? De obicei il pun in carucior...Banuiesc ca daca nu inabus din fasa acest comportament o sa se agraveze, nu?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

paula, da unde nu e voie, spre ex.?
eu ti-as recomanda sa te relaxezi :) si sa ii dai voie :)..bine, nu sa se arunce in lac..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, de ex nu e voie in strada, la masini... Eu il las, dar cand nu ma mai inteleg cu el, il fac pachet si ti-l trimit la Cluj sa-l dezveti tu...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Trebuie sa scriu 2 mesaje!

Tina suntem alaturi de tine nu iti pierde speranta! Incercati si tratamente alternative! Optimismul poate ajuta si el asa cum pesimismul are o singura directie! Tatal meu a avut cancer, a fost operat si acum e bine de 11 ani e doar monitorizat la 6 luni. Dumnezeu va va ajuta!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Adriana felicitari, minunata veste!!!

Noi: multumesc mult de tot mamicilor pentru suport, sfaturi, experiente pesonale impartasite. Azi a trecut iritatia aproape de tot, e vesela, a reusit sa ajunga la etajul 1 escaladand treapta dupa treapta (a durat aproximativ 15 minute toata operatiunea). Pentru mamicile cu copilasi mai mari: cum sa o invat sa le coboare? Care e tactica de coborat a prichindeilor?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

apoi, tu paula, e simplu. il pui sa umble in parcuri , nu alaturi de masini, si nu alaturi de sosea :)problema rezolvata.:)altceva?
cum ai securizat casa, sa poata umbla linistit, asa faci si cu spatiul de afara.
obisnuieste-te..ca pana pe la 4 ani nu vor face ce zicem noi nici sa-i tai :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

tina, sa va dea DD putere . Suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

adrianaBuc, felicitari! Sa ai sarcina usoara si la termen!

Diana, de coborat in niciun caz cu capul inainte. De preferat aceleasi miscari ca si coboratul din pat. Am gasit un filmulet pe youtube: www.youtube.com/watch?v=mv1KMhB72Ys" target="_blank">Baby swimming BACKWARDS down the Stairs

paula, pe langa ce a zis Victo poti incerca si distrasul atentiei (uite omiduta).

Mergi la inceput