Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
gabi saraca Ioana, sa se faca bine repede
mai,m am umplut de nervi
cica ma suna mama si ma ia a tu nu sti sa mai suni?
femeie nebuna, ieri am sunat o si am vb cu ea vreo juma de ora
ca vai ca am inventat ca are Robert rubeola ca sa nu l iau pe Vlad la mine si bla blauri din stea de mi venea sa i dau una dupa cap ca sa si revina n simtiri
ca cica nu l vrea M, ca vai noua ar fi inca o gura la masa....mai, nu mi venea sa cred ce aud, M ma bate la cap toata ziua cu "nu mai vine Vlad o data? cand ia Vlad vacanta?" si a mea mama imi vinde gogosi de 2 lei
astea s prostii bagate in cap de proasta de sor mea, care mai nou e toata ziua la ea...offf
si eu care abia asteptam sa vina Vlad
off, scuze fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
roxx26 spune:
LAURA_LUIZA, da, noi suntem cu autodive. Mai sunt si alte fete - IRINUKA deja a inceput si LORICH e si ea in plan din iulie. nU stiu ce sa zic cu alaptatul. Uite, de ex Catalina mea dormea si 10-11 ore pe noapte. Cam de 2 sapt se trezeste iar ca la inceput de 1-2 ori pe noapte (azi-noapte s-a trezit de 3 ori!!!). Dar nu ma agit deloc. E ritmul ei, are ea vreun motiv, o sa treaca si perioada asta. Cu luatul in greutate - e normal sa ia mai mult in primele luni, iar acum sa ia mai putin. Nu are legatura ca acum suge direct la tzitzi si atunci papa din bibe, ca doar tot laptic de la mami era, deci calitatile nutritive erau aceleasi. Eu as zice sa stai linistita, dar tu stii mai bine. Vezi ce zice si dr.
ZIKI, felicitari pt kilele in minus!!!
Cu licuriciul Lamaze - cred ca numele era trecut pe site, atunci cand l-am comandat.
GABI, sanatate Ioanei! sa porti sanatoasa pantalonii!
ANKA, bine ai revenit! Asteptam detalii!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 A! mai vroiam sa va spun ceva - acum a descoperit si sosetutele Lamaze so se distreaza de minune. Pai io tuta i le-am dat acum vreo 3 luni, ce sa inteleaga bietul copil...nimic! Si am tras concluzia ca n-o intereseaza! Si ieri m-am gandit sa incerc din nou - acum sunt funny, ca isi poate apropia piciorusele de fata, le analizeaza, le misca, alea zdrangane si fashaie...distractie, ce sa mai! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Si eu tot cam pe la 3 luni i-am cumparat sosetutele Lamaze si nicio reactie. Apoi am mai incercat din cand in cand si nu i-au palcut. Da'uite ca de cand isi duce piciorusele la gurita nu i le-am dat. Poate am si eu o surpriza.
Simpatica mai e Catalina molfaind la bananutza. Mi-a placut scauneliul / leaganul. Ce e?
Luca Alexandru, mica mea comoara
catal_ina10 spune:
Doloress, multumesc frumos! Nu, nu e roscatica, e satena cu nuante de blond si roscat .
Am o prietena, tot leoaica, care, la fel, are o slabiciune la roscat, chiar si la pisicile roscovane .
Lori, Sara e pe gmail 2.
Ziki, eu am zis la inceput ca e libelula, numele il avea pe o eticheta legata de el.
Gabiv, drum bun catre casa si sanatate micutei.
Fetele interesate de astrologie (abia acum am citit si eu partea aia), un site serios este www. astro. com.
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
Magnetism79 spune:
Fetelor da s-a scris nu gluma!!!!!!
Mirela un mare de la mine pt ca esti eroina frate cu doi pici , pardon motanei identici care vor hraniti in acelasi timp , schimbati etc si mai ai si un motan mare tu chiar ai nevoie de ajutor, da lasa cand or fi moteneii nmari si o sa ai nurori asa vezi atunci nu mai misti un pai!!!!!!!!
Noi la Gruiu suntem de sapt trecuta, copiilor le e tare bine aici, e loc de joaca aer curat, gradina mea e plina de flori, am nkiste crini imeriali imensi, ca sa nu zic de trandafiri de toate culorile , ca de aici am facut dulceata, iar capsuni am ajuns de le culeg asa , cand ma trezesc, ma duc in gradina din fata, unde e plin de capsuni, culeg un castron cat am nevoie, ma duc in casa si le savurez, am f. multe si in gardina mare, acum am intrat in casa ca am avut azi musafiri depe alte meleaguri si stau la calculator cu o bericica si niste fistic,.
Azi au fost mosii de vara asa ca am impartit vase cu toate alea pe ele dar in mod specia;l cu orez cu lapte si scortzisoara,
Maine plecam la Breaza la niste prieteni pana poimaine, am decalat un pic plecatul la Viena asteptam niste rezultate de-ale soacrei mele, ca o vom lua si pe ea acolo dar pentru controale la spital si alte investigatii pe care le va face acolo.
Fifilina mea vrea sa stea in picioare, a descoperit asta de 2 zile si o tine numai asa , urla ca apucata daca nuu faci cum vrea ea, sa o tii de subsoara si sa te joco cu ea, i-au ramas ochii albastrii, e delicioasa si ii curg la bale in prostie , dintzii cred ca scrie pe noi si odata cu ei si intarcatul.
Roxx e delicioasa si fifi a ta zici ca e papusica bruneta!!!!!!
Intre timp al meu baiat creste si el, e innebunjit efectiv dupa trenuri, la-m trimis cu bunicii cu trenul ca sa se plimbe pe ruta aia de pleaca din Otopeni si face centura sau parca asa pe la Baneasa, nu stiu dar stiu ca e foarte incantat si de ziua lui a zis ca vrea ce credeti? Un tren adevarat, intre timp ma omoara cu asta , i-am pregatit de ziua lui toata colectia de trenulete Chuggington( mai avea cateva), alte sine si un alt circuit si o gentuta in forma de trenuletz in care sa si le puna pe toate sa avem ce cara nu! plus trambulina de la Gruiu
Azi pe modelul Catalina lui Roxx am rontzait si noi la o banana si ne-a placut mult!!!!!!!!!!!
Mirela cred ca o sa-ti trimit tel pe curier daca nu poate soferul , orezolv eu cumva.......
pupici
Laura_Luiza spune:
Fetelor am pus si eu cateva poze in album, daca am zapacit ceva pe acolo sa stiti ca io-s de vina. Daca am aglomerat prea tare spuneti si sterg. Am vrut sa pun pe a doua adresa da n-a mers parola, s-a schimbat ceva?
Ms de rapunsuri.. spuneam de greutate pt ca asta s-a schimbat, insa nu ma ingrijoreaza neaparat, dar tare m-as bucura sa nu mai fiu cu poalele in cap toata ziua.. In casa nici nu ma mai sinchisesc sa-mi iau bluza, mai rau ma enervez cu ea..
Pe licuriciul Lamaze eu l-am poreclit Fluturila
Oare mai e cineva ca mine, sa nu mai poata de somn dar sa nu poata dormi? M-am defectat de tot... Ma duc in pat, poate poate se indura mos Ene si de mine. Noapte buna all!
Mimo spune:
Al meu pana ieri dimineata dormea preponderent pe spate si cateodata pe dtanga, cu un picior ridicat pe o perna de alaptat. Ieri a incercat si pozitia pe deapta, iar noapte trecuta pe burtica. A dormit asa vreo 3 ore si apoi s-a trezit speriat ca nu putea sa se intoarca. Azi la pranz a dormit vreo 2 ore tot pe burta. Se pare ca-i place mult.
Ii cam plac toate jucariile: licuriciul Lamaze, un tigrisor in pijama, un ren luat de prin Ikea, niste zornaitori de plastic pe care le roade si bineinteles mami si tati, iar mai nou piciorusele, pe care le molfaie cu placere.
Luca Alexandru, mica mea comoara
mirela2 spune:
lavinia, pana cresc motanii mari s ami aduca nurori....impletesc coada alba
la mine Razvi ar sta numai in picioare
el nu da sa se ridice in fund, el vrea direct in picioare
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
catal_ina10 spune:
Laura_Luiza, parola e aceeasi.
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
gabivalceanu spune:
M-am sucit si n-am mai plecat... Am trimis-o la iowemwd la un dr cam capiat: poate fi scarlatina, pojar, pojarel...la fel cum nu poate fi ,dar parca e viroza...sau alergie. Asa ca s-au dus bou si-au venit vaca.
MIRELA, greu cu mamele, greu cu sotii, greu cu plozii. Si frumos in acelasi timp!
EU! Eu pic de somn, dar nu pot adormi!
G