Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Ms de cafei,acu ma ocup de un canoi.

Doloress..multumim.
de ce te-ai tuns ? cum baieteste mai ??? lasa ca e ok mai lungut. e nasol cand e prea mic,e greu de asezat. al meu cel putin e ff slab si moale,daca e tuns scurt o ia razna.
sa-ti fie de bine noua tunsoare,sunt convinsa ca iti sta bine,s ane arati poze.
apropo de asta..am luat-o pe urmele lui Mayane..iar sotul meu pe urmele sotului ei
am intrat cu foarfeca in baie..mi-am facut breton..si el apare speriat,se uita prima data la coada sa nu cumva sa iau din lungime si zice uimit ''ha? am pierdut ceva?''

Relusha..si voi iepurash ? bv

Vaii..Edu meu tot urla de dinti dar nici urma de ei..cred ca il iau la intrebari
vreau si eu iepurash

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

scriu in timp ce citesc, ca iarasi raspund doar in gand...

vitamine ii dau, vitamina A si D, in capsule, 1 pe zi....

ziki, felicitari pentru "rezultatul" la nutritionist...ce as vrea si eu.... intru si eu in grupa ta si eu am multe-multe de dat jos...

Gabi, Doamne! cum e astazi domnisoara....? sper ca ati ajuns cu bine acasa.... iar nadragii folositi cu drag....

Dolores, tot respectul pentru tine si informatiile pretioase care le ai....

missmj, asa si noi, 30-40 de minute de 3, maxim 4 ori pe zi, daca e sa doarma mai mult la somnul de la amiaza trebuie sa fie la mami in brate.... cum e si acuma..... Noi am fost 9 zile la mare, temperaturi de 32-36 de grade, aer umed, dimineata la ora 7,30-8 eram pe plaja, R cu tacsu o baie in mare, noi la umbra, la ora 9 la masa apoi la piscina, la umbra, R cu tacsu in apa ca ratoii, noi la umbra, la 12,30-13 somn de amiaza pana pe la 15, apoi iar la piscina, intre 2 balaceli mancam, iar de pe la ora 17-17,30 iar la mare pana seara catre ora 20,30.... doar ca aici se face dimineata in jur de ora 4, iar pe la ora 19 se intuneca.....nu i-am dat cu nici o crema pe niciunul....

anka_maria, bine ati revenit.... sa va fie de bine concediu... foarte frumos ai spus si adevarat...asa si noi, nu venim niciodata odihniti din concediu....

mirela, multi si nu mai pune totul la inima....

magnetism, imi place de voi... la tara, la aer curat, apoi la breaza si tot asa...bravo!!! de ce vrei sa o intarci odata cu aparitia dintisorilor...? o ce cadou isi doreste feciorul.... sper sa-l convingi ca nu e posibil un tren adevarat....

Laura_Luiza, nici eu nu pot intra pe gmail.... ma intreaba "sunteti intradevar dvs.?Se pare ca va conectaii la contul dvs. dintr-o locatie noua. Numai pentru a ne convinge ca sunteti dvs. — nu un utilizator care încearca sa va pirateze contul — parcurgeti aceasta verificare rapida", eu cred ca, cauza e accesarea din afara tarii....

trimit si sper sa revin...

Edit sa scot diacriticile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura_Luiza

'neata la amiaza

Cer si eu o parere. Nu stiu cine isi aduce aminte ca eu am reusit sa alaptez de la 3 luni, pana atunci am fost mulgatoare de soi. A trecut o luna si Edu suge ca un sugar de 1 saptamana si anume de 8-11 ori pe zi plus noaptea de 4-5 ori.. Oare care-i buba? Mi-e teama ca suge numai partea apoasa si i se face foame repede (cu toate ca eu simt ca goleste sanul), sau poate nu-i laptele meu destul de hranitor? Am facut proba cantarului de spemii de ori, de regula suge 40-70ml..al doilea san nu mi-l accepta niciodata, iar in mom in care s-a saturat isi arunca capul (scuzati franceza) pe spate si nu-i chip sa-l mai pun la san, nu fac decat sa-l enervez. Nu ma ingrijorez prea tare, doar ca in ultimele 3 sapt a luat 450g..stiu ca nu-i putin, dar pana sa trecem la san lua peste 1kg/luna..

Vreau sa merg la pediatru sa vad ce sfaturi imi da, cu speranta ca nu ma va pofti afara cand o sa afle pt ce "fleac" am venit..

Declar ca vreau si eu un somn de 5 ore..atat..bine fie ma multumesc si cu 4

SZ: voi mai dati vitamina D buburuzelor? Eu nu i-am dat decat o luna jumate, apoi a venit caldura, iar noi petrecem 4-5 ore pe zi afara si ma gandeam ca-si produce singur, dar am aflat de nepotelul meu de 5 luni ca-i rahitic, cu toate ca sta in curte de dimineata pana seara si e alaptat exclusiv.. am inceput sa-i dau iar cate o pic/zi..alt motiv de pediatru

Pupici

Primo - nu te stresa cu laptele, (iei na-na)poate are puseu.El papa cat ii trebuie. Si al meu manca mai putin si des. dar era vesel, activ, ff bine. Iar de la o anumita varsta nu mai iau in greutate asa de galopant.Lasa cantarul ala in pace .... numai rau iti face!!
Secundo - vitamina D ii dau zilnic 5 picaturi. Aici in nord se da pana la 2 ani. Rau nu o sa-i faca.Ii intareste oasele, se asimileaza calciul mai bine.
Hai, fii linistita si bucura-te de bebe. (zise batrana satului...)

Mergi la inceput

Shines, imi place tare mult de tine...energica, vioaie, tot timpul sa ritoare si de multe ori ma intreb..."oare cat o sa mai rezisti?" ai grija de tine..... sigur o sa fie Cami incantata de cercei, spor la impachetat.... cu tortul nu stiu, nu te pot ajuta....

Tunde, toate mesajele tale le citesc cu zambetul pe buze....sanatate multa la Mario....te inteleg cu "cuier" asa ceva e si la noi....

Mayane, super spus... bine sa va fie !!! asta e cel mai important....

Dolores si eu m-am tuns si tot imi cade parul...

gata, am ajuns la postarea mea....

o duminica excelenta sa aveti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele!

1.mandra doarme numai pe spate cu picioarele ratusca si cu mainile "preda-te!"
2.jucaria preferata o broscuta testoasa de la Fisher care are parte de ros si parte textila
3.nu raspunde la nume

mai ..ieri am fost la socrii ca tov. socru a implinit 69 ani si mptiv de gratar.... acum: eu sunt de 10 zile la dieta... fratioare decand am ajuns le-am spus ca nu pot manca , ca am venit mancata cu ce stiam csa pot manca si sa nu se super. Ei bine nu au inteles si toata seara haide mananca ! , nu mananci? , macar gusta!, dar ce are draga micul? , nu mananci macar un carnat?? pe langa faptulca eu nu mananc chestii la gratar de carbuni (sunt super cancerigene si stiu asta ca le-am spus ca nu repa manac) din ce nu mancam din aia se inversunau. Asa ca la sf le-am spus de ce intalnirile la romani trebuie sa fie "reusite" doar daca te imbuibi? ca o petrecere e reusita daca toata lumea mananca de da pe afara? de ce o petrecere nu poate fi ok numai ca ne-am intalnit , am vorbit , ne-am amuzat , ne-am revazut toata familia ??? offff gtreu de schimbat oameni , mentalitati. Eu si la mine cand ne strangem nu sunt asa... leshinata sa am 5 feluri de mancare pe masa , sa servesc toti sa aiba furculita , lingurita , 2 randuri de farfurii , pahare ...etc.. eu sunt mai asa: daca ceva bucataria e aici.. paharele sunt aici , canile aici,,, farfuriile daca vrea cineva sunt aici .... dar greu ! si astia mici , tinerei , cum e verisoara-mea de 25 ani ... la inceput la fel astepta sa fie servita cand a vazut ca sunt ok , ca vb , ne distram , mancam,,,, dar fara fandoseli s-au obisnuit acum si ei.... in fine.. una peste alta m-am cam enervat! dar m-a placut sa vad curtea plina de "verisoare" una de 17 luni , una de 9 luni si una de 5 luni si toate mamaitele leshinate dupa nepotele lor si toti parintii si mai leshinati ...

cam atat!

sa aveti un we (prelungit) placut in continuare!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

aaaaa si vit.D se da pana la 1 an... in functie de ce spune pediatrul intre 2-5 pic/zi. aproape obligatorie e chestia! e contra rahitismului.

Mergi la inceput

si inca:
1. dor seara doarme si mananca si la fel la prima masa de dimi.
2. si fata are zile si zile: cum a fost ieri a dormit de 3 ori cate 30 min si cam asta a fost tot.... sau.. cum a fost acum 4 zile.. a dormit dintr-o suflare 3.5 h plus inca cele 2 jumatati de ora. Depinde insa tot timpul doarme toata noaptea. Si azi noapte s-a culcat la 9:30 aseara , a mancat dormind prima masa pe ziua de astazi la 7:00 si de atunci inca doarme. Ma astept sa se trezeasca la 10:00 (la a II-ua masa)

sa se trezeasca! deja mi-e dor de ea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Acu am terminat de citit - neata, multam de cafea.
La multe lunite fericite puilor :Yannis, Lukas , Andrei, Mihai si Stefan! Sa cresteti mari si sanatosi
Sanatate buburuzelor bolnavioare si fratiorilor lor - sa va faceti bine!
Andri - tu ziceai de disociat, parca, nu? o sa incerc ala cu 3 zile buruieni, 3 zile carnuri. Incep de maine. azi imi fac aprovizionarea cu ce-mi trebuie. o sa-mi fie greu pt ca mama si al meu ma tot intreaba ce sa faca de mancare. Acu trebuie sa-i las sa manace separat si eu sa caut timp sa-mi prepar ce am nevoie. azi imi iau si steamer si sa vedem.
Felicitari relusha pt iepuras!
Al meu a inceput sa mestece suzeta - maammma ce scartaie si ma freaca pe creier!!! Cred ca urmeaza si cei de sus....off. Crestem ce sa faci.
Nici eu nu i-am facut program de mancat in toata legea - ii dau cam haotic. si el doarme tot alandala
RSZ - poziti de dormit - pe burta. rareori pe spate apoi se intoarce pe burta.
de rasucit se rasuceste si asa si invers. adica burta-spate, spate -burta. mai nou se intoarce si sta in cot. e haios tare.
Jucarie - un animal ce seamana cu o pisica, din material. a mozolit-o de-i merg fulgii. ii suge coada, labele, eh...tot meniul
gata, am scris mult. nu apuc sa intru, asta e.
pupaturi si o duminica placuta va doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

Andri - tu ziceai de disociat, parca, nu? o sa incerc ala cu 3 zile buruieni, 3 zile carnuri. Incep de maine. azi imi fac aprovizionarea cu ce-mi trebuie. o sa-mi fie greu pt ca mama si al meu ma tot intreaba ce sa faca de mancare. Acu trebuie sa-i las sa manace separat si eu sa caut timp sa-mi prepar ce am nevoie. azi imi iau si steamer si sa vedem.

mami fericita de KRISTIAN
04,01,2011

dap , eu!
3 lactate - mai putin lapte de vaca de la tarani
3 buruieni
3 carne - mai mult piept de pui si peste
(fara vegeta si uleiuri). doar cu putina sare si lamaie nelimitat.

l-am mai tinut acum vreo 2 ani si a fost super. Eu deja am dat jos vreo 3 kg dupa prima tura.. vreau sa tin 3 luni ... sa dau tot ( 25 kg) si apoi inca vreo 3 luni de mentinere si pastrare a greutatii. Ei aia o sa fie cel mai greu sa stabilizezi greutatea , sa o mentii si sa se obisnuiasca organismul ca aia e greutatea lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

dap , eu!
3 lactate - mai putin lapte de vaca de la tarani
3 buruieni
3 carne - mai mult piept de pui si peste
(fara vegeta si uleiuri). doar cu putina sare si lamaie nelimitat.

l-am mai tinut acum vreo 2 ani si a fost super. Eu deja am dat jos vreo 3 kg dupa prima tura.. vreau sa tin 3 luni ... sa dau tot ( 25 kg) si apoi inca vreo 3 luni de mentinere si pastrare a greutatii. Ei aia o sa fie cel mai greu sa stabilizezi greutatea , sa o mentii si sa se obisnuiasca organismul ca aia e greutatea lui.

in clubul asta ma inscriu si eu....

Mergi la inceput