Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

lucia baiatul bnasei mele a cazut din pat in aceeasi zi si dimi si duoa-amiaza. nas-me asa faca infarct a II-ua oara iti dai seama. le-a fost o frica la amandoi.. waw! oribil. ghici ce! pustiul in afar de faptul ca intr-adevar s-a speriat n-are ncii pe naiba. are 3 ani si e suuper! de atunci nu l-a mai lasat niciodata singur in pat si nesupravegheat. chit ca mergea pana la baie si se intorcea , sau sa faca bibe , sau sa aduca o lingurita de la bucatarie.. numai la patut a pupat alin.

stai linistita. imi astept si eu portia de spaima si increderea ca va fi bine.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

da doloress , poze. eu l-am tuns la 6 sapt dupa ce am nascut dar tot pica peste tot. imi faceam un covor tesut pana acum. si cica o sa tot pice pana pe la 8-9 luni. rabdare si tutun!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetelor !

Baiatul meu face azi 5 luni !!! wow !!!
La multe lunite bebelusului meu Andrei, destept, cuminte si mumos !!! Si bebelusilor Yannis, Lukas, Mihai si Stefan

Eu ma declar oficial super multumita de aspectul fizic, mai ales de cand ma duc la zumba, fac si abdomene aproape zilnic, si nu mai mananc seara tarziu. Burta s-a retras vizibil !!! Sunt mandra de mine si sper s ao tin tot asa.
anka abia astept sa vad poze
mirelush pana si mama ta ??!! offff
Multa sanatate puiutilor bolnaviori !!
lucia brrrrrrr ... la noi INCA nu s-a intamplat, m-ai speriat, o s aincep sa ii pun perne pe langa !

Mai vroiam sa zic ceva, am uitat
va pup, sa aveti o duminica placuta

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Lucia, imi pare rau sa te anunt dar buburuza ta nu e prima A luat-o Adeline inaintea ei
Nu a cazut din patul ei ci de pe canapea, deci 'doar' de la aprox 40 cm inatime. Si dupa ce a cazut s-a mai miscat si pe jos(adica am gasit-o destul de departe de camapea)...A urlat destul de tare, cred ca mai mult s-a speriat, dar nu a patit absolut nimic. A picat direct pe laminat. Tot asa, un minutel am lasat-o singura (si cu tat'su in aceasi camera) si a reusit sa cada..si avea atunci 3 lunite si cred ca incerca pentru prima data sa se miste de pe spate pe lateral...
Asa, ca stai linistita, nu a patit nimic

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ppisic ne ati luat o inainte...sunt constienta ca toti cad, dar mi se par asa fragili la varsta asta, cand ma gandesc ca i s au zdruncinat toate cele, i am si spus sotului...ca daca i se intampla lui ii faceam capul mare..maaaare

aveti grija fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cazaturi- se mai intampla, daca nu sunt pe gresie sau ciment si nici de la mare inaltime nu e baiul mare. Dar stiu ca sperietura e mare...la Odiseea lui Patrick mergeau fetele si la urgenta, sa le faca scan la cap. Acuma ca acum, mai incolo sa vedeti, cand il lasi intr-un loc si-l gasesti in altul in cateva minutele. Ba ii lasi dormind si-i gasesti trezi trezuti in alta directie.
Pe Patrick, de cand a inceput sa se miste l-am pus mereu in playpen. Apoi direct pe jos, era mai sigur.

Poza cu noua frizura , la cererea publicului. Acuma m-am spalat, nu mai sta asta dar macar am o poza
http://family.webshots.com/photo/2456968590102927551xTFTKh

IN urma am mai pus poze cu sesiunea de lansat zmee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Ma mobilizez sa va scriu si eu ca de 3 zile incerc sa va prind din urma si sa adaug si eu una-alta...

Mai intai: Catalina ce scumpica e ea cu bananoiul ala!
Hai ca mai aveti putin... nerabdatori ca si noi sa nu fiti!
Grija mare ca banana PATEAZA cel mai rau. Nici macar Arielul n-a reusit sa mai scoata petele din pacate!

Roxx ai intrebat acum cateva zile cum ne descurcam cu autodiv. Cred ca depinde in ce zi iti raspund, ca are zile si zile. Si eu la fel - cand sunt foarte multumita de cum s-a descurcat / a mancat si cand imi vine sa zic ca renunt ca parca nu vad progrese.
Per total e ok, progresele le vad. I-am dat cam tot ce-am nimerit: mar, para, nectarine, piersici, caise, mango, kiwi, banane, dovlecel, morcovi, albitura, brocoli.
Am incercat inclusiv piure de digferite legume si s-a descurcat / a papat foarte-foarte bine. M-am declarat multumita.
Acum incerc sa fac branzica de casa si iaurt si sa-i dau galbenus de ou. Apropo am gasit LAPTE DE VACA nepasteurizat si nu din piata!!! Se gaseste la acele "tonomate" (nu stiu cum se numesc exact) - de la Liebling! Mi se pare super!
Abia astept sa incepeti si voi ca mi-e destul de aiurea asa singura... fara sfaturi, fara pareri ca e bine/ nu e bine ce si cum fac!

Am trimis pe mailul comun retete de BLW acum cateva timp. Vreti/ sunteti de acord sa le impartim cumva si sa traducem fiecare cateva? Ca eu tot incerc de cand le am si am tradus fix UNA!

De la ce varsta avem voie sa bagam bb in apa (la mare)?

Patrick doarme pe parti si pe spate... pe burta o singura data a dormit!

Revin cu adaugari in limita timpului mai mult sau mai putin liber.

Pup fete dragi si buburuzi/ buburuze scumpeee!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

La nume raspunde de obicei.
Apropo de asta din seria "Socrii de cosmar": Acum vreo luna il tot striga socra-miu cand venea Patrick- Patrick- Patrick... el nimic - ignore total! Socra-miu ridica vocea si striga si mai tare, si mai tare (urla de fapt). P nimic.
Eu asa mai babaloaica nu-i ziceam nimic... nah sa nu jugnesc omu' - asa fac tot timpul si pe urma ma oftic de numai pot ca de ce n-am intervenit.
In cele din urma mi-am facut curaj si i-am zis ca de auzit ii garantez ca aude, ca nu-si stie numele asta e alta treaba.
Macar a inteles!

Alta cu soacra-mia: suna zilele trecute si il intreaba pe sot daca vrem sa cumpere premergator cs a vazut ea nu stiu unde. Sotul zice: nu ca avem antepremergator, dar stai sa ti-o dau pe Irina. Eu cand aud "NUUU".
Bine macar ca de data asta a intrebat. Ca de cand s-a nascut asta mic vroia sa ne ia nu stiu ce lucrusoare "marfa" de la mana a 2-a, apoi cumpara 10 lucruri (de proasta calitate), in loc de unul si bun - si alea ori prea mici ori pentru 2-3 ani (zice ca vanzatoarea i-a zis ca e ok si pentru 6 luni ). Sa nu mai zic de jucarii de-alea stil zornaitori - chinezarii cu margini nefinisate si taioase.

Nah cam asa cu ei - i-am parat!

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Da - si Patrick adoarme cateodata cand papa! Si ziua cateodata, dar mai ales seara.

Ce ma bucur ca ati lansat acel SZ cu pampersii ca i-am testat si noi cu ocazia asta pe cei de la Pufi. Ma declar foarte multumita de ei, chiar mai incantata ca de Pampers Sensitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Doloress..iti sta foarte bine..foarte asezat..foarte tare

Irina..mai suntem care au inceput diversificarea,deci putem vb
noi suntem diversificati pana la nivel de piure cu carnitza..si papa fructe intregi,legume,bucatele de pui..le moflaie,mesteca si inghite destul de bine. suntem mai avansati,am scapat de haine patate..papa organizat,deschide gurita imediat cand vede lingura.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput