Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!

de bine ce ieri intrebati dc se mai trezesc bbii noaptea, si eu vroiam sa zic k nu, eee aseara mi-a aratat k se mai trezeste si noaptea la 4 era in picioare. am incercat sa ii dau san..nici gand frate, a inceput sa miorlaie. i-am facut bibe, a papat, a apucat-o kk, a apucat-o cantatu, joaca, si uite asa s-a facut 5 jumate. am luat-o cu mine in pat. m-am intors cu spatele la ea si vazand k nu e bagata in seama, a adormit.
nu cred k tine de papa. pt k alaltaieri, a avut ultima masa la 5.30 si urma sa ii mai dau papa la 8.30 si dupa somn...a adormit fara sa mai pape si s-a trezit de dim la 7. iar aseara a bagat 150 si la 4 era in picioare.

sa aveti o zi frumoasa

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput

buba mea are o mingiuta de plus. care ii place ff mult. probl e ca se scamoseaza rau. ce pot face sa nu mai aiba atatea scame si sa le inghita donsoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

Pai nu scoatem niste motate pentru succesul dragei noastre Ziki? Incep eu:

Bravo Zikiiiii!!!!

Hai cu topirea kilelor ramase!!!!

Relusha, cred ca esti victima razboiului dintre gmail si China. Au fost niste conturi de gmail hacker-uite din China. Eu cand am intrat la un moment dat pe contul comun imi spuneau ca tocmai a fost accesat din China si iti dadeau ip-ul (cred ca tu erai ).

Sunt tare curioasa cum e viata acolo pentru un roman. Imi plac tare mult numele baietilor tai!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna gagixi

Hai la o ..si paine de casa bagat la prajitor si unt proaspat...aaa. si am facut aseara dulceati fff yammi de capsune..deci luati fara jena...Ziki tu n-ai voie mami..iti dau ceai..

Diaree la maxim..mottoul de aziil doare si burta.cred ca e virus mostenit de la gradi..Sonia muceste..Afara e rece..naspa..cred ca imi caut totusi un butoi pe undeva..

Relusha;felicitari pt dintoi

Doloress;ia tranteste tu niste poze cu noua freza..Eu nu ma tund..cade ca ploaia da nu ma tund..nu rezolv nimic.Isi revine..pe la 60 de ani

Duminica frumoasa

Yannis Lukas Andrei Mihai Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!

Ralu, am postat pe blog listuta cu sarbatori. Dar am o neclaritate. Am vazut ca ai scris sarbatorile cu data fixa. Data pt Izvorul Tamaduirii e si ea fixa sau se schimba? Intreb pt ca eu am senzatia ca se schimba (nu pica mereu intr-o vineri dupa Pasti?), dar nu sunt 100% convinsa...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Roxx asa e..se schimba in functie de cum pica Pastele.
deci avem Floriile in duminica dinainte de Paste, Pastele cu cele 3zile (duminica, luni, marti), vinerea din Sapt Luminata e Izvorul Tamaduirii, Inaltarea la 40 zile de la Paste(pica joia), iar Rusaliile la 10 zile de la Inaltare.

sper ca m-am facut inteleasa

Tunde si eu m-am tuns in speranta k nu va mai cadea la fel de mult...de unde..pica la fel..asa k nu am facut nici o afacere.. ca sa nu zic k nu sta in nici un fel. de imi vine sa ma tund la zero. asa nici nu mai are ce sa cada si nici nu ma mai chinui sa-l aranjez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
Doloress sa ti fie de bine, vrem pozeeee
Ziki felicitari, tine o tot asa
Tunde uff sa treaca repede Mario kkcios

deci, tineti va bine.......daca unii, unele au fost primii, primele la autodiversificare, diversificare, pupat mami, stat in fund, etc....tre sa fim si noi primele la ceva
Eva a cazut din pat azi,dati cu pietre, stiu, eu sunt de vina dar nu ma asteptam ... sunt speriata
dexci, m am dus in bucatarie un pic, o pun in mijlocul patului(pat de mijloc) ca de obicei, si jurrrrr ca nu a durat 3 min, aud ca plange, vin repede, intru in camara, n o vad in pat, turbez, ea era langa pat , cazuta asa paralel cu patul cu fata in jos si plangea evident, am luat o repede tremuram toata, s atrezit si tati care dormea in camera cealalta, am linistit o, n a plans ff mult, asa 2 min sa zic...sunt convinsa ca s a speriat, dar ce credeti, o fii patit ceva?n are vanatai nimic, dar sunt speriata

sa va zic si cum a reusit...ea dupa ce se intoarce pe burta ...se impinge in picioare, isi ridica cumva fundul si se roteste...off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Lucia, sa va fie de bine! N-a patit nimic, stai calma, toti copiii cad din pat. Si uneori o fac si adultii (subsemnata sigur!). Daca patul nu e exagerat de inalt si pe jos n-ai gresie/granit/ciment, n-ai nicio grija.

Ioana tot asa...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Gabi, imi pare rau...cand a zis dr ca se intoarce, vrei sa ti mai dau nr de tel al altei dr?? e pediatra nasei mele, n o cunosc personal dar stiu ca e buna

pe jos am parchet,off

Mergi la inceput

are cineva steluta Tommy??
de 2 seri am obs ca de cantat, canta, dar nu se mai invart ursuletii aia cum pot sa o repar?

Lucia stai linistita. nu cred k este copil sa nu cada macar o data. stiu..sperietura e mare. dar sunt mai rezistenti decat credem noi

Mergi la inceput