Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna fetele,
am revenit si eu
am facut la treaba ca o capiata..ca doua zile nu pot baga aspiratorul,asa ca am smotruit,am facut mancare,calcat,spalt..aranjat.

i-am luat cercei lui Cami..sunt asa frumosi,as vrea si eu asa. au un fluture care atarna..va fi innebunita,pentru ca ii place sa zdrangane.
sa vedem cat ii tine..altii nu ii mai iau. sau ii iau cu suruburi si ii capsez acolo ca deja nu se mai poate.

Carmen..eu merg cu copii la mare.
pe Cami am dus-o un fiecare an de cand avea 4 luni. cu Eduard voi face la fel.
le prinde bine aerul,apa..schimbarea.
mie nu imi place marea.ador muntele.
dar pentru ei vom merge mereu cate 4 zile..si restul la munte.

asa..de marti fac pregatiri de plecat la tara,am la bagaje de imi trebe o dubitza
si pregatiri pentru petrecerea de bun venit acasa pentru Camelia.

intrebare..ati facut vreodata tort din ala cu poza pe el ? din ce e partea de sus ? se merita ? ea va fi incantata..dar sa fie si comestibil.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MIMO, scaunul / leaganul e asta. Deocamdata e pe pozitia leagan. Scaun mai incolo.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ca tot croseteaza MAYANE la documentatia de prim-ajutor pt bebei, am schimbat rubrica DEZVOLTARE de pe blog cu INGRIJIRE, parca e mai cuprinzator si o sa putem include si sfaturi de genul asta.

Ia uite de ce-mi arde mie...si-s chioara de somn.
Gata, nani.
Noapte buna!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Na servus!

Gabivalceanu;noi am avut scarlatina..e nasol da nasol!Li se face limba rosie ca zmeura..pe mijloc alba..Un simptom care nu poate fi confundat.de ce nu bagi supoz novocalmin la febra?
Eu bagam novoalmin si oral paracetamol....asa ne-a inv un dom dr..si functioneste

RalukARA;Eu la 37 de ani ai mei am sesizat ca la primul copil e f afectat dl sot..la al doilea e afectat primul copil.Au impresia ca le abandonezi,nu le mai acorzi atentie...isi revine el..
Nu-l baga in seama...
Dupa barbati o sotie trebuie sa fie;
-cu multi bani
-sa fie mereu fresh
-mereu sa arate bine
-sa fie gospodina de nota 10
-sa aiba mereu chef salbatic de f sex

nu se poate maaaiii!

Mario nu a mai vomat, dar incepand din seara asta are diaree

Pozitia de dormit'pe partea stanga si pe spate

La nume nu reactioneaza

Am si Eu o intrebare;Prietenii nostrii trebuie sa boteze un cupilas in Bucuresti pe 25 iunie..ce trebuie sa cumpere?cam cat costa preotul si cam cat se da cadou?la noi sunt alte obiceiuri..e si mai ieftin
Daca se poate un PM scurt..multumim

Eu nu vreau pe covor nici in butoi..dar imi leg copiii pe spate si o iau pe aratura..sunt super mamosi amandoi..nu stau fara mine un minut..Sonia urla daca nu ma vede..deci sunt pe post de cuier si mega obosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

la miezul noptii doarme toata gasca..Eu la forumat in liniste,sa nu cumva sa-i trezesc...si reclama Nivea incepe sa urle la maxim......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Tunde, saraca de tine mami-suport! Mario diaree. Brava! Da-i menta si ceai de leustean.
Ioana n-are limba alba... Nu stiu. Astept, ori ii trece, ori iese ceva mai clar.
Pup
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Salutare ("neatza" nu merge parca...)

Laura_Luiza - si eu am inceput, ca si tine, alaptatul pe la 2 luni si ceva. Numai ca eu am ramas in urma cu productia si dau mai mult lapte praf. Acum LM cred ca am numai pentru alintat si mamilit. Sta el cate un sfert de ora la un san, dar nu stiu cat iese. Al meu mananca deja 200 ml LP + alintatura la san. Nu stiu ce sa zic. Fiecare copil e cu ritmul lui. Cat despre vit D, cand am iesit din maternitate mi-a zis 2 pic/zi. Acum, la controlul de 4 luni mi-a zis 3 pic/zi. Vorbeste cu pediatrul mai bine.

Luciact - da, am primit colacelul la vre-o saptamana dupa voi. A fost o incurcatura cu posta.

Pozitia favorita de dormit (l-ati vazut prin poze) - picioarele broscuta , de la buric incolo rasucit pe o parte, cu mainile parca ar canta la fluieras si capul mult pe spate, la 90 de grade aproape (asa a stat el in burtica, asa s-a si nascut, in prezentatie faciala). Uneori sta pe spate, cu picioarele broscuta si cu mainile "ma predau".
Jucaria preferata - Hipo si cercefiorul albastru (ambele vedete la randul lor in pozele cu Darius). Da, si degetele... Doua in gura, unul in nas si unul in ochi...

Diversificarea - avem deja o saptamana de cand ne jucam. Am inceput ca "neoamenii", cu bananuta. Zic ca "neoamenii" fiindca mamele mele mi-au sarit in cap, ca banana constipa.
Al meu facea kk o data la 2 zile. Dupa primele 2 zile de joaca cu bananuta, facea de 2 ori pe zi. Normal, nici mai tare, nici mai moale, nici mai negru, nici mai verde. Deci, inca o data se adevereste ca fiecare e unic.
Si am mai facut o magarie... N-am respectat regula cu introdusul progresiv.
04.06 - 1/3 banana
05.06 - 1 banana
06.06 - pauza
07.06 - pauza
08.06 - 1 morcov fiert
09.06 - 1 mar
10.06 - pauza
11.06 - 1/3 banana+1/2 mar+1/2 masura faina de orez

Concluzii:
1. Copilul a supravietuit, nu da semne de disconfort
2. Mami s-a amuzat copios
3. Copilul "gusta" provocarea, casca niste ochi mari si mirati, se maimutareste la fiecare lingurita.
4. Am progresat de la banana in urechi si nas, la morcov in pamperson si apoi la mar intre degetele de la maini si de la picioare. Logic, deja ne jucam de o saptamana. Acum vrea sa tina singur lingurita, trage cana mai langa el, incearca chiar sa muste din cana. O sa fie un explorator.

ziki, i dont think you are happy enough. let me teach you to be www.dailymotion.com/video/x12igl_happy-happy-joy-joy_fun" target="_blank">happy
Asta imi aminteste de vremurile cand eram gammer-ita infocata. E o www.youtube.com/watch?v=CNZckG9wJM8" target="_blank">modalitate superba de a scoate oamenii din papuci pe ventrilo sau team-speak
In fine, destul cu gluma, felicitari pentru reusita, tine-o tot asa

Daca adoarme cand mananca - numai dupa baie

Cat doarme ziua - mult, ma sperii cand va aud ce putin dorm ai vostrii, dar pe urma imi amintesc ca fiecare e diferit si las copilul sa doarma. Azi doar vre-o trei ore a stat treaz (in afara de mese si baie)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hop si eu!
Sunt la citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LAURA-LUIZA - si eu la PAtrick am inceput sa alaptez dupa 2 luni. La fel facea si al meu, insa cum el avea reflux si vomita si trebuia mereu tinut in sus nu rezistam sa stau cu el continuu la tzatza si ii dadeam mereu LP completare. Asta pana pe la 6 luni cand am inceput incet incet sa bagam mancarica, asa ca i-a fost de ajuns laptele meu. Nu stiu, eu ziceam ca nu am de ajuns, acum inclin sa cred ca el se invatase cu biberonul, partea apoasa care curge repede repede o manca apoi se enerva cand curgea mai incet si trebuia sa munceasca mai mult sa scoata, nu stiu. Tu continua, poate o sa se invete si o sa-si faca un program mai bun, daca rezisti cu oboseala. Oricum, toate felicitarile mele pentru perseverenta!

GABI - te-ai uitat pe linkul meu? Da acolo o poza cu o fetita cu boala obrajilor palmuiti. Poate e asta.

ANKA- bine ai revenit, asteptam impresii pe larg! Si eu sunt fan mers cu copii peste tot, de mici. Si cu sterilizatul, fi pe pace, e mare de-acum. Eu am renuntat cu totul cand l-am prins intr-o zi ca rodea sosetele negre de mizerie ale lui fratelo. Pai daca nici alea nu l-au doborat, atunci nu cred eu ca o bacterica pe suzetica ar fi in stare.

MAYANE- felicitari pentru buburuzul mancacios! Banana daca e bine coapta nu constipa, ba chiar are efect invers. Oricum, depinde si de tranzitul fiecaruia. Eu n-am nici o problema niciodata cu nimic. Ai mei mereu isi faceau cruce cum puteam eu sa combin pepene cu lapte si cu bere si n-aveam nimic. Sper sa ma mosteneasca asta mic, ca cel mare e cu constipatia mai mereu. Sau cum zice el : Mama iar am facut niste bebe caca! Ca numai niste maslinute face, dupa mare chin.

TUNDE- asa si eu, o iau pe aratura cum vad ca ma apuca melancolia. CAteodata mai las si copii acasa si ma duc in lumea mea, bine, ma asigur eu ca sunt mancati si culcati. E fain ca aici nu mi-e frica sa ies noaptea la o tura prin cartier.

MIRELUS- of, pe tine nimeni nu te intelege!

SHINES- sa poarte Cami cu placere cerceii si sa nu-i mai piarda!!! Azi am mers cu Patrickul la un magazin de copii, el s-a infiintat la standul cu bijuterii, era tare incantat. Si-a ales o bratara si un colier, turcuoaz cu inimioare, cat ma invarteam pe-acolo. NU i le-am luat, bineinteles, dar nu a inteles deloc de ce numai fetele poarta din astea.

M-am tuns! Scurt, scurt, nici codita nu-mi mai pot face. Voiam baieteste insa n-a vrut coafeza. Nu mai suportam sa ii scot lui Kevin din gura niste fure imense de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

o calda, daca eu sunt prima, daca nu, multumim de tratatie...

in primul rand ne laudam si noi cu 1 dintisor ....

am citit ieri pe fuga, scriu din amintiri...

Tunde, urata patanie in Kaufland, saracul Mario si Soniuc a suferit si ea....

Gabi, sanatate fetei, sa scapati de febra....

sa raspund si la intrebarile puse...
1. de dormit dormim pe partea dreapta, poate si din cauza ca in pozitia asta il alaptez...
2. avem o jucarie, gen lamaze si aia o smotocim toata ziulica, dar mami trebe sa fie in campul vizual, cum dispare mami, cum incepe tignalul....acuma pun pe seama dintisorului dormitul in brate la mami si nestatul singurel, sa vedem cum va fi zilele urmatoare, mai ales ca imediat trebuie sa apara si "vecinul"....

mai erau multe de zis, dar le-am zis in gand cand am citit....

citesc ce ati mai scris aseara...

pupici multi si o duminica placuta....

Mergi la inceput