Nu mai scap de problema
Uffff , am 16 ani , ma cheama Andrei si sunt din Galati....Am mai postat aici cu problema "Cred ca am depersonalizare" cum a zis si cineva "de unde ai tu diagnosticul asta" nici eu nu stiam...Cu depersonalizarea am aflat pe un forum pe care am scris ca am tras etnobotanice etc..Si cineva mi-a spus atunci ca ai depersonalizare , eu fricos am crezut. Voi ma-ti facut sa cred ca nu am si uite ca nu am.
Acuma nu mai simpt nimica , doar ca ma doare in partile abdomenului si simpt ca muschii mei cresc..Oare o fi din cauza ca ma dezvolt?
Si mai am un dubiu , atunci cand ma uit pe jos in capul meu se starneste un joc si imi zic "oauuu oare ma joc , oare vad 3d" si iam zis si mamei despre problema am citit si pe net , ochii mei obosesc cam rapid si cred ca am "oboseama ochiului".
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Control oftalmologic.
De ce nu continui la acelasi subiect, cel cu depersonalizarea?
My_Lady0091 spune:
(rad de felul tau de a povesti, nu de experientele tale sau problemele medicale)
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si intra aici,pentru mai multe lamuriri:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163634
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
marius spune:
Andrei - unde anume te doare?
Si ce alte probleme mai ai?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
snuk1995 spune:
Ma doare in partea stanga putin mai jos de plaman si am facut radiografie acum 2 luni.
Fomalhauti spune:
Eu nu am citit subiectul celalalt, asa ca incep prin a te intreba: ai terminat definitiv cu etnobotanicele? De cand?
Folosesti alte produse/medicamente/suplimente alimentare din orice sursa? Adica si de la farmacie/plafar.
Daca ai impresia ca ai probleme cu ochii e foarte bine sa mergi la un oftalmolog. Dar ceea ce povestesti tu ar putea fi si de la stat prea mult in fata calculatorului. Incearca sa te plimbi, sa mergi la strand, sa mergi pe bicicleta - ce iti place tie. Vezi daca mai apar problemele cu ochii daca faci o pauza mai lunga de calculator (si televizor).
Si, nu in ultimul rand, nu mai crede tot ce citesti pe net
marius spune:
citat din mesajul lui snuk1995 Ma doare in partea stanga putin mai jos de plaman si am facut radiografie acum 2 luni. |
Mai jos de coaste? Imediat sub coaste sau burta la mijloc, mai jos... te doare tot timpul sau doar uneori? Te doare rau de tot sau asa... simti ca te doare?
snuk1995 spune:
Cu etnobotanicele am incehiat-o acuma 4 saptamani , medicamente nu prea folosesc.Ma doare cateodata nu mereu(doar cand ma gandesc la ce am citit pe net) , eu ma gandesc sa nu fie din cauza ca ma dezvolt. Ca simpt ca pieptul meu creste.
marius spune:
Ai vorbit cu parintii tai de aceasta problema? Ce au spus?
snuk1995 spune:
Da le-am zis si parintilor ca ma doare si mi-au zis ca poate fi din cauza unui muschi...Ca acuma 3 saptamani nu am facut sala iar acuma fac.