Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Wow Doloress, ai o tunsoare foarte chic ! Iti sta super si eu zic ca iti caracterizeaza mai bine personalitatea decat parul lung.

Pai mai Shines, cum putea Edu, cu o mamica ca tine, sa nu fie organizat? Aschia nu sare departe .

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Eu ce naiba ma fac, ca am numai gresie in casa? O solutie ar fi intr-adevar tarcul. Da' nu-i restrang copilului orizontul?

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

ne-am adunat si noi de pe drumuri....am spalat trupa mica, i-am parcat si acuma am timp de net....

am si eu o intrebare pentru bebeii care au girafa sophie.... e moale si are aer inauntru....? am gasit si noi azi si am luat-o, sper sa nu fi dat banii degeaba si sa fie ca si a voastre (cele pe care le rod buburuzele )....

cata_ina10, mai stii....? poate eram chiar eu, adica cine sa fie, ca sunt singura "chinezoaica" in grup....
viata noastra e la fel ca si in Romania, doar ca ne bucuram de legume si fructe proaspete tot timpul anului, eu gatesc acasa, nu prea ma impac cu mancarea lor, deja ne-am obisnuit suntem de aproape 3 ani aici si avem norocul ca stam la sat, 500.000 de locuitori (pentru ei e sat asta, orasele sunt cele de la 2 milioane in sus, sa va mai zic ca Shanghai-ul are vreo 19 milioane de locuitori...? ), intreaba-ma si iti raspund, asa nu stiu ce sa-ti zic...
multumesc de apreciere la numele baietilor....

multumim frumos de felicitari pentru "iepurila"....

tunde multa sanatate kk-iosului, sa se faca repede bine....

luciact, te inteleg ca esti speriata, asa am fost si eu cand a aterizat prima data Raducu, stai linistita ca nu a patit nimic....

sarbatoritilor zilei

Irina, bafta in continuare, noi mai asteptam un pic....

Shines, waw unde ati ajuns cu diversificarea...bravo...

eu nu pot vedea pozele , asta e motivul pentru care nu zic nimic de nici o poza...

am citit, am scris, acuma ma bag langa D ca la noapte cine stie ce ne asteapta....

o seara buna sa aveti....ne auzim dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

doloress hot&sexy mamma . BRAVOS !
am fost afara. PERFECT ! racorel , fara vant... minunat. dupa ce dormise in casa mandra breo 2.5h a mai tras un pui de somnic de vreo 1h si afara . nu mi-e frica de noapte. stiu ca os a doarma si atunci. As mai fi iesit un picut.. macar 1h... ii place mandrei afara.

sunt around !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DOLORESS, freza ta noua este super-super! sa-ti fie de bine!

IRINUKA, ai PM.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Nope, nu sunteti singuri.
N-am mai zis sa nu spuneti ca sunt mama denaturata, si-asa n-am o reputatie prea buna.
Bubu a cazut de pe canapea, vreo 40 de cm. In fata canapelei era o masa cu picioare de metal. A cazut cumva in dunga, intre canapea si picioarele mesei. Un minut a urlat de sperietura si p-orma l-a apucat rasul ca io-l pipaiam sa vad daca il doare rau pe undeva si el se gadila. Cand l-am vazut ca rade m-am gandit ca n-are nika grav.
In schimb ta-su era sa faca infarct, se muiase ca o carpa. Am realizat ca in caz de vreun accident doamne fereste, va trebui sa-l trezesc pe ta-su din lesin ca sa mergem la urgente.
Deci intrebare de om prost: io unde pun poze? Plizzzz PM cu conturi si parole ca n-am mai pus de o eternitate si nu gasesc nika.
Sar'manusitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Hola cikas!

Mult ati mai scris...tot citesc si nu se mai termina:)

Mai intai multu pentru urarile de ieri...nu suntem pe prima pagina ca noi ne-am inscris in club mai tarziu asa...deci datele sunt: Ioana-Alessia, 54 cm, 3800gr, cezariana, apgar 9, filantropia. Nu stiu daca mai trebe sa scriu ceva, cam astea-s datele...acu rog fetele responsabile de modificari sa ne treaca si pe noi la catastif

Ieri am fost in vizite la o prietena de-a mea ca fu ziua ei si acolo ne-am intalnit cu o bebelina de-o seama cu Piscotelul...asa tare mi-a placut de ele...ce mai tragea a mea de fetita cealalta, ii gangurea, radea...au fost delicioase amandoua...am zis ca mai repetam figura sa mai socializeze bebelinele...

Gabiv sanatate maxima fetei...cum mai stati azi?

Tunde sanatate maxima lui Mario...imi inchipui ce-i pe tine...am trecut si io prin asa ceva la Pasti..nu puteam sa mananc nik nik si mi-a trecut numa dupa vreo 5 zile in care am fost praf...si de Pasti...poate ca a fost mai bine

Rox si noi am vrea sa ne mutam din lipsa de spatiu ptr bebe pe de o parte, pe de alta am vrea sa decolam...inca nu stim ce sa facem...e "grele" ce sa mai...Superba Catalina rontaind la bananuta:)

Doloress - super freza...super mom

Shines - wow ce avansati sunteti cu dive...acu am si eu o intrebare...cum faceti voi faimoasa supa la bebei? Ma intereseaza cantitatile pe care le puneti si cum le pastrati sau faceti in fiecare zi? Dati doar zeama sau si legumele piure?

Relusha felicitari ptr dintisor!

Va pupez!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Si sa ma laud acu....am 70 kile de la 7...habar n-am cum dar cred ca de cand ma tine Piscotul la dieta de o masa pe zi si toata nelinitea asta cu mutatul si plecatul isi spun cuvantul...inca kile si-s ca noua (a se citi ca inainte de sarcina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara buna

ca tot vb de cazaturi, l am prins pe Robert in ultima secunda, cat pe ce sa cada
e pus in mijlocul patului.......si in secunda urmatoare era cu capul in jos pe marginea patului
e topit dupa rasuciri, dar apoi se pune pe urlat ca nu i mai place, ca se plictiseste, ca nu se mai poate rasucii, e criminal
are copilul asta o personalitate n ele ceva de speriat
seamana cu tacsu,

Razvi e calm, rabdator, e un finut

azi am fost prin targ cu ei si am ajuns acasa dupa 3, am fost pe la miniprix (balamuc total, erau niste cozi la casele de marcat ceva de speriat.....multe haine de copilasi, le am luat cateva body gen maieut si pantalonei scurti si mie niste papuci)
le am dat legumele s au mai jucat ei un pic si de pe la 6 fara dorm, exceptie facand urletele lui Robi, care pierde suzeta si pe masa din raza vizuala........intrebare:or dormi ei pana maine dimineata????
in seara asta sarim peste iaurt, ca deh

asta e, nu i bai, le am facut laptic cu biscuti, ii pandesc la primul scancet, pac bagam bibi n gurita, sigur lu Razvi ii e fomica

dollores sa ti fie de bine, cam asa m am tuns si eu, dar pentru ca tot mi cald si tot imi cade il tot prind cu diverse clamite
simo la cat ai introdus carnita?
sa poate sanatoasa Cami cercelusii
irinuka eu dupa ce Razvi si a prins un deget intr o jucarie trimisa de soacra, gen chinezarie ieftina, le am azvarlit in primul cos

un nou SZ: voi cu ce sterlizati jucariile si la cat timp?
tre sa le bag iar la spalat, ca vad ca le mai apar bubite pela gurita, bun, baga si foarte mult mainile in gura, maini pe care le pun peste tot, oricat i as spala eu pe maini si i as sterge...

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

de la 73 am vrut sa zic

Mergi la inceput